Tuesday, April 23, 2024

      Subscribe Now!

 

spot_img
spot_img
In GreekΝα αποσυρθεί από το πολυνομοσχέδιο το άρθρο που αφορά τα περιφερειακά ΜΜΕ,...

Να αποσυρθεί από το πολυνομοσχέδιο το άρθρο που αφορά τα περιφερειακά ΜΜΕ, ζητούν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες

Hellenic News
Hellenic News
The copyrights for these articles are owned by HNA. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of HNA and its representatives.

Latest articles

Να αποσυρθεί από το πολυνοµοσχέδιο το άρθρο που αφορά τα περιφερειακά ΜΜΕ, ζητούν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες

«∆εν πρέπει να αφήσουµε τη συγκυβέρνηση Ν∆- ΠΑΣΟΚ να σκοτώσει τις εφηµερίδες της περιφέρειας. Ο επαρχιακός Τύπος δεν µπορεί να οδηγηθεί στη κρεµάλα των µνηµονίων» δήλωσε ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Τέρενς Κουίκ, σχετικά «µε την αποστέρηση των προκηρύξεων από τα περιφερειακά ΜΜΕ που περιλαµβάνεται στο πολυνοµοσχέδιο».«Όλοι οι βουλευτές, ελπίζω και αυτοί που εκλέγονται στην Αθήνα, να απαιτήσουν να αποσυρθεί το άρθρο 152 του προκρούστιου πολυνοµοσχεδίου ή να αξιώσουν την αποδοχή των τροπολογιών που ζητούν οι εκδότες και οι δηµοσιογράφοι των ΜΜΕ της περιφέρειας, που κρατούν ζωντανό τον τόπο τους µε την τοπική ενηµέρωσή τους» πρόσθεσε.

Όπως σηµείωσε ο κ. Κουίκ, «µε την «απαγόρευση» των προκηρύξεων στα περιφερειακά έντυπα ΜΜΕ, η συγκυβέρνηση, εκτός της οικονοµικής καταστροφής των εντύπων, συνεργεί και στην αδιαφάνεια των διαγωνισµών ανάληψης δηµοσίων έργων και στην µη γνωστοποίηση των αναδόχων και του κόστους του έργου που ανέλαβαν».

Επίσης, ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων ανέφερε ότι ο εισηγητής του κόµµατος, βουλευτής Ηρακλείου, Κώστας ∆αµαβολίτης, «θα απαιτήσει στην Επιτροπή που µετέχει, να µην εφαρµοστεί το άρθρο 152 ως έχει».

«Εάν δεν έχουµε θετική εξέλιξη, οι ΑΝΕΛ θα συνεχίσουµε να ασκούµε πίεση και στην Ολοµέλεια από την άλλη Τρίτη, όπου στο συγκεκριµένο πολυνοµοσχέδιο έχω οριστεί κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος» κατέληξε ο κ. Κουίκ.

The copyrights for these articles are owned by the Hellenic News of America. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of the Hellenic News of America and its representatives.

Get Access Now!

spot_img
spot_img