Η διεθνής έκθεση «Ερμής» στηρίζει την Ελληνοαμερικανική Επιχειρηματικότητα Του Chris Morgan*

 

Η διεθνής έκθεση «Ερμής», συμπληρώνοντας αισίως 25 χρόνια από την ίδρυσή της, έχει καταστεί ένας αναγκαίος θεσμός για την ελληνοαμερικανική επιχειρηματικότητα. Η συνεπής της διοργάνωση και η διαρκής ανανέωσή της συμβάλει στην ανάπτυξη επιχειρηματικών και στρατηγικών συνεργασιών.

 

Μέσω των προγραμματισμένων επαγγελματικών συναντήσεων (Β2Β) συνιστά τον κατεξοχήν τόπο στις Η.Π.Α. για δικτύωση, επικοινωνία και ανάδειξη ευκαιριών για μικρομεσαίες επιχειρήσεις Ελληνοαμερικανικού και Αμερικανικού ενδιαφέροντος ιδιαίτερα στους τομείς Τροφίμων, Εστιατορίων, Φιλοξενίας, Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών και Τεχνογνωσίας.

 

Ιδιαίτερου ενδιαφέροντος είναι τα σεμινάρια που προσφέρονται στο πλαίσιο της διοργάνωσής τους από ηγετικές προσωπικότητες της Αμερικανικής κοινωνίας καθώς δίνουν την ευκαιρία σε εκθέτες και κοινό να ενημερωθούν και να ανταλλάξουν απόψεις και προβληματισμούς για την παρούσα οικονομική συγκυρία στην Ελλάδα και Η.Π.Α. καθώς και τις νέες ανάγκες, ευκαιρίες και δεδομένα που αναδύονται μέσα στο ασταθές παγκόσμιο οικονομικό περιβάλλον.

 

Συγχαίρω τον πρόεδρο της Διεθνούς Εκθέσης «Ερμής» κ. Παύλο Κοτρότσιο και τους συνεργάτες του για τη διαρκή διεύρυνση των δραστηριοτήτων της εκθέσεως, τη στήριξη της Ελληνοαμερικανικής επιχειρηματικότητας, αλλά και την προβολή μέσω αυτών, Ελληνικών προϊόντων και υπηρεσιών στην κρίσιμη για τη γενέτειρα αυτήν περίοδο.

 

*O Chris Morgan είναι πρόεδρος και ιδρυτής της εταιρείας «The Lakewood Group, LCC», (https://lwgf.us/) που ιδρύθηκε το 2004 με έδρα το New Jersey. Μέσα σε λίγα χρόνια την κατέστησε μία επιτυχημένη εμπορική μεσιτική εταιρεία η οποία προσφέρει ένα ευρύ φάσμα δανείων και κέρδισε την εμπιστοσύνη του Αμερικανικού και Ομογενειακού κοινού. Διαθέτοντας ο ίδιος πολύχρονη εμπειρία στον τομέα των οικονομικών, με εξειδίκευση στην παροχή εμπορικών δανείων, εδραιώθηκε στον χρηματοοικονομικό τομέα χάρη στην ικανότητά του να βρίσκει λύσεις ακόμη και στα πιο δισεπίλυτα οικονομικά προβλήματα μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Αυτό που τον ξεχωρίζει είναι η κατανόηση και η ανθρωπιά που επιδεικνύει στονστερούμενο από τέτοιες αρετέςχρηματοοικονομικό τομέα.