Friday, April 19, 2024

      Subscribe Now!

 

spot_img
spot_img
In GreekΝΕΕΣ ΠΡΟΤΩΒΟΥΛΙΕΣ ΤΗΣ « 22ης Hermes EXPO International»

ΝΕΕΣ ΠΡΟΤΩΒΟΥΛΙΕΣ ΤΗΣ « 22ης Hermes EXPO International»

Hellenic News
Hellenic News
The copyrights for these articles are owned by HNA. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of HNA and its representatives.

Latest articles

hermes expo grandopening 2012

ΝΕΕΣ ΠΡΟΤΩΒΟΥΛΙΕΣ ΤΗΣ « 22ης Hermes EXPO International»

COMMERCE, CULTURE, COMMUNICATIONS

 

 

Thanks for reading Hellenic News of America

Ο Εκθεσιακός φορέας “Hermes EXPO International” που συνκεντρώνει, επικοινωνεί, διασυνδέει, ΕλληνοΑμερικανούς, Ελληνες και Αμερικανούς Επιχειρηματίες, επαγελματίες και Νεολαία , ιδρύθηκε το 1992 από τον ομογενή κ. Παύλο Κοτρότσιο, με στόχο την προώθηση αμφίδρομα των ελληνο-αμερικανικών εμπορικών-επιχειρηματικών σχέσεων, Ανακοινώνει το πρόγραμμα δράσης για την 22η διοργάνωση στις 11 Απριλίου, 2013 στην Νέα Υόρκη Ξενοδοχείο Ράντισον 32 & Μπρόυνγουέι και 13-14 Απριλίου, 2013 στο Τάζ Μαχάλ του Ατλάντικ Σίτυ, ΝJ.

Καλούμε τους Έλληνες και Αμερικανούς επιχειρηματίες και επαγγελματίες να «χτυπήσουν την πόρτα» του «ΕΡΜΗ», που λειτουργεί ως γέφυρα επιχειρηματικής συνεργασίας Ελλάδας-ΗΠΑ, με βατήρα την επιχειρηματική ομογένεια, αλλά και με τα διευρυμένα επικοινωνιακά εργαλεία που έχει στη «φαρέτρα» του, την συνεργασία του με τοπικά Επιμεληρτήρια, Chamber of Commerce, The International Economic Development South New Jersey, το International Trade Office / Department of Commerce της Φιλαδέλφειας όπου υπήρξε και ο καταλύτης της υπογραφής εμπορικής – επιχειρηματικής και πολιτιστικής συνεργασίας μεταξύ της Θεσσαλονίκης και των Φορέων του της Φιλαδέλφειας, ΗΠΑ.

 

Hermes Young Professionals Initiative

  

Υπενθυμίζεται ότι η HERMES-EXPO από το 1992 αποτελεί ένα σταθερό forum επικοινωνίας για επιχειρήσεις ελληνικών συμφερόντων με την Ελληνοαμερικανική κοινότητα των 2,5 εκατομμυρίων ανθρώπων προωθώντας τις ελληνικές εξαγωγές προς τις ΗΠΑ, την μεγαλύτερη αγορά του πλανήτη μας. Η επαφή και η επικοινωνία με το πολύτιμο τμήμα του Ελληνισμού της Αμερικής, η γνωριμία με επαγγελματίες που ενδιαφέρονται να αναπτύξουν την σχέση τους με την Ελλάδα και τα Ελληνικά προϊόντα, η σημαντική βοήθεια που προσφέρει η Διοίκηση της Έκθεσης και ο Πρόεδρος της Παύλος Κοτρότσιος σε κάθε ελληνική επιχείρηση που επιθυμεί να έρθει σε επαφή με την τεράστια αυτή αγορά, αποτελούν τα βασικά «πλεονεκτήματα» της πολύ σημαντικής ετήσιας συνάντησης της HERMES-EXPO στι 11-14 Απριλίου, 2013.

 

Η κρίση στην Ευρωζώνη και πώς επηρεάζει τον Τουρισμό και τις επενδύσεις είναι ο τομέας που θα εστιαστεί η προσοχή και φετος στο κεντρικό Συμπόσιο, παράλληλη εκδήλωση της έκθεσης Ερμής, κατά προτεραιότητα που προσελκύει πολλές συμμετοχές για 22 χρόνια και συμβάλλει στην διεθνή επιχειρηματική συνεργασία. Ομιλητές απο Ελλάδα και Αμερική έχουν προσκληθεί να συμμετέχουν στο Φόρουμ που προσεγγίζει ενα σημαντικό επιχειρηματικό δυναμικό της Διασποράς που φιλοδοξεί να αναπτύξη περισσότερο οικονομικές σχέσεις και μεταξύ τους αλλά και με τους Αμερικανούς συμπολίτες μας. Αν δεν μας γνωρίσουν πώς θα μας ξέρουν και πώς θα καταναλώνουν τα προιόντα μας τα οποία θα αυξήσουν τις εξαγωγές δημιουργόντας ευκαιρίες για δουλειές, έτσι βοηθάμε όλοι να ξαναβρούμε τη χαμένη μας αξιοπιστία έχοντας συμμάχους δικούς μας ανθρώπους, τους Ελληνες της Διασποράς και μαζί τους Φιλέλληνες.

 Unifruiti hermes expoθα υπάρξει δυνατότητα για προσχεδιασμένες επιχειρησιακές συνεδριάσεις μεταξύ των εκθετών και αντιπροσώπων επαγγελματιών, οικονομικών συμβούλων, τραπεζιτών και επενδυτών.

 

Επιπλέον, μια δυναμική ομάδα θα παρέχει σε όλους τους εκθέτες και τους εμπορικούς επισκέπτες την ευκαιρία να ενημερωθούν και να διευρύνουν τις επαφές τους με προκαθορισμένα ραντεβού αλλά να παρουσιάσουν και ευκαιρίες καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

 

Στα πλαίσια της 22ης Ερμής Εξπό θα διεξαχθεί το ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΦΟΡΟΥΜ “Eurozone Crisis and the crisis in Greece: How Does It Affect Tourism and Investment opportunities on both Sides of the Atlantic” και “Greece: the Florida of Europe – The path to growth and self-reliance” παρέχοντας σε γνωστούς Έλληνες και ξένους ομιλητές την ευκαιρία να παρουσιάσουν και να αναλύσουν τον αντίκτυπο που έχει η παγκόσμια οικονομική κρίση στον Τουριστικό τομέα και τις επενδύσεις, αλλά και να προτείνουν λύσεις για τη αξιοποίηση των ευκαιριών επένδυσης που θα οδηγήσουν στην ανάκαμψη.

 

Τέλος, σημειώνεται ότι η 22η ΗΕΙ. περιλαμβάνει και πολλούς θεματικούς κύκλους, για τα τρόφιμα, REAL ESTATE EXPO. Όλοι αυτοί οι θεματικοί κύκλοι της έκθεσης συνοδεύονται από πολυάριθμα παράλληλα γεγονότα, συνέδρια και σεμινάρια.Hermes Expo Business Seminar

 

Η φετινή τιμώμενη Περιφέρεια θα είναι η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας καταλαμβάνοντας ένα ολόκληρο περίπτερο και εμπλουτίζοντας την παρουσία της με διάφορα γεγονότα, τα επιμελητήρια Θεσσαλονίκης θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες στον επιχειρησιακό κόσμο και στο κοινό, προωθώντας τις φυσικές ομορφιές και την απέραντη δυνατότητά της για την ανάπτυξη.

 

·     Χορηγοί

·     Εκθέτες

·     Media Sponsors

 

22η Επιχειρηματική Εκθεση “Ερμής Εξπό” Hermes Expo International

 

•     Συγκεντρώνει,

•     Επικοινωνεί,

•     Διασυνδέει,

ΕλληνοΑμερικανούς, Ελληνες και Αμερικανούς

Επιχειρηματίες, επαγελματίες και Νεολαία

 

Πέμπτη 11 Απριλίου, 2013 Ξενοδοχείο Ράντισον, 32 και Μπρόαντγουέι, Μανχάτταν

•     Γεύμα εργασίας και συναντήσεις Β2Β, κατόπιν ραντεβού

•     Γευσιγνωσία Ελληνικών κρασιών είσοδος ελευθέρα με την κάρτα σας

Σάββατο 13 Απριλίου και Κυριακή 14 Απριλίου στο ΤΑΖ ΜΑΧΑΛ του Ατλάντικ Σίτυ με πολλές παράπλευρες στοχευμένες εκδηλώσεις Επιχειρηματικά

 

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ,ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΦΟΡΟΥΜ :

 

“Eurozone Crisis and the crisis in Greece: How Does It Affect Tourism and Investment opportunities on both Sides of the Atlantic”   και “Greece: the Florida of Europe – The path to growth and self-reliance” σεμινάρια γιατρών, δικηγόρων, Νεολαίας Young Professionals

 

Για πληροφορίες και συμμετοχή σαν εκθέτες ή εμπορικοί επισκέπτες για

• 1. Περίπτερα

• 2. Σεμινάρια

• 3. Βusiness to business συναντήσεις

• 4. Συμμετοχή στο Δείπνο με 500 επιχειρηματίες και απονομή βραβείων μουσική επιμέλεια Σταύρος Θεοδώρου και την Ορχήστρα του

• 5. Kai στο (Brunch) Μπράντς Κυριακή πρωί με παρουσιάσεις εταιρειών και ευκαιριών τηλεφωνήστε 610-446-1463 και Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.hermesexpo.com και εγγραφείτε για δωρεάν είσοδο

 

 

Ερμής Εξπό, ΜΑΣ Ενώνει και επιχειρηματικά ΟΛΟΙ Μπορούv να συμμετέχουν ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ Ξέρεις ΕΣΥ !

The copyrights for these articles are owned by the Hellenic News of America. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of the Hellenic News of America and its representatives.

Get Access Now!

spot_img
spot_img
spot_img