Saturday, April 20, 2024

      Subscribe Now!

 

spot_img
spot_img
Greek CommunityHellenic News Of America: Αφουγκραζόμαστε την θέληση ...

Hellenic News Of America: Αφουγκραζόμαστε την θέληση για πλουραλισμό στην ενημέρωση Του Θανάση Μπολέτη

Hellenic News
Hellenic News
The copyrights for these articles are owned by HNA. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of HNA and its representatives.

Latest articles

 

Αθήνα.

Η Hellenic News Of America ανοίγει διαύλους επικοινωνίας με την Αθήνα. Οι απόψεις αναγνωστών μας, Ομογενών, και όχι μόνο πάνω σε θέματα επικαιρότητας, πολιτικών και οικονομικών αναλύσεων της ιστοσελίδας μας, είναι ευπρόσδεκτες και θα είμαστε αρωγοί στον προβληματισμό σας. Επιθυμούμε να είστε κοντά στην δημοσιογραφική έρευνα, χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Γνωρίζετε, ότι ένα δημοσιογραφικό κείμενο, ενίοτε ταυτίζετε με την εγκυρότητα των πληροφοριών που έχει στη διάθεσή του ο συντάκτης δημοσιογράφος του κειμένου. Είναι δύσκολο το εγχείρημα ένας επαγγελματίας δημοσιογράφος να παραποιήσει την αλήθεια ,όταν γνωρίζει ότι όσοι τον διαβάζουν γνωρίζουν περισσότερα από τον ίδιο. Η Hellenic News Of America έχοντας ως αρχή τον πλουραλισμό της ενημέρωσης θα συνεχίσει με απρόσκοπτο τρόπο και με απόλυτη δημοσιογραφική δεοντολογία να ενημερώνει όλους σας για ότι συμβαίνει στην πατρίδα. Η άποψή σας έχει δυναμική. Περισσότερο δυναμική αποκτά όταν σχολιάζετε ένα δημοσιογραφικό κείμενο. Είμαστε ευπρόσδεκτοι σε κριτικές και ενδεχομένως παραινέσεις για την ποιότητα των δημοσιογραφικών μας κειμένων. Να γνωρίζετε όμως ότι η ελευθερία του λόγου έχει μεγαλύτερη ισχύ όταν ασκείται από επαγγελματίες του χώρου του τύπου. Δηλαδή από επαγγελματίες δημοσιογράφους. Το στερεότυπο ότι συλλήβδην οι δημοσιογράφοι λένε ψέματα, ανήκει σε αυτούς που δεν αντέχουν την αλήθεια. Ασφαλώς υπάρχουν και εξαιρέσεις. Είναι στη διακριτική ευχέρεια του καθενός εξ΄ υμών να αντιληφθεί την πραγματικότητα.. Αφορμή για την δημοσιογραφική αυτή παραίνεση αποτέλεσαν δύο παρεμβάσεις αναγνωστών της Hellenic News Of America. Είμαι ευτυχής όταν διάβασα δύο εξαίρετα σχόλια αναγνωστών ενός κειμένου που δημοσίευσα προσφάτως, που αφορούσε την πρωτοβουλία του Προέδρου της Ν.Δ να ψηφίζουν οι Έλληνες Ομογενείς στον τόπο κατοικίας τους.

Ο φίλος του πρώτου σχολίου έγραψε ότι «πάλι ψέματα μας λένε».Η φίλη του δεύτερου σχολίου ενώ χαρακτήρισε την πρωτοβουλία του Προέδρου της Ν.Δ κ. Μητσοτάκη ως εξαιρετική διατύπωσε επιφυλάξεις για την βεβαιότητα με την οποία παρουσιάσαμε το θέμα στην εφημερίδα. Οφείλω να ευχαριστήσω αμφότερους για τις απόψεις τους. Ενδεχομένως να συμφωνήσω μαζί τους. ‘Ισως να έχουν δίκιο. Για ένα δημοσιογράφο όμως ενέχει η σπουδαιότητα μίας είδησης. Αυτή καταγράψαμε ως έγκυρη, αυτή δημοσιεύσαμε. Ασφαλώς ο Πρόεδρος της Ν.Δ κ. Κ Μητσοτάκης έπρεπε να αποφύγει πριν επισκεφθεί την Αμερική, να ανακοινώσει την πρόθεσή του να ψηφίζουν στις Εθνικές Εκλογές οι Έλληνες Ομογενείς.Θα μπορούσε να το κάνει νωρίτερα. ‘Ισως κάποιοι του είπαν ότι οι ¨Ελληνες Ομογενείς τρώνε «κουτόχορτο». Τα οικονομικά προβλήματα της Ν.Δ δεν τα έχουν χρεωθεί οι ¨Ελληνες Ομογενείς

The copyrights for these articles are owned by the Hellenic News of America. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of the Hellenic News of America and its representatives.

Get Access Now!

spot_img
spot_img
spot_img