Friday, March 29, 2024

      Subscribe Now!

 

spot_img
spot_img
In Greek«Οι Έλληνες Συνεργάζονται» Η θεματική της 24ης Διεθνούς Επιχειρηματικής Έκθεσης «Ερμής...

«Οι Έλληνες Συνεργάζονται» Η θεματική της 24ης Διεθνούς Επιχειρηματικής Έκθεσης «Ερμής Εξπό» Hermes Expo

Hellenic News
Hellenic News
The copyrights for these articles are owned by HNA. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of HNA and its representatives.

Latest articles

  • «Οι Έλληνες Συνεργάζονται»Η θεματική της 24ης Διεθνούς Επιχειρηματικής Έκθεσης «Ερμής Εξπό» Hermes Expo

    Δελτίο Τύπου- Φιλαδέλφεια, Δευτέρα, 3 Νοεμβρίου 2014

    Με τη θεματική «Οι Έλληνες συνεργάζονται» η 24η Διεθνής Επιχειρηματική Έκθεση «Ερμής» στοχεύει στην προσπάθεια ενδυνάμωσης των σχέσεων και συνεργασιών ανάμεσα στους ιδιοκτήτες Ελληνοαμερικανικών επιχειρήσεων, στην ενίσχυση των εμπορικών-οικονομικών σχέσεων μεταξύ Ελλάδας και Ηνωμένων Πολιτειών μέσω ευκαιριών ανάπτυξης συνεργασιών Β2Β και στρατηγικών συμμαχιών στην αγορά των Η.Π.Α.

    Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 24 Μαρτίου 2015 (10.00 πμ – 10.00 μμ) στο συνεδριακό κέντρο του πολυτελούς ξενοδοχείου «Best Western Plus Concordville» στην περιοχή της Φιλαδέλφειας ενώ θα προηγηθούν εκδηλώσεις στη Νέα Υόρκη.

    «Στο αβέβαιο και ευμετάβολο σήμερα οικονομικό περιβάλλον τόσο σε διεθνές επίπεδο όσο και σε εθνικό σε Ελλάδα, Κύπρο και Αμερική», λέει ο ιδρυτής και πρόεδρος της έκθεσης Παύλος Κοτρότσιος, «είναι εθνική αναγκαιότητα να επιδιώξουμε συμμαχίες και συνεργασίες ανάμεσα στους Ελληνοαμερικανούς επιχειρηματίες και ταυτοχρόνως να διερευνήσουμε νέους τρόπους και δυνατότητες για την προβολή ελληνικών προϊόντων και υπηρεσιών της Ελλάδας στις Η.Π.Α. Ιδιαίτερα αυξημένο είναι το ενδιαφέρον εφέτος των Αμερικανικών εταιρειών που στοχεύουν στις Ελληνοαμερικανικές, Ελληνικές και Βαλκανικές επιχειρήσεις και αναμένουμε διευρυμένη συμμετοχή. Επίσης, για πρώτη φορά θα συμμετάσχουν στην έκθεση και δύο Ρουμανικές επιχειρήσεις».

    Στο πλαίσιο της έκθεσης θα διοργανωθεί σειρά σεμιναρίων αφιερωμένων στον αείμνηστο Έλληνα οραματιστή Θεόδωρο Σπυρόπουλο με θέμα την ενίσχυση διπλωματικών, εμπορικών, οικονομικών σχέσεων και ενεργειακής διασύνδεσης και συνεργασίας ανάμεσα στην Ελλάδα, Κύπρο, Αμερική και Ισραήλ.

    Thanks for reading Hellenic News of America

    Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί εφέτος και στους τομείς της Υγείας και Φιλοξενίας με τη διοργάνωση σχετικών πάνελ συζητήσεων για να παρουσιαστούν από επαγγελματίες των κλάδων οι μελλοντικές τάσεις στην αγορά και όπως πάντα θα εστιαστεί και στον κλάδο των Τροφίμων και Εστιατορίων.

    Στη φετινή διοργάνωση αναμένεται να συμμετάσχουν από Ελλάδα με περίπτερα μεταξύ άλλων η Χαλκιδική, το Σόχο, η Άνδρος και η Ζάκυνθος ως «τιμώμενες περιοχές», ο κλαδικός Σύνδεσμος των επιχειρήσεων τυποποιημένου ελαιολάδου «Sevitel» και η εταιρεία «Ευλογία» με οικολογικά προιόντα από το Άγιον Όρος.

    Η «Hermes Expo» στηρίζεται κυρίως στη συμμετοχή ελληνικών εταιρειών και υπηρεσιών από την Ελλάδα και τις Ηνωμένες Πολιτείες, ενώ αδιαμφισβήτητα έχει καθιερωθεί ως ο αντιπροσωπευτικός ετήσιος θεσμός για την προβολή ελληνικών προϊόντων. «Σε μεγάλο βαθμό η έκθεση μας έχει στηριχθεί στην πορεία των 23 χρόνων της στην Ελληνοαμερικανική κοινότητα, στις επιχειρήσεις της και στις οργανώσεις της» λέει ο κ. Κοτρότσιος. «Απευθύνουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ και υπολογίζουμε και πάλι στη συνδρομή της επιχειρηματικής ομογένειας καθώς η ανάπτυξη της Ελληνικής οικονομίας και Ελληνοαμερικανικής επιχιερηματικότητας αποτελούν προτεραιότητα όλων μας. Βρισκόμαστε σε στάδιο εντατικής προετοιμασίας της εκθέσεως και είμαστε ανοιχτοί σε νέες ιδέες και προτάσεις για το κοινό καλό με εξαίρετες διασυνδέσεις».

     

    Για περισσότερες πληροφορίες, χορηγίες και συμμετοχή με περίπτερα ή στα σεμινάρια και Β2Β επικοινωνήστε στο 610-446-1463, email: info@hermesexpo.com

    Επισκεφθείτε την ανανεωμένη μας ιστοσελίδα www.hermesexpo.com

The copyrights for these articles are owned by the Hellenic News of America. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of the Hellenic News of America and its representatives.

Get Access Now!

spot_img
spot_img
spot_img