Thursday, April 25, 2024

      Subscribe Now!

 

spot_img
spot_img
Greek CommunityΈνα μεγάλο ευχαριστώ- Σημείωμα του Εκδότη

Ένα μεγάλο ευχαριστώ- Σημείωμα του Εκδότη

Latest articles

Η εφημερίδα μας, καθώς συμπληρώνει 27 χρόνια αδιάλειπτης και ενεργούς παρουσίας στην Ελληνοαμερικανική κοινότητα και μέσω του διαδικτύου στον παγκόσμιο Ελληνισμό, εισέρχεται σε μία μεταβατική περίοδο. Σκοπός μας είναι αφενός να αξιοποιήσουμε το τρίπτυχο της έντυπης έκδοσης, του διαδικτύου και των κοινωνικών μέσων και ταυτοχρόνως να ανανεώσουμε το περιεχόμενo, τη μορφή και το ανθρώπινο δυναμικό της.
Διενεργήσαμε και διενεργούμε στατιστική έρευνα με ειδικά ερωτηματολόγια online ζητώντας από τους αναγνώστες μας να διατυπώσουν τις απόψεις τους στη θεματολογία μας. Εκσυγχρονιζόμαστε ώστε να ανταποκριθούμε στις ανάγκες και τα δεδομένα της εποχής και κυρίως των νεοτέρων γενεών που αποτελούν την εγγύηση για τη συνέχιση του Ελληνισμού στην φιλόξενη αυτή πατρίδα.

Θα ήθελα, από καρδιάς, να ευχαριστήσω πρωταρχικά το αναγνωστικό μας κοινό και τους διαφημιστές μας. Επίσης, όλους τους συνεργάτες μας που συμβάλουν στην έκδοση της εφημερίδας μας. Ιδιαίτερες ευχαριστίες θα ήθελα να εκφράσω στη Συντακτική και Συμβουλευτική Επιτροπή της «Hellenic News of America» η οποία συνεδρίασε πρόσφατα στο «Concordville Inn»: Dr. Dean Lomis, Mary Koutantos, Chris Mavris Morgan, Spiros Mantzavinos, Dr. Dimitris Monos, Nancy Biska, Chef Marc, Spiros Vellios, Lili Bita, Dr. Robert Zaller, Stavroula Kotrotsios, Aphrodite Kotrotsios, Linda Kotrotsios, Barbara Vellios και George Karmas.

Στο πλαίσιο της συνάντησης αυτής ανανεώσαμε την υπόσχεσή μας να εργασθούμε για τη βελτίωση της ηλεκτρονικής κι έντυπης έκδοσης μας που ως αποστολή έχει την αμφίδρομη επικοινωνία και ενημέρωση για τα θέματα των τριών πατρίδων μας, Ελλάδας, Κύπρου και Αμερικής, τη στήριξη και προβολή του Ελληνικού και Κυπριακού Στοιχείου των Η.Π.Α., την ανάδειξη των θεμάτων που μας αφορούν, τη διαφύλαξη της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, με προτεραιότητα στη στήριξη της Ελληνικής και Ελληνόγλωσσης Παιδείας. Ιδιαίτερη έμφαση θα επιδιώξουμε να δώσουμε σε θέματα που αφορούν στους νέους και τις νέες μας ώστε να καταστεί η δίγλωσση εφημερίδα μας τόπος επαγγελματικής κοινωνικής δικτύωσης αλλά και βήμα για την ανταλλαγή των απόψεών τους στα θέματα που τους ενδιαφέρουν. Ένα ακόμη νέο μας εγχείρημα μας θα αποτελέσει η καταγραφή της σύγχρονης Ελληνοαμερικανικής ιστορίας μέσα από την παρουσίαση ειδικών αφιερωμάτων σε πρόσωπα και οργανώσεις της ομογένειας.

Στην προσπάθεια αυτή σας θέλουμε όλους συνεργούς και συνοδοιπόρους. Ας μην ξεχνούμε ότι ο Ομογενειακός Τύπος, ως εργαλείο επικοινωνίας, αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες της Ελληνοαμερικανικής παρουσίας. Όλοι οι πυλώνες του Ελληνισμού οφείλουν να αλληλουποστηρίζονται για να συνεχίσουμε ως εθνική οντότητα να γράφουμε νέες λαμπρές σελίδες.

The copyrights for these articles are owned by the Hellenic News of America. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of the Hellenic News of America and its representatives.

Get Access Now!

spot_img
spot_img