Friday, April 19, 2024

      Subscribe Now!

 

spot_img
spot_img
In GreekΟλοκληρώνοντας σιγά σιγά το πρώτο μέρος της ανιδιοτελούς προσφοράς,

Ολοκληρώνοντας σιγά σιγά το πρώτο μέρος της ανιδιοτελούς προσφοράς,

Hellenic News
Hellenic News
The copyrights for these articles are owned by HNA. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of HNA and its representatives.

Latest articles

Ολοκληρώνοντας σιγά σιγά το πρώτο μέρος της ανιδιοτελούς προσφοράς,

Το

MID ATLANTIC GREEK AMERICAN   FOUNDATION, η HELLENIC NEWS OF AMERICA

ο κος ΠΑΥΛΟΣ ΚΟΤΡΟΤΣΙΟΣ ( πρόεδρος & ιδρυτής των MAGAF , HELLENIC NEWS OF AMERICA)

ο κος GUS ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ (μέλος του MAGAF ), η κα ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΚΟΤΡΟΤΣΙΟΥ ,

Thanks for reading Hellenic News of America

ο κος ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΤΗΣ ( Αρχηγός Μείζοντος Αντιπολίτευσης Δήμου Πωγωνίου),

ο κος ΣΠΥΡΟΣ ΝΤΟΤΗΣ και η κα ΕΒΙΤΑ ΓΑΒΡΑ,

παρέδωσαν στην Κιβωτό του Κόσμου στην Πωγωνιανή και προσωπικά στην κα ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΤΙΝΗ (την κοινωνική λειτουργό του ιδρύματος) , 1 αμαξίδιο και νοσοκομειακό εξοπλισμό , για το ιατρείο του ιδρύματος, που με πολύ κόπο έχουν δημιουργήσει και σκοπό εχει να εξυπηρετήσει τόσο το ίδρυμα όσο και τους κατοίκους της Πωγωνιανης και περισσότερο του ηληκιωμένους .

Οπως τονίζει ο κος Κοτρότσιος, βλέποντας την κατάσταση της πατρίδας του ,θα κάνει οτι ειναι ανθρωπίνως δυνατό να βοηθησει την γενετειρα του και φυσικά με την συνεισφορά των συνεργατών του .

Και όλα αυτά χάρη στην μητέρα του κα Αφροδιτη Κοτροτσιου , που κάποιο καλοκαιρινό απόγευμα ενα χρόνο πριν , τον έκανε μια βολτα σε ολα τα χωριά για να του δειξει αυτο ακριβως που ξεκινησε ο πατερας του και επιθυμια της ειναι εκείνος να το προχωρησει ακόμα παραπέρα .

Υποσχεση λοιπον του κου Κοτροτσιου , , , Θα υπάρξει και συνέχεια !!!

The copyrights for these articles are owned by the Hellenic News of America. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of the Hellenic News of America and its representatives.

Get Access Now!

spot_img
spot_img
spot_img