Thursday, March 28, 2024

      Subscribe Now!

 

spot_img
spot_img
CommunityBusinessΟι εγγραφές άνοιξαν στο «Santorini Experience 2016»!   Προνομιακά πακέτα...

Οι εγγραφές άνοιξαν στο «Santorini Experience 2016»!   Προνομιακά πακέτα διαμονής τις ημέρες της διοργάνωσης! Η κορυφαία διοργάνωση «Santorini Experience», είναι έτοιμη να υποδεχτεί τους λάτρεις της κολύμβησης και του τρεξίματος στις 7-9 Οκτωβρίου 2016!

Hellenic News
Hellenic News
The copyrights for these articles are owned by HNA. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of HNA and its representatives.

Latest articles

 

 

Το Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016, δρομείς όλων των δυνατοτήτων θα έχουν την ευκαιρία να  τρέξουν στις εξαιρετικές διαδρομές των 5χλμ (τρέξιμο και δυναμικό περπάτημα), 10 χλμ και 15 χλμ (συνολική θετική υψομετρική: 834 μ.) που έχουν θέα τις μοναδικές εικόνες του ηφαιστείου, της Καλντέρας και των οικισμών Ημεροβίγλι, Φηροστεφάνι και της Οίας. Τις διαδρομές έχει φέτος σχεδιάσει και επιμεληθεί ο πρώην μαραθωνοδρόμος, κάτοχος της πανελλήνιας επίδοσης στην κλασική διαδρομή, προπονητής τρεξίματος και διευθυντής της All About Running, Νίκος Πολιάς. Η εκκίνηση των διαδρομών των 10χλμ και 15 χλμ θα είναι κοινή στις 08:15 το πρωί (με όριο συμμετεχόντων τα 150 άτομα ανά διαδρομή), ενώ η εκκίνηση των 5 χλμ θα πραγματοποιηθεί στις 11:00 (με όριο συμμετεχόντων τα 200 άτομα). Όλες οι διαδρομές ξεκινούν από το εργοστάσιο αφαλάτωσης στην Οία, με αρχική κατεύθυνση τα Φηρά και τους αθλητές να επιστρέφουν πάλι πίσω, στα 2,5χλμ, 5χλμ και 7,5χλμ αντίστοιχα, για τον τερματισμό τους στο ίδιο σημείο από όπου θα γίνει η εκκίνηση.

Οι δρομείς θα ανακαλύψουν το μαγικό μονοπάτι που ενώνει την Οία με τα Φηρά με θέα την Καλντέρα της Θήρας, που πήρε το όνομά της από τον Θήρα τον πρώτο Σπαρτιάτη άποικο του νησιού. Την αναλυτική περιγραφή των διαδρομών που περιλαμβάνει χάρτες και τεχνικά χαρακτηριστικά (υψομετρικά) μπορείτε να βρείτε στο ακόλουθο link: https://santorini-experience.com/event_routes_16.html

 

Thanks for reading Hellenic News of America

Να σημειωθεί ότι με την εισήγηση του τεχνικού διευθυντή της διοργάνωσης στο τρέξιμο θα ετοιμαστούν από φέτος τρεις vertical διαδρομές τρεξίματος ώστε να εμπλουτίσουν το πρόγραμμα του τριημέρου.

 

Η αρχαία Θήρα ήταν ένας επίγειος παράδεισος, που καταστράφηκε περίπου το 1.500 π.Χ., μαζί με ένα πλήθος από γειτονικά παράλια, συμπαρασύροντας λαμπρά δείγματα πολιτισμού του Αιγαίου. Η περιγραφή της ταιριάζει απόλυτα με τα λεγόμενα του Πλάτωνα για τη μυθική χώρα των Ατλάντων που καταστράφηκε ολοσχερώς, χωρίς να αφήσει ίχνος πίσω της. Την Ατλαντίδα.

Πάνω λοιπόν από την βυθισμένη Ατλαντίδα οι συμμετέχοντες στο αγώνισμα της κολύμβησης θα  έχουν την ευκαιρία να κολυμπήσουν στη μοναδική κολυμβητική διαδρομή του 1.5 μιλίου (2.4 χλμ) του «Santorini Experience», την Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016, στις 10:00 το πρωί.

Την διαδρομή έχει σχεδιάσει ο Ομοσπονδιακός Τεχνικός Κολύμβησης, προπονητής με Ολυμπιακές & Παγκόσμιες διακρίσεις στην κολύμβηση ανοιχτής θαλάσσης και τεχνικός διευθυντής της διοργάνωσης στην κολύμβηση, Νίκος Γέμελος. Η διοργάνωση άλλωστε θα πραγματοποιηθεί υπό την Αιγίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας (Κ.Ο.Ε.), κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά σε αγώνισμα κολύμβησης ανοιχτής θαλάσσης σε διοργάνωση αθλητικού τουρισμού, σηματοδοτώντας την εκρηκτική συμμετοχή που αναμένεται από κολυμβητές και κολυμβητικές ομάδες από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν πλέον να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους στην κολύμβηση ή στο τρέξιμο μέσω της επίσημης σελίδας της διοργάνωσης, στο ακόλουθο link: https://activemedia.com.gr/product/santorini-experience-2/

 

Για όσους επιθυμούν να συνδυάσουν την άθληση με τον τουρισμό και να εκμεταλλευτούν με τον καλύτερο τρόπο την διαμονή τους σε ένα από τα 2 ή 3 ομορφότερα νησιά στο κόσμο, αν όχι στο ομορφότερο, θα ισχύουν προνομιακά πακέτα που ξεκινούν από τα 300 ευρώ  για 2 άτομα,  για 3 ημέρες – 2 διανυκτερεύσεις (με μεταφορά, διαμονή, διατροφή και συμμετοχή στην διοργάνωση). Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στους χορηγούς φιλοξενίας της διοργάνωσης: Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης, Meltemi Hotels & Resorts, Athina Luxury Suites, Central Fira Hotel, Sienna Residencies, Memories Hotel και Loizos Stylish Residencies που είναι διαθέσιμοι και στο ακόλουθο link: https://santorini-experience.com/event_accommodation.html. Η σελίδα θα εμπλουτίζεται καθημερινά με νέους υποστηρικτές ενώ στις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν και οι εκπτώσεις στα μέσα μεταφοράς προς την Σαντορίνη.

 

Η φετινή διοργάνωση θα έχει μια πρωτοφανή διεθνή προβολή, καθώς το κανάλι FOX Sports της FOX Networks Group, θα μεταφέρει ως Official Broadcaster το sports documentary του «Santorini Experience», σε εκατομμύρια σπίτια σε Ευρώπη, Ασία και Αφρική, δημιουργώντας ένα μοναδικό τηλεοπτικό προϊόν.

 

To «Santorini Experience» αποτελεί συνδιοργάνωση του Δήμου Θήρας τoυ Δημοτικού Αθλητικού Πολιτιστικού Περιβαλλοντικού Οργανισμού Σαντορίνης (Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ.) και του Ομίλου της Active Media.

 

Χορηγοί: Alafouzos Sport, Ένωση Λεμβούχων Σαντορίνης

Υποστηρικτής: Village Cinemas

Official Broadcaster: FOX Sports

Χορηγοί Φιλοξενίας: Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης, Meltemi Hotels & Resorts, Athina Luxury Suites, Central Fira Hotel, Sienna Residencies, Memories Hotel, Loizos Stylish Residencies

Υπό την Αιγίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας (K.O.E.)

 

Website: www.santorini-experience.com

Facebook Page: https://www.facebook.com/SantoriniExperience

Twitter Account: https://twitter.com/Sant_Experience

YouTube Channel: https://www.youtube.com/channel/UCGconq7q45TYim8qFg71XlA

Instagram Page: https://www.instagram.com/santoriniexperience/

Google+ Page: https://plus.google.com/u/0/b/110202716050196467073/110202716050196467073

Hashtag: #SantoriniExperience

 

4_SE_15km Running Route 3_SE_by Nikos Polias 2nd_Press Release_Santorini Experience 2016_GR 2_SE_by Elias Lefas_2 1_SE_by Elias Lefas

 

 

The copyrights for these articles are owned by the Hellenic News of America. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of the Hellenic News of America and its representatives.

Get Access Now!

spot_img
spot_img
spot_img