Thursday, March 28, 2024

      Subscribe Now!

 

spot_img
spot_img
In GreekHERMES EXPO: Επι 22 συναπτά χρόνια παραμένει το βασικό εργαλείο της...

HERMES EXPO: Επι 22 συναπτά χρόνια παραμένει το βασικό εργαλείο της ελληνικής επιχειρηματικότητας στις ΗΠΑ

Hellenic News
Hellenic Newshttps://www.hellenicnews.com
The copyrights for these articles are owned by HNA. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of HNA and its representatives.

Latest articles

 

Hermes_Expo_2012_Grand_Opening_Kotrotsios

Με επισκέπτες και από την Ελλάδα αλλά και τις ΗΠΑ, για 22η συνεχόμενη χρονια, η έκθεση HERMES EXPO έφερε κοντά Έλληνες, Ελληνοαμερικάνους και Αμερικανούς επιχειρηματίες καταδεικνύοντας τον δυναμισμό της Παροικίας και την προστιθέμενη αξία που μπορεί να προσλάβει η Ελλάδα ειδικά τώρα όταν συνεργάζεται με τους Έλληνες της Αμερικής. 

 

Ιδιαίτερη επιτυχία σημείωσαν φέτος και τα διάφορα σεμινάρια- παράλληλες εκδηλώσεις που διοργανώθηκαν ταυτόχρονα με την έκθεση όπως: Η κρίση στην Ευρωζώνη και πώς επηρεάζει τον Τουρισμό, για τη επιχειρηματική- επαγγελματική νεολαία, για θέματα υγείας και καλής διατροφής, εκπαίδευσης αλλά και για τα Εθνικά μας ζητήματα. Πολλοί και διακεκριμένοι ομιλητές έλαβαν μέρος από την Αμερική αλλά και την Ελλάδα ενώ ο επικεφαλής της Επιτροπής των επιχειρηματικών  σεμεναρίων κ. Αρης Μελισσαράτος κήρυξε  την έναρξη των εργασιών της φετινής εκθεσης μαζί με τους Αμερικανούς επίτημους προσκεκλημένους και ομιλητές.

Thanks for reading Hellenic News of America

 Hermes_Expo_2012_GO_2_Kotrotsios

Στην Έκθεση από την Ελλάδα συμμετείχαν οι εταιρείες Olympus Dairy, USA προσφέροντας το πραγματικό Ελληνικό γιαούρτι που παρασκευάζετε στην Ελλάδα, η Health Diet και το Κτήμα Χαραμπόγλου, ενώ από την Ομογένεια οι επιχειρήσεις η Fantis Foods και η Bevelini Imports.

 

Στο επίσημο γεύμα, ο κ. Κοτρώτσιος βράβευσε τον τρεις φορές χρυσό Ολυμπιονίκη Πύρρο Δήμα, που επισκέπτετε τα τμήματα της Πανηπειρωτικής Ομοσπονδίας Αμερικής μέ στόχο την ενίσχυση του Σχολείου του “ΟΜΗΡΟΣ” στην Χειμάρα, την Κάρολ Μπρούκς, τον Δρ. Μαρίνο Χιόνη, τον Ανδρέα Οικονόμου, Αναστάσιο Μάνεσση και τους Κυβερνήτες της ΑΧΕΠΑ Νέας Ιερσέης νύν Σάββα Τσίβικο και τον Συμποσιάρχη της βραδυάς Γιώργο Χωριάτη.

Hermes_Expo_Pyrros_Dimas_Kotrotsios_Sianis_Calamos

 Σας περιμένουμε και το 2013 για μια ακόμα πιο δυναμική και πιο επιτυχημένη επιχειρηματική συνάντηση όπου η πατρίδα, η επιχειρηματικότητα και το μέλλον συναντώνται. Ραντεβού στον 23ο HERMES EXPO.

Photo 1 & 2: Grand opening of the 2012 Hermes Expo

Photo 3: George Horiates, Paul Kotrotsios, Spiros Spireas, George Siamboulis, Pyrros Dimas, Stephanie Vlahakis, Chris Christakis, Yianni Sianis

 

 

 

The copyrights for these articles are owned by the Hellenic News of America. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of the Hellenic News of America and its representatives.

Get Access Now!

spot_img
spot_img
spot_img