Αξιοποιώντας εμπορικές ευκαιρίες στην αμερικανική αγορά, μέσω της Έκθεσης

«HERMES EXPO»  

Τέσσερις αμερικανικές πόλεις | 7 ημέρες συναντήσεων | αμέτρητες ευκαιρίες ανάπτυξης

 

Την στιγμή που η Ελλάδα ξεκίνησε να είναι πάλι σε δρόμους ανάπτυξης, οι ελληνικές επιχειρήσεις αναζητούν συνεχώς ευκαιρίες δραστηριοποίησης στην αμερικανική αγορά. Για αυτό το λόγο, η 29η έκθεση HERMES EXPO, που θα πραγματοποιηθεί από 2 έως 9 Απριλίου 2020 σε τέσσερις πόλεις των Η.Π.Α. είναι η ομογενειακή διοργάνωση–βατήρας που βοηθά τις ελληνικές επιχειρήσεις να αναπτυχθούν στην αμερικανική αγορά.  Οι εταιρίες θα έχουν τη δυνατότητα να εκθέσουν τα προϊόντα καθώς και τις υπηρεσίες τους που βασίζονται στον κλάδο των τροφίμων, του τουρισμού, των επενδύσεων κ.α. και θα μπορούν να τις συνδέσουν με αμερικανικές επιχειρήσεις, επαγγελματίες, καταναλωτές καθώς επίσης πιθανούς εμπορικούς και στρατηγικούς εταίρους στην αγορά των Η.Π.Α.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι να ανακοινώσουμε την επάνοδό μας από το Σικάγο με την  συμμετοχή άνω των 45 ελληνικών επιχειρήσεων στην έκθεση HERMES EXPO μέχρι σήμερα, επιχειρήσεις που ψάχνουν ευκαιρίες δραστηριοποίησης στην Αμερική» επισημαίνει ο ιδρυτής της έκθεσης, Παύλος Κοτρότσιος. Επισημαίνει επίσης: «Η έκθεση HERMES EXPO, με σημεία αναφοράς το εμπόριο, τον τουρισμό, τη γαστρονομία κ.α. αποσκοπεί στην αναζήτηση και αξιοποίηση πολλαπλών ευκαιριών για επενδύσεις σε αυτούς τους τομείς. Πιο συγκεκριμένα, η έκθεσή μας έχει διαδραματίσει για 29 χρόνια και συνεχίζει να διαδραματίζει έναν από τους σημαντικότερους πόλους διασύνδεσης μεταξύ ελληνικών επιχειρήσεων και αμερικάνικης αγοράς. Οι προσπάθειές μας εστιάζονται σε τομείς όπως η διεύρυνση των ευκαιριών εισαγωγών-εξαγωγών, η προώθηση των εξαιρετικών ελληνικών τροφίμων και ποτών στην αμερικάνικη αγορά, η ανάπτυξη και προώθηση νέων τεχνολογιών, η αγορά ακινήτων και ευκαιρίες επενδύσεων μέσω κοινοπραξιών. Αξίζει να σημειωθεί ότι για σχεδόν 30 χρόνια, η έκθεση HERMES EXPO προωθεί την ανάπτυξη του τουρισμού και πρόσφατα την ενίσχυση του εναλλακτικού τουρισμού όπως ο ιατρικός τουρισμός με απώτερο σκοπό την καθιέρωση της Ελλάδας ως προορισμός 365 ημερών το χρόνο. Σημαντικός σύμμαχος σε όλη αυτή την προσπάθεια έχουν διατελέσει τα τελευταία χρόνια πολλοί από τους δήμους και τις περιφέρεις τις Ελλάδας, που μέσω της έκθεσή μας προσέγγισαν την επιχειρηματική κοινότητα των ομογενών και φιλελλήνων και κατάφεραν να προβάλουν τοπικά προϊόντα και επιχειρήσεις καθώς φυσικά και τις ελληνικές ομορφιές και διεξόδους τουρισμού του κάθε τόπου.

Οι συμμετέχοντες στην έκθεσή μας έχουν επίσης την ευκαιρία δικτύωσης στην αμερικανική αγορά, μέσω συναντήσεων Business to Business (B2B) και εξειδικευμένων σεμιναρίων.

Οι εταιρείες Sigmapharm Laboratories, Grecian Delight, GreenCrown Energy, American Network Solutions, Cargo 360 Transportation, EMBCA, BVRA και QCC αποτελούν τους πρώτους μεγάλους χορηγούς. Χορηγοί επικοινωνίας μέχρι τώρα αποτελούν οι εταιρίες: Ναυτεμπορική,  Tourism Today, CosmosFM New York, Queens Gazzate,  Hellenic News of America και DELCO News Network.

 

Πέμπτη 2 Απριλίου, 2020 Σικάγο, IL (Chateau Ritz in Niles, IL) 13:00 – 20:30
Έκθεση προϊόντων Δικτύωση με επιχειρήσεις Β2Β συναντήσεις  Επίσημο γεύμα

 

Απονομή βραβείων

Δευτέρα 6 Απριλίου, 2020 Ουάσιγκτον DC (Capital Hilton) 16:00 – 20:30
Έκθεση προϊόντων Δικτύωση με επιχειρήσεις Β2Β συναντήσεις  
Τετάρτη 8 Απριλίου, 2020 Φιλαδέλφεια, PA (Arts Ballroom) 12:00 -23:00
Έκθεση προϊόντων Δικτύωση με επιχειρήσεις Β2Β συναντήσεις  Επίσημο δείπνο

 

Απονομή βραβείων

Πέμπτη 9 Απριλίου, 2020 Νέα Υόρκη, Μανχάταν (3 West Club Hotel) 16:00 – 20:30
“Taste of Hellas” σε συνεργασία με το East Mediterranean Business Cultural Alliance και το Queens Chamber of Commerce
Έκθεση προϊόντων Δικτύωση με επιχειρήσεις Β2Β συναντήσεις  

 

Για πληροφορίες συμμετοχής, χώρους περιπτέρων, χορηγίες, σε Β2Β μπορείτε να απευθύνεστε:

www.HermesExpo.com,  email: paul@hermesexpo.com ή τηλεφωνικά (001)-610-202-4465.