Tuesday, July 23, 2024

      Subscribe Now!

 

spot_img
spot_img
In GreekΜνημόνιο συνεργασίας μεταξύ BrainReGain-Ελληνισμός Εν Δράσει και ΑΠΕ-ΜΠΕ για την ενημέρωση και...

Μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ BrainReGain-Ελληνισμός Εν Δράσει και ΑΠΕ-ΜΠΕ για την ενημέρωση και την προσέλκυση των Ελλήνων της διασποράς

Hellenic News of America
Hellenic News of Americahttps://www.hellenicnews.com
The copyrights for these articles are owned by HNA. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of HNA and its representatives.

Latest articles

Το BrainReGain-Ελληνισμός Εν Δράσει, η πρωτοβουλία του Μη Κερδοσκοπικού Σωματείου «Ελληνικές Ρίζες» για τον επαγγελματικό επαναπατρισμό Ελλήνων του εξωτερικού και το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ), ενώνουν τις δυνάμεις τους υπογράφοντας μνημόνιο συνεργασίας με στόχο τη συστηματική ενημέρωση των Ελλήνων της διασποράς για τις εξελίξεις στην Ελλάδα και για τις πρωτοβουλίες που δημιουργούν ευκαιρίες επαναπατρισμού για τους Έλληνες του εξωτερικού.

Οι συνεργασίες με τα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά δίκτυα στον κόσμο και η ευρεία αξιοποίηση ηλεκτρονικών μέσων, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και άλλων τεχνολογικών και επικοινωνιακών καινοτομιών του ΑΠΕ-ΜΠΕ και οι σημαντικές συνεργασίες του BrainReGain με κορυφαίες επιχειρήσεις και φορείς που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, προσδίδουν ουσιαστική και διεθνή αξία στη συμμαχία καλύπτοντας ευρύ πεδίο εμβέλειας. Η συνεργασία περιλαμβάνει τη δημοσίευση και τη διάχυση έγκυρων, αποκλειστικών οικονομικών και επιχειρηματικών ειδήσεων που άπτονται της δράσης του BrainReGain εντός και εκτός Ελλάδος, τη διοργάνωση εκδηλώσεων και δράσεων για την περαιτέρω ενημέρωση των Ελλήνων ανά τον κόσμο, και τη δημιουργία σχέσεων με νευραλγικούς φορείς και παραγωγικές δυνάμεις που συμβάλλουν περαιτέρω στην ανάπτυξη της χώρας και δημιουργούν πηγή καλών ειδήσεων και προοπτικών για την Ελλάδα.

Ο Κωνσταντίνος Κεσεντές, ιδρυτικό μέλος και Πρόεδρος της πρωτοβουλίας BrainReGain δήλωσε: «Η συνεργασία μας με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, τον εθνικό δίαυλο αξιόπιστης και έγκυρης ενημέρωσης με παγκόσμια εμβέλεια και απήχηση και στους Έλληνες της διασποράς αποτελεί για εμάς μία σχέση στρατηγικής σημασίας. Η εποχή μάς επιβάλλει σταθερές και ισχυρές συνέργειες μεταξύ εταίρων που μοιράζονται κοινό όραμα και κοινές αξίες για την επιτυχή και αξιόπιστη διάδοση των μηνυμάτων. Αυτά θεμελιώνουν και τη δική μας συνεργασία, η οποία διέπεται από ισότητα, αμοιβαίο σεβασμό και κοινό όραμα να ενδυναμώσουμε τις σχέσεις μεταξύ του ελληνισμού της Διασποράς και της Ελλάδας. Μαζί γινόμαστε πιο ισχυροί, ώστε να προσεγγίσουμε ακόμα περισσότερους Έλληνες ανά τον κόσμο και να τους μεταδώσουμε όλα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα, τις νέες εξελίξεις και όλες τις αλλαγές που καθιστούν την Ελλάδα μία χώρα με προοπτικές ανάπτυξης, μία χώρα που αξίζει να εργάζεσαι και να δραστηριοποιείσαι. Ευχαριστούμε το ΑΠΕ-ΜΠΕ για την εμπιστοσύνη και ανυπομονούμε για τα έμπρακτα αποτελέσματα της συνεργασίας μας!»

Ο Πρόεδρος και Γενικός Διευθυντής, του ΑΠΕ-ΜΠΕ Αιμίλιος Περδικάρης, τόνισε πως «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη συνεργασία που ξεκινάει σήμερα με την πρωτοβουλία BrainReGain, η οποία είμαι βέβαιος πως θα είναι ουσιαστική και θα λειτουργήσει ευεργετικά για την εκπλήρωση των στόχων αυτής της εξαιρετικά ενδιαφέρουσας πρωτοβουλίας. Την ίδια στιγμή, η συνεργασία μας επιβεβαιώνει την πρόθεση που έχουμε αφενός να προβάλλουμε μια θετική ατζέντα, αφετέρου να καταστεί το ΑΠΕ-ΜΠΕ μέσα από μια σειρά δράσεων μια αμφίδρομη πύλη ενημέρωσης και επικοινωνίας για την ομογένεια και τους Έλληνες της διασποράς, καθώς και για όλες τις παραγωγικές δυνάμεις εντός και εκτός Ελλάδας – για το κατ’ εξοχήν δηλαδή δυναμικό κομμάτι της κοινωνίας μας, με το οποίο οφείλουμε να συμπορευτούμε για να επιτύχουμε όλοι μαζί το στόχο της ανασυγκρότησης της χώρας. Η εξωστρέφεια την οποία επιδεικνύει το τελευταίο διάστημα το ΑΠΕ-ΜΠΕ, αν και δεν εξαντλείται σήμερα, επισφραγίζεται με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο που είναι αυτή η συνεργασία με την πρωτοβουλία BrainReGain, η οποία θα αποδειχθεί σίγουρα παραγωγική και σε κάθε περίπτωση ουσιαστική για το μέλλον της Ελλάδας που όλοι ονειρευόμαστε και οφείλουμε να κληροδοτήσουμε στις επόμενες γενιές».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

The copyrights for these articles are owned by the Hellenic News of America. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of the Hellenic News of America and its representatives.

Get Access Now!

spot_img
spot_img

Από 39 Ευρώ

spot_img