Thursday, April 18, 2024

      Subscribe Now!

 

spot_img
spot_img
Greek CommunityCultureΗ Μέγας Γύρος ενισχύει το εκπαιδευτικό της όραμα!

Η Μέγας Γύρος ενισχύει το εκπαιδευτικό της όραμα!

Hellenic News
Hellenic News
The copyrights for these articles are owned by HNA. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of HNA and its representatives.

Latest articles

Στα πλαίσια του εκπαιδευτικού οράματος και της παγκόσμιας ανάπτυξης του concept    ΄Γύρος’ ,  την Παρασκευή 12 Μαΐου , η Μέγας Γύρος είχε την  χαρά να φιλοξενήσει στις εγκαταστάσεις της στην Ελλάδα τμήμα του Business School του Kelleys College από το Ιλινόις! Το συγκεκριμένο τμήμα του κολεγίου , δείχνοντας μεγάλο ενδιαφέρον για το corporate culture της εταιρίας σε Ευρώπη και Αμερική, είχε ετοιμάσει μια σημαντική έρευνα για τις καθημερινές συνήθειες στην διατροφή και το πως αντιλαμβάνονται  οι καταναλωτές στην Αμερική το ελληνικό σουβλάκι ως μία από τις καλύτερες επιλογές για νόστιμο & υγιεινό φαγητό :

«Το σουβλάκι είναι ένα ολοκληρωμένο γεύμα, ο τρόπος που παρασκευάζεται στα εστιατόρια  στην Αμερική μας δημιουργεί την σιγουριά ότι τα προϊόντα που τρώμε είναι υγιεινά»  είπε μαθήτρια του Kelleys College .

Η παρουσίαση έλαβε χώρα στον ολοκαίνουργιο υπερσύγχρονο πολυχώρο της Μέγας Γύρος,  με συντονιστές τα μέλη του Διοικητικού Συμβούλιου και τους Διευθυντές των τμημάτων της εταιρίας. Οι φοιτητές περιηγηθήκαν στο εργοστάσιο παραγωγής ώστε να ενημερωθούν σχετικά με τις υψηλές προδιαγραφές που τηρούνται για την παρασκευή προϊόντων παγκόσμιας φήμης.

Το σημείο αναφοράς των φοιτητών ήταν  ότι οι  εκπρόσωποι αυτού του ελληνικού παραδοσιακού εδέσματος, πρέπει να κατανοήσουν ότι το προϊόν έχει λάβει παγκόσμια αναγνώριση και ως εκ τούτου η ανάπτυξη του πλέον πρέπει να είναι ανάλογη των προσπαθειών που γίνονται σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η Μέγας Γύρος , στα πλαίσια του εκπαιδευτικού της προγράμματος , είναι πεπεισμένη ότι θα συνεχίσει να ηγείται , και σ’ αυτόν τον τομέα , παραμένοντας  πόλος έλξης και για άλλα πανεπιστήμια. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο κος Λούστας Διευθύνων Σύμβουλος της Μέγας Γύρος :  «Το πάθος και η αφοσίωση μας οδήγησαν στην κορυφή ! Αυτό είναι το μήνυμα που θέλουμε να μεταφέρουμε στις νέες γενιές . Να τολμούν !  »

Thanks for reading Hellenic News of America

The copyrights for these articles are owned by the Hellenic News of America. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of the Hellenic News of America and its representatives.

Get Access Now!

spot_img
spot_img
spot_img