«ΕΚΛΕΚΤΟ ΑΙΓΑΙΟ» – «3 ΗΠΕΙΡΟΙ» 

ΟΙ ΔΥΟ ΝΕΟΙ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ 

ΤΗΣ CELESTYAL CRUISES  

 

ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ ΜΠΙΘΙΚΩΤΣΗ

ΠΡΟΛΟΓΟΣ

Μαγεία που μοιάζει με όνειρο βγαλμένο από  παραμύθι είναι το όνειρο που αξίζει να κάνετε πραγματικότητα και να το προφέρετε στον εαυτό σας για να ζήσετε με συντροφιά τις ομορφιάς της Ελλάδας μας και των τριών Ηπείρων μέσα από τις  συναρπαστικές εμπειρίες εντός και εκτός πλοίου που σας προσφέρει μέσα από τους νέους της προορισμούς η Celestyal Cruises.

Έχω τη χαρά να γνωρίσω στους αναγνώστες της HELLENIC NEWS OF AMERICA δυο νέους συναρπαστικούς προορισμούς  της Celestyal Cruises για τους οποίους μου μίλησε σε συνέντευξη που μου παρέθεσε η υπεύθυνη δημοσίων Σχέσεων, κυρία Φρόσω Ζαρουλέα. 

Η  κυρία Ζαρουλέα είναι μια γυναίκα κοινωνική, άμεση, ζεστή, φιλική, καλλιεργημένη, με πολλές ευαισθησίες και πηγαία ευγένεια που αγαπάει αυτό που υπηρετεί με πάθος.

Στην συνέντευξη που σας παραθέτω αναφέρθηκε αναλυτικά για το διευρυμένο πρόγραμμα δρομολογίων της εταιρείας για το 2019 και τα νέα δρομολόγιά της για το 2020  με το κρουαζιερόπλοιο Celestyal Crystal.

Ελάτε να τους γνωρίσουμε μαζί της!

 

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ  ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ, ΚΥΡΙΑΣ ΦΡΟΣΩΣ  ΖΑΡΟΥΛΕΑ

 

Ερώτηση: 

Κυρία Ζαρουλέα μιλήστε μας για το λόγο που η Celestyal Cruises  επιμήκυνε  τη τουριστική σας περίοδο καθώς και τους νέους σας προορισμούς.

 

Απάντηση: 

Άννα μου, χαίρομαι κι εγώ για την συνάντηση μας και που μου δίνεται η ευκαιρία να ενημερώσω μέσω της ιστορικής εφημερίδας της Αμερικής HELLENIC NEWS OF AMERICA για τους δυο μας μαγικούς προορισμούς . 

Ειδικά η Αγορά Αμερικής για μας είναι πολύ σημαντική  γιατί αντιπροσωπεύει το 40% των κρουαζιερών μας . Αυτή τη χρονιά υπήρξε πολύ θερμή ανταπόκριση από ομογενείς μας και αμερικανούς και τους ευχαριστούμε. 

Για φέτος επειδή στόχος μας ήταν να καλύψουμε  όλο το χρόνο επεκτείναμε κι άλλο τη τουριστική σεζόν προσθέτοντας  δυο νέες κρουαζιέρες .

Είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί προσθέσαμε δυο καινούργια επταήμερα  που συνδυάζουν Ελλάδα, ιστορία, πολιτισμό! 

Η διεύρυνση της τουριστικής περιόδου που επιχειρεί η Celestyal Cruises το 2019 και το 2020 είναι ένα πρώτο βήμα προς την επίτευξη του στόχου για την πραγματοποίηση κρουαζιέρων στο Αιγαίο όλο το χρόνο και εντάσσεται στη στρατηγική που έχει χαράξει ενδυνάμωσης του ελληνικού homeporting και της πολύπλευρης συμβολής της στην εθνική οικονομία.

 

Η πρώτη μας λοιπόν  κρουαζιέρα που ξεκινά τέλος Οκτώβριου 2019 και ονομάζεται  «7 Νύχτες – Κρουαζιέρα Εκλεκτό Αιγαίο»

Πρόκειται για κρουαζιέρα επτά διανυκτερεύσεων που θα δώσει όλο το χρόνο να εξερευνήσει ο επισκέπτης μερικούς από τους πιο όμορφους προορισμούς γύρω από το Αιγαίο, αλλά και να χαλαρώσει εν πλω. Οι αισθήσεις του θα ζωντανέψουν στην Κωνσταντινούπολη, καθώς θα έχει τη δυνατότητα να περιπλανηθεί στα σοκάκια, να γευτεί μοναδικές γεύσεις Πολίτικης κουζίνας και να εξερευνήσει όλα τα αρχαία μνημεία αλλά και τη νυχτερινή ζωή (με διανυκτέρευση για ένα βράδυ). Οι συναρπαστικοί προορισμοί αυτής της κρουαζιέρας επτά διανυκτερεύσεων συνεχίζονται με μια στάση στο Τσανάκκαλε (Δαρδανέλια), ένα σημείο-κλειδί στον Ελλήσποντο απ΄όπου μπορεί να εξερευνήσει αρχαίες πόλεις όπως η Τροία. Έπειτα θα ξεκινήσει το ελληνικό κομμάτι της κρουαζιέρας, με πρώτη στάση στο Βόλο, απ’ όπου θα έχει τη δυνατότητα να επισκεφτεί τα Μετέωρα — τα κρεμαστά μοναστήρια στην κορυφή των βράχων έξω από την Καλαμπάκα  που αποτελούν μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO και σίγουρα θα του κόψει την ανάσα. Μετά θα εξερευνήσει το Ηράκλειο και την πλούσια πολιτιστική του παράδοση και θα κατευθυνθει προς τη Μύκονο (όπου θα έχει μια διανυκτέρευση) και τη Σαντορίνη, όπου θα περπατήσει στην Καλντέρα και θα θαυμάσει όλες τις γραφικές γωνιές του νησιού πριν επιστρέψει στον Πειραιά.  

Το πλοίο είναι το Celestyal Crystal το οποίο αναχωρεί από τον Πειραιά  έχοντας για προορισμούς όπως προείπαμε την Κωνσταντινούπολη (Τουρκία), Τσανάκκαλε (Τουρκία), Βόλος (Ελλάδα), Ηράκλειο (Ελλάδα), Σαντορίνη (Ελλάδα), Μύκονος (Ελλάδα) & Πειραιάς (Ελλάδα)

Οι ημερομηνίες αναχώρησης 2019 είναι :

Οκτώβριος: 21, 28

Νοέμβριος: 04, 11, 18, 25

Ημερομηνίες αναχώρησης 2020:

Απρίλιος: 04, 11, 18, 25

Μάιος: 02, 09

Σεπτέμβριος: 05, 12, 19, 26

Οκτώβριος: 03, 10, 17, 24

Το δε πρόγραφα έχει ως έξεις:

Ημέρα Λιμάνι Άφιξη Αναχώρηση
Δευ Πειραιάς (Ελλάδα) 16:00
Τρί Κωνσταντινούπολη (Τουρκία) 15:30
Τετ Κωνσταντινούπολη (Τουρκία) 20:00
Πεμ Τσανάκκαλε (Τουρκία) 7:00 17:00
Παρ Βόλος (Ελλάδα) 7:00 17:00
Σάβ Ηράκλειο (Ελλάδα) 13:00 23:59
Κυρ Σαντορίνη (Ελλάδα) 7:00 13:00
Κυρ Μύκονος (Ελλάδα) 19:00
Δευ Μύκονος (Ελλάδα) 2:00
Δευ Πειραιάς (Ελλάδα) 9:00

Ερώτηση

Ποια είναι η δεύτερη σας  νέα κρουαζιέρα ;

Απάντηση

Η δεύτερη μας κρουαζιέρα είναι ένα μαγικό ταξίδι στις Τρεις Ηπείρους – Αίγυπτος, Ισραήλ, Κύπρος και Τουρκία κα ονομάζεται  «3 Ήπειροι» το 2019 με 5 κρουαζιέρες το Δεκέμβριο του 2019 πάντα με λιμάνι αφετηρίας τον Πειραιά. Το πρώτο δρομολόγιο θα αναχωρήσει στις 2 Δεκεμβρίου, ενώ το πέμπτο και τελευταίο στις 30 Δεκεμβρίου. 

Η κρουαζιέρα «3 Ήπειροι» θα προσεγγίζει ιστορικούς πολιτισμούς όπως την Αλεξάνδρεια, το λιμάνι Πορτ Σάιντ στην Αίγυπτο, το λιμάνι Άσντοντ στο Ισραήλ, το Κουσάντασι (Έφεσος), τη Λεμεσό της Κύπρου και τη Ρόδο. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα δώσουμε στους επιβάτες μας να επισκεφτούν τους Αγίους Τόπους και τις Πυραμίδες, σε συνδυασμό με τις καθιερωμένες προσεγγίσεις μας στους μοναδικούς προορισμούς του Αιγαίου.

Από την Αλεξάνδρεια, την αρχαία πρωτεύουσα της Αιγύπτου πάνω στις όχθες της Μεσογείου, θα ξεκινά  η εκδρομή (συνοδεία ξεναγού) προς τη σύγχρονη πρωτεύουσα: το Κάιρο. Από κει, θα έχει ο επιβάτης επίσης τη δυνατότητα να επισκεφθεί τη Διώρυγα του Σουέζ αλλά και το παλαιότερο θαύμα του Αρχαίου κόσμου, τις Πυραμίδες της Γκίζας. 

Με την πρώτη ματιά, το Κάιρο μπορεί να φανεί χαοτικό, αλλά περνώντας λίγο χρόνο στην κοσμοπολίτικη πρωτεύουσα θα μαγευτείτε από την ιστορία της.  Θα εξερευνήσετε το Ισλαμικό Κάιρο, όπου θα σας περιμένουν πάνω από 400 μνημεία (όλη η περιοχή είναι μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO): επίσης θα  επισκεφτείτε την Ακρόπολη Σαλαντίν, το Εθνικό Πολεμικό Μουσείο και το αλαβάστρινο τζαμί του Μοχάμεντ Αλι.

Τα αξιοθέατα φυσικά δε σταματούν στο Ισλαμικό κομμάτι της πόλης. Είναι απλώς αδύνατο να τα καλύψετε όλα, αλλά μερικά που σίγουρα δεν πρέπει να χάσετε είναι μια βόλτα στην πλατεία Ταχρίρ, όπου χτυπά η καρδιά της πρωτεύουσας, μια επίσκεψη στο Αιγυπτιακό Μουσείο και, φυσικά, μια εξόρμηση στις Πυραμίδες της Γκίζας και το Άγαλμα της Σφίγγας. Μετά, μπορείτε να επιστρέψετε στο κρουαζιερόπλοιο στο Πορτ Σάιντ. 

 

Ερώτηση 

Ποιες άλλες εκδρομές μας προτείνετε στις Τρεις Ηπείρους;

 

Απάντηση

Φυσικά τις Πυραμίδες της Γκίζας και το Άγαλμα της Σφίγγας

Η Νεκρόπολη της Γκίζας χτίστηκε 4,500 χρόνια πριν (από την Τέταρτη Δυναστεία των Αιγυπτίων) για τον ενταφιασμό των Φαραώ — κι αντιστέκεται ακόμα στο πέρασμα του χρόνου. Περπατώντας ανάμεσα στα εντυπωσιακά ταφικά μνημεία και στις τρεις πυραμίδες που σώζονται ως σήμερα, θα πάρετε μια γεύση του πώς ήταν η ζωή στην αρχαία Αίγυπτο. Σταματήστε μπροστά στο άγαλμα της Σφίγγας, το μεγαλύτερο μονολιθικό άγαλμα στον κόσμο που στέκεται φρουρός στη Νεκρόπολη, και θα καταλάβετε γιατί η αινιγματική της φύση αποτέλεσε έμπνευση για τόσους μύθους ανά τους αιώνες.

Την Κρουαζιέρα στο Νείλο

Ο μεγαλύτερος ποταμός του κόσμου περνάει μέσα από την καρδιά της Αιγυπτιακής πρωτεύουσας — και μπορείτε να τον διασχίσετε με ποταμόπλοιο. Καθώς η πόλη θα ξεδιπλώνεται γύρω σας, θα παρατηρήσετε τις αλλαγές που έχει φέρει το πέρασμα του χρόνου (τους ουρανοξύστες που τώρα δεσπόζουν στον ορίζοντα, το πολύβουο πλήθος που περπατάει στις όχθες κλπ), αλλά και αυτά που παραμένουν αναλλοίωτα ανά τους αιώνες στον υδάτινο δρόμο των Φαραώ.

 

Και στην κρουαζιέρα αυτή Πλοίο είναι το : Celestyal Crystal και η αναχώρηση  γίνεται από το Λιμάνι του Πειραιά

 

Ερώτηση

Ποιες οι ημερομηνίες αναχώρησης 2019;

 

Απάντηση

Οι ημερομηνίες είναι :

Δεκέμβριος : 02, 09, 16, 23, 30

Ημερομηνίες αναχώρησης 2020:

Φεβρουάριος:29

Μάρτιος: 07, 14, 21, 28

Οκτώβριος: 31

Νοέμβριος: 07, 14, 21, 28

Δεκέμβριος: 05, 12, 19, 26

Ημέρα Λιμάνι Άφιξη Αναχώρηση
Δευ Πειραιάς (Ελλάδα) 21:00
Τρί Εν πλω
Τετ Αλεξάνδρεια (Αίγυπτος) 7:00 9:00
Τετ Πορτ Σάιντ (Αίγυπτος) 20:00 22:00
Πέμ Ασντόντ (Ισραήλ) 8:00 22:00
Παρ Λεμεσός (Κύπρος) 11:00 18:00
Σάβ Ρόδος (Ελλάδα) 12:00 20:00
Κυρ Κουσάντασι (Τουρκία) 7:00 19:30
Δευ Πειραιάς (Ελλάδα) 9:00

 

Ερώτηση

Τι συμπεριλαμβάνει το ταξίδι;

 

Απάντηση

Το ταξίδι εκτός από την καμπίνα επιλογής  του επιβάτη συμπεριλαμβάνει τα κάτωθι:

Γεύματα: Πλήρης και πλούσια διατροφή στο κρουαζιερόπλοιο καθημερινά.

Απεριόριστο πακέτο ποτών, αναψυκτικών.

Ψυχαγωγία: Το πρόγραμμα διασκέδασης και ψυχαγωγίας στο πλοίο.

Ξεναγήσεις και εκδρομές: Εκδρομή στην Αλεξάνδρεια, Ρόδο και Κουσάντασι.

Ασφάλεια αστικής ευθύνης.

Φ.Π.Α.- Λιμενικά τέλη.

 

Ερώτηση  

Ποιες οι παροχές σας εν πλω;

 

Απάντηση

Τα πλοία μας είναι το σπίτι κάθε επιβάτη και εμείς η οικογένεια του. 

Οι κρουαζιέρες μας χαρακτηρίζονται ως Πύλη στην Άνεση, διότι οι καμπίνες μας είναι μία εμπειρία φιλοξενίας, μέσα στις οποίες μπορείτε να νιώσετε άνετα κάνοντας ότι θέλετε εσείς.  

Στις κρουαζιέρες μας θα βρείτε φαγητό φτιαγμένο με πολύ αγάπη και φυσικά τα πιο φρέσκα υλικά. Είτε πρόκειται για μεσογειακό είτε για Κουβανέζικο, το μόνο που είναι σίγουρο είναι ότι θα ζήσετε μία μοναδική αυθεντική γαστρονομική εμπειρία που παρόμοια δεν υπάρχει. Ιδιαίτερες γεύσεις και προσεγμένα πιάτα από τους σεφ μας και την ομάδα τους, που δεν θα ξεχάσετε ποτέ.

Διαλέγετε το πακέτο απεριόριστης κατανάλωσης  έχοντας απεριόριστη κατανάλωση αλκοολούχων και μη αλκοολούχων ποτών κατά τη διάρκεια της κρουαζιέρας σας.

Ταξιδεύοντας  ο επιβάτης μπορεί να δοκιμάσει τις αναζωογονητικές υπηρεσίες σπα αφήνοντας  πίσω του κάθε ανησυχία.  

Μπορεί να επιλέξει  μέσα από μία πληθώρα υπηρεσιών και πακέτων σπα, όπως μασάζ κεφαλής και σώματος, Μπαλινέζικο σιάτσου, κλασσικό Σουηδικό μασάζ και αρωματοθεραπεία, καθαρισμό προσώπου, απολέπιση με μέλι και ζάχαρη, θεραπείες με θερμή πέτρα.

Κάθε καμπίνα μας, διαθέτει τον προσωπικό φροντιστή και τον βοηθό του, οι οποίοι κρατάνε το χώρο καθαρό, άνετο και ασφαλή. Είναι στη διάθεσή του επιβάτη να απαντήσουν σε οποιαδήποτε ερώτηση μπορεί να έχει ή και να πραγματοποιήσουν οτιδήποτε τους ζητήσει. Το προσωπικό μας θα φροντίσει επίσης να είναι η καμπίνα  καθαρή κάθε πρωί και βράδυ, να φέρει, αλλά και να στρώσει καθαρές πετσέτες αλλά και να στρώνουν το κρεβάτι κάθε βράδυ πριν πάει για ύπνο. 

Αν ταξιδεύουν  επιβάτες με παιδιά, τότε θα τα δουν  να ενθουσιάζονται με τις πετσέτες – ζωάκια σε σχήμα ελέφαντα ή κύκνου που ετοιμάζει το προσωπικό μας.

Κάθε επιβάτης μπορεί να διαλέξει ένα δώρο ταξιδιού. Παραδείγματος χάρη  ένα όμορφο μπουκέτο με λουλούδια, ένα μπουκάλι ελληνικό κρασί ή ακόμα και λαχταριστές σοκολάτες που θα παραδοθούν στην καμπίνα τους. 

Στα καταστήματα duty free επί του πλοίου μπορείτε αν ταξιδέψετε να βρείτε τα πάντα – από αναμνηστικά και ρούχα μέχρι είδη καπνιστού και αλκοολούχα ποτά. Είναι εφοδιασμένα με οτιδήποτε μπορεί να χρειαστείτε όπως είδη καθημερινής φροντίδας αλλά και προϊόντα για ξεχωριστές περιστάσεις, το φιλικό προσωπικό μας θα σας βοηθήσει να διαλέξετε το τέλειο δώρο.

 

Ερώτηση:

Ποιες οι αρχές της εταιρείας σας;

 

Απάντηση

Αυτό που καθιστά δυνατή την επίτευξη του οράματός μας είναι η προσήλωσή μας στις αξίες μας. Μια εταιρεία είναι μόνο τόσο καλή όσο οι αξίες της, η διοίκηση και το προσωπικό της που ενσωματώνουν καθημερινά, σε κάθε αλληλεπίδραση, τόσο με πελάτες όσο και με συναδέλφους. Οι αξίες μας είναι απλές: Τιμιότητα. Ακεραιότητα, ειλικρίνεια, τιμιότητα. Αξίες που προωθούμε οι ίδιοι και που περιμένουμε να φέρουν και οι άνθρωποί μας. Σεβασμός. Αναμένουμε από κάθε μέλος της οικογένειας της Celestyal Cruises να εκτιμάει τους συναδέλφους του και τους πελάτες μας και να τους αντιμετωπίζει με ευγένεια, καλοσύνη και σεβασμό. Ομαδικότητα. Αναμένουμε από κάθε μέλος της ομάδας μας να συνεργάζεται άψογα με όλους, είτε είναι στην ομάδα του/της είτε είναι σε οποιαδήποτε άλλη. Εμπιστοσύνη. Ακεραιότητα και διαφάνεια σε κάθε συνδιαλλαγή. Έχοντας εμπιστοσύνη και ελπίδα. Διατηρώντας την εμπιστευτικότητα όπου χρειάζεται. Κοινωνική Υπευθυνότητα. Η Celestyal Cruises δεσμεύεται πλήρως απέναντι στη βιώσιμη ανάπτυξη και τις ηθικές επιχειρηματικές πρακτικές.

Με όλα κι αυτά και πάνω από όλα με σεβασμό και αγάπη περιμένουμε  νέους και παλιούς επιβάτες να μοιραστούν μαζί μας την φιλοξενία μας και τους μοναδικούς σε κάλλος και τους δυο μας νέους προορισμούς». 

ΕΠΙΛΟΓΟΣ

 

Ευχαριστώ την κυρία Φρόσω Ζαρουλέα για την φιλοξενία και ενημέρωση.

Με τη σειρά μου ανεπιφύλακτα σας προτρέπω φίλοι αναγνώστες  να ζήσετε μια μοναδική εμπειρία με το υπερπολυτελές κρουαζιερόπλοιο της Celestyal Cruises στους δυο νέους προορισμούς  όπου θα αφήσετε τις εικόνες να σας μαγέψουν, να χαλαρώσετε και να απολαύσετε την άνεση και την πολυτέλεια που σας προσφέρει μια κορυφαία εταιρία κρουαζιέρας στην Ελλάδα, η Celestyal Cruises. 

Μπορείτε να επιλέξετε από ένα πλήθος εκδρομών και δραστηριοτήτων στα λιμάνια που επισκέπτεστε. Της Celestyal Cruises, αποστολή είναι να προσφέρει στους επιβάτες της εξατομικευμένες εμπειρίες, τόσο εν πλω όσο και στην ξηρά, σε όποια περιοχή κι αν ταξιδεύουν. Άλλωστε οι διακοπές με την Celestyal Cruises είναι διασκεδαστικές, γεμάτες συγκινήσεις και πολύ γέλιο. 

Και μη ξεχνάτε  πως πάντα υπάρχει κάτι να κάνετε πάνω στο πλοίο, ανεξαρτήτως ώρας ή ηλικίας. Όπου κι αν επιλέξετε να πάτε, το σίγουρο είναι ότι θα ζήσετε μοναδικές εμπειρίες με τη βοήθεια των πιστοποιημένων συνοδών μας, οι οποίοι θα σιγουρευτούν ότι κάνουν ότι μπορούν προκειμένου να ζήσετε μοναδικές εμπειρίες.

Καλό σας ταξίδι!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Κεντρικά Γραφεία, Αθήνα, Ελλάδα

Αντωνίου Αμπατιέλου 8 και Ακτή Μιαούλη,

18536 Πειραιάς, Ελλάδα

Τηλ.: +30 216 40 09 600

Κρατήσεις: +30 216 40 09 999

Υποστήριξη Πελατών: +30 216 40 09 820

Φαξ.: +30 216 40 09 649

E-mail: [email protected]

Δευτέρα με Παρασκευή: 9:00 – 17:00 (EET)

— Celestyal Cruises Βόρεια Αμερική

801 Brickell Avenue, Suite 900,

Miami, Florida 33131, Αμερική

Τηλεφωνικός αριθμός χωρίς χρέωση για το τηλεφωνικό κέντρο: (877) 337-4665

E-mail: [email protected]

Δευτέρα με Παρασκευή: 9:00 – 18:00 (EST), Σάββατο: 10:00 -17:00 (EST)