Friday, March 29, 2024

      Subscribe Now!

 

spot_img
spot_img
In GreekΟι επιτυχημένοι Έλληνες της Αμερικής βοηθούν την Μητέρα-Πατρίδα

Οι επιτυχημένοι Έλληνες της Αμερικής βοηθούν την Μητέρα-Πατρίδα

Hellenic News
Hellenic News
The copyrights for these articles are owned by HNA. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of HNA and its representatives.

Latest articles

KOTROTSIOS Hillary Clinton HERMES EXPO

Οι επιτυχημένοι Έλληνες της Αμερικής βοηθούν την Μητέρα-Πατρίδα

 

Source: Greekinsight.com

Thanks for reading Hellenic News of America

Αθήνα- Μέσα στην πολύμορφη μεγάλη κρίση που εξακολουθεί να βασανίζει την Ελλάδα και να ταλαιπωρεί τους κατοίκους της, υπάρχουν και σημαντικές πρωτοβουλίες συμπαράστασης, όπως αυτή που έρχεται από επιτυχημένους Έλληνες της Αμερικής, για να βοηθήσει τον άλλο μήνα, στη Διεθνή Έκθεση της Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για διεθνή σχεδιασμό προβολής της Ελλάδας με επι κεφαλής τον ομογενή από την Ήπειρο κ. Πάυλο Κοτρότσιο, που επί τρεις δεκαετίες προβάλει την Μητέρα-Πατρίδα στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, πρώτα με την έκδοση της δίγλωσσης εφημερίδας «HELLENIC NEWS OF AMERICA», στη συνέχεια με την ετήσια Διεθνή Έκθεση «HERMES EXPO», με ελληνικά προϊόντα και υπηρεσίες και τώρα, από 5 έως 16 Σεπτεμβρίου, εφέτος, στη Διεθνή Έκθεση της Θεσσαλονίκης με «Αμερικανικό Περίπτερο-Γέφυρα» μεταξύ της ελληνικής και αμερικανικής αγοράς. 

 


Ο κ. Κοτρόσιος που τα τελευταία χρόνια είναι και εκλεγμένος Πρόεδρος του Ελληνοαμερικανικού Εθνικού Συμβουλίου, στο οποίο υπάγονται οι 32 Ομοσπονδίες των Ομογενών στις ΗΠΑ, έχει ως στόχο να πραγματοποιηθούν εμπορικές επαφές και συναντήσεις επιχειρήσεων της Ελλάδας σε Παναμερικανικό επίπεδο.

Ερμής EXPO – Δ.Ε.Θ.
Σχετικά, από την έδρα της «Ερμής EXPO» στις ΗΠΑ εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

H Εκθεση «Ερμής Εξπo» φέτος το φθινόπωρο θα αποτελέσει και πάλι τη γέφυρα μεταξύ της Ελλάδας και  Αμερικανικών επιχειρήσεων  που επιθυμούν να κάνουν γνωστά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους στην Ελληνική αγορά και την αγορά της Νοτιο-ανατολικής Ευρώπης. Για τον λόγο αυτό, εμπορική αποστολή από τις Ηνωμένες Πολιτείες με τα «φτερά» του Ερμή θα συμμετάσχει στην 78η Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης με περισσότερα από 10 περίπτερα και με σκοπό την δημιουργία ενός μεγάλου «Αμερικανικού» Περιπτέρου>. Οι συμμετάσχοντες στην αποστολή θα έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη από τις 5 έως και τις 16 Σεπτεμβρίου.  

Να σημειωθεί ότι η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης είναι μια από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις στην περιοχής των Βαλκανίων αλλά και της Ευρώπης γενικότερα και κάθε χρόνο προσελκύει χιλιάδες επισκεπτών. Σύμφωνα με στοιχεία από τα Αμερικανικά Εμπορικά Επιμελητήρια Αθηνών και Θεσσαλονίκης οι Αμερικανικού ενδιαφέροντος εταιρείας έχουν προσελκύσει συνολικά περί το μισό εκατομμύριο επισκεπτών ενώ δίνεται και η ευκαιρία στους Αμερικανούς επιχειρηματίες να κάνουν εμπορικές επαφές και συναντήσεις στην ευρύτερη περιοχή.

Η επιχειρηματική Αποστολή με την εμπειρία και τις διασυνδέσεις του «Ερμή» Hermes Expo είναι ουσιαστικά μια μεγάλη ευκαιρία για επιχειρηματίες από την περιοχή της Φιλαδέλφειας όπου είναι η βάση του «Ερμή», της ευρύτερης περιοχής της ανατολικής ακτής των Ηνωμένων Πολιτειών αλλά και σε Παναμερικανικό επίπεδο να κάνουν εμπορικές επαφές και συναντήσεις δικτύωσης με επιχειρήσεις και επιχειρηματίες στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια (Β2Β). Άλλωστε είναι πολλές οι Αμερικανικές επιχειρήσεις εκείνες οι οποίες εδώ και πολλά χρόνια δραστηριοποιούνται με απόλυτη επιτυχία στην Ελλάδα.

Τέλος, ο Ερμής έχει «αρκετό χώρο» στην Δ.Ε.Θ έτσι ώστε όσες επιχειρήσεις επιθυμούν να εκθέσουν τα προϊόντα τους στο δικό τους περίπτερο στην έκθεση να μπορέσουν να το κάνουν στην προνομιακή τιμή.


«Μέσα σε αυτή την κρίση που περνάει η γενέτειρα, εμείς οι Ελληνοαμερικανοί δεν μπορούμε να μένουμε απαθείς» δηλώνει ο ιδρυτής και πρόεδρος «Hermes Expo» κ. Παύλος Κοτρότσιος και επισημαίνει:  «Μέσα από την έκθεση θα μπορούν να προκύψουν συνεργασίες που μπορούν να οδηγήσουν σε αντιπροσωπείες και άρα σε νέες θέσεις εργασίας. Έτσι με αυτόν τον τρόπο, μπορούμε να πούμε ότι βοηθάμε την πατρίδα έμπρακτα και ουσιαστικά».

Καλούνται όλες οι ΑμερικαοΕλληνικές και Αμερικανικές οργανώσεις στην Ελλάδα να επισκεφθούν την Έκθεση στην Θεσσαλονίκη και να κλείσουν ραντεβού με τις επιχειρήσεις τηλεφωνώντας στο 001-610-446-1463   η στο 001-484-843-4984  [email protected] 

The copyrights for these articles are owned by the Hellenic News of America. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of the Hellenic News of America and its representatives.

Get Access Now!

spot_img
spot_img
spot_img