Thursday, March 28, 2024

      Subscribe Now!

 

spot_img
spot_img
CommunityΚΑΙ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ

ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ

Hellenic News
Hellenic News
The copyrights for these articles are owned by HNA. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of HNA and its representatives.

Latest articles

Αυτο το μηνυμα αποκομισαμε σημερα κατα την επισκεψη μας στην <<ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ >> του ΠΑΤΕΡΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ , στην Πωγωνιανη , ενα χωριο της Ηπειρου ακριβως στα Ελληνοαλβανικα συνορα .

Η κα ΑΝΤΥ ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ κοινωνικη λειτουργος & διευθυντρια της Κιβωτου και η κα ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΤΙΝΗ κοινωνικη λειτουργος της δομης , καλως ορισανε τους εκπροσώπους του MID ATLANTIC GREEK AMERICAN FOUNDATION , της HELLENIC NEWS OF AMERICA

ΠΑΥΛΟΣ ΚΟΤΡΟΤΣΙΟΣ προεδρο & ιδρυτη των MAGAF & ΗΝΑ, ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΚΟΤΡΟΤΣΙΟΥ , ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΤΗΣ (Αρχηγος Μειζονος Αντιπολιτευσης Δημου Πωγωνιου), ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΤΣΙΑΣ( Μελος Δημ. Συμβουλιου Δημου Πωγωνιου), ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΛΙΓΙΑΝΝΗΣ , ΣΠΥΡΟΣ ΝΤΟΤΗΣ και την κα ΕΒΙΤΑ ΓΑΒΡΑ .

Επειτα απο μια διεξοδικη ξεναγηση στο Σπιτι των παιδιων που αγγιζει τα 8.500 τ.μ. η εκταση του και τους ειδικα διαμορφωμενους χωρους ( δωματια υπνου ,τραπεζαρια,κουζινα, αναγνωστηρια, play rooms,βοηθητικοι χωροι )   1.200 τ.μ. η Κιβωτος λειτουργει ως ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ , ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΣΧΟΛΗ , ΟΙΚΟΤΡΟΦΕΙΟ και ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ , με σκοπο ένα ζεστό Σπίτι για παιδιά που έχουν ανάγκη απο μια αγκαλιά, φροντίδα και αγάπη, ενώ η Γεωργική Σχολή και το Οικοτροφείο δινουν την ευκαιρία σε εκατοντάδες παιδιά να αποκτήσουν σημαντικά εφόδια για μια καλύτερη ζωή.

Οι παραπανω επισκεπτες παρεδωσαν τροφιμα για τα παιδια την Κιβωτου , υποσχομενοι οτι θα συνεχισουν να συμβαλλουν οσο μπορουν στο γιγαντιο εργο που εχει ξεκινησει ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ .

Thanks for reading Hellenic News of America

Τα λογια της κας Θεοδωρακοπουλου αφοπλιστικα << Το όραμά μας διπλό: αφενός να δημιουργήσουμε μια καινούρια οικογένεια για όλα τα παιδιά της Ηπείρου που αναζητούν την αγάπη και την ασφάλεια, αφετέρου να δώσουμε πνοή και ανάπτυξη σε έναν τόπο που δυστυχώς ερημώνει και που το ελληνικό στοιχείο κοντεύει να εκλείψει>>

Ο κ Κοτρότσιος απο την πλευρά του δήλωσε: «Η σημερινή επίσκεψη είναι ενα αναβάπτισμα για μένα που εζησα και φοίτησα στο Γυμνάσιο Πωγωνιανής. Και εγώ και ο κ. Μάτσιας είμαστε απόφοιτοι με πολλές καλές αναμνήσεις. Είμαστε σήμερα εδώ μετα απο τις επαφές των εδώ αντιπροσώπων και τις ενέργειες της κ. Γαβρά για να προσφέρουμε αυτή την μορφή βοήθειας στην ΚΙΒΩΤΟ και στα ορφανά παιδιά – συμπολίτες μας, εκ μέρους όλων των συμμετεχόντων στις εκδηλώσεις της Ομογένειας που δημιούργησε το MAGAF και η εφημερίδα Hellenic News of America και να δώσουμε το παρόν, δημιουργόντας ενα νέο δίαυλο επικοινωνίας με τους απόδημους Ηπειρώτες και φίλους αυτών απο όλα τα μέρη της Ελλάδας και να δούμε απο κοινού ποιές είναι οι μελλοντικές ανάγκες της ευαίσθητης περιοχής της Ηπείρου. Ας κάνουμε όλοι τουλάχιστον αυτές τις μέρες ότι μπορούμε να πλησιάσουμε τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη”.

Καλή δύναμη στο έργο σας και Καλή Συνέχεια!

Καλή Ανάσταση σε όλους!

 

WP_20160429_12_53_08_ProWP_20160429_12_47_35_ProWP_20160429_13_00_01_Pro

The copyrights for these articles are owned by the Hellenic News of America. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of the Hellenic News of America and its representatives.

Get Access Now!

spot_img
spot_img
spot_img