Saturday, April 20, 2024

      Subscribe Now!

 

spot_img
spot_img
Greek CommunityΤο Τερπνόν μετά του Ωφελίμου: Πρόσκληση για Δείπνο Δικτύωσης και Απόλαυσης Πούρου...

Το Τερπνόν μετά του Ωφελίμου: Πρόσκληση για Δείπνο Δικτύωσης και Απόλαυσης Πούρου από το Alexander Hamilton Chapter #54

Latest articles

Της Νάνσυ Μπίσκα

Σε δείπνο δικτύωσης και μύησης στον μαγικό κόσμο του πούρου προσκαλεί φίλους και ομογενείς το 54o Τμήμα της AHEPA «Alexander Hamilton», την Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014 στις 7. μ.μ.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σε αίθουσα του πολυτελούς συγκροτήματος «The Graycliff», που βρίσκεται στη διεύθυνση 290 Moonachie Ave, στο Moonachie της Νέας Ιερσέης και θα περιλαμβάνει δεξίωση με Continental δροσιστικά κοκτέιλ, ανοιχτό μπαρ, γευστικές εκπλήξεις με Βιενέζικο μπουφέ επιδορπίων, πλούσια συλλογή πούρων και μουσική!

Η πρόσκληση απευθύνεται και σε μη καπνιστές καθώς έχουν προβλεφθεί ειδικοί χώροι για την απόλαυση των πούρων. Το εισιτήριο ανέρχεται στα $75 ενώ τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για την ενίσχυση των προγραμμάτων υποτροφιών και φιλανθρωπίας του ιστορικού Παραρτήματος της AHEPA που ιδρύθηκε το 1924.

«Στόχος των κοινωνικών μας εκδηλώσεων είναι να ενισχύσουμε οικονομικά τα προγράμματά μας και να προσελκύσουμε νέα μέλη», λέει στην H.N.A., ο πρόεδρος του 54ου Τμήματος κ. Κρις Μαυρής. «Στη δύσκολη οικονομική συγκυρία των ημερών μας, οι νέοι και οι νέες μας πρέπει να αποτελούν την πρώτη προτεραιότητά μας καθώς χρειάζονται την αρωγή μας. Επιδίωξή μας είναι αφενός η δημιουργία επαγγελματικού δικτύου που θα βοηθά στον επαγγελματικό προσανατολισμό των νέων κι αφετέρου η αύξηση του αριθμού και των ποσών των υποτροφιών που δίνουμε στους αποφοίτους των Γυμνασίων της περιοχής μας για να βοηθηθούν στις περαιτέρω σπουδές τους».

Μακροπρόθεσμος στόχος του παραρτήματος είναι να αποκτήσει τη δική του ιδιόκτητη στέγη. «Ο Ελληνισμός της Νέας Ιερσέης είναι πολυπληθής, εύπορος και δραστήριος. Οι δυνάμεις μας είναι ενωμένες στην περιοχή μας και υπάρχει μεταξύ μας συνεργασία και αλληλεγγύη», λέει ο κ. Μαυρής. «Ευρύτερα όμως διερχόμεθα μία εποχή αστάθειας και μεγάλων αλλαγών σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής παγκόσμιως. Η Ελληνική πολιτιστική μας κληρονομιά είναι υπερπολύτιμη πνευματική παρακαταθήκη για εμάς αλλά και για ολόκληρη την ανθρωπότητα. Στόχος μας είναι με τον καιρό να δημιουργήσουμε και νέα προγράμματα κυρίως για τις νεότερες γενεές ώστε όχι μόνον να διαφυλάξουμε την πολιτιστική μας κληρονομιά αλλά να περάσουμε τις ιδέες και τις αξίες της στις νεότερες και μελλοντικές γενεές. Οι ιδέες και οι αξίες αυτές μπορούν να συμβάλουν καθοριστικά στη διαμόρφωση ενός καλύτερου μέλλοντος για όλους».
Οι ενδιαφερόμενοι να παραβρεθούν στην εκδήλωση της 24ης Οκτωβρίου 2014 μπορούν να επικοινωνήσουν με τους υπευθύνους της εκδήλωσης:
Πρόεδρος της είναι ο Λούης Αρβανίτης (τηλ. 201-485-1928), αντιπρόεδρος ο Χρήστος Βαρδάκης (τηλ. 201-941-2131), και συμπρόεδροι οι Στηβ Σιδεριάς (τηλ. 201-262-4976), Γιώργος Κουντουριώτης (τηλ. 908-337-0578) και ο Χρήστος Τσάτσος (τηλ. 973-979-5529).
Oι επιταγές σας πρέπει είναι πληρωτέες στο AHEPA Chapter #54.

The copyrights for these articles are owned by the Hellenic News of America. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of the Hellenic News of America and its representatives.

Get Access Now!

spot_img
spot_img
spot_img