Thursday, March 28, 2024

      Subscribe Now!

 

spot_img
spot_img
GreeceΠαρακολουθώ την έγκριτη εφημερίδα σας, “Hellenic News of America” που αγωνίζεστε για...

Παρακολουθώ την έγκριτη εφημερίδα σας, “Hellenic News of America” που αγωνίζεστε για το μέλλον των Ελλήνων.

Hellenic News
Hellenic News
The copyrights for these articles are owned by HNA. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of HNA and its representatives.

Latest articles

Καλιφόρνια 23 Νοεμβρίου 2016
 
Κύριε Κοτρότσιο καλημέρα σας,
 
Λέγομαι Νίκος Μωραίτης, και είμαι διεθνολόγος από το πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας.  Τα εκπαιδευτικά και ερευνητικά μου ενδιαφέροντα κυμαίνονται ευρέως από τις θεωρίες των Διεθνών Σχέσεων, το Διεθνές Σύστημα, την Επανάσταση και την Αντεπανάσταση, την Παγκοσμιοποίηση, και την Αμερικανική εξωτερική πολιτική.
 
Παρακολουθώ την έγκριτη εφημερίδα σας, “Hellenic News of America” που αγωνίζεστε για το μέλλον των Ελλήνων.
 
Πρωτίστως, επιθυμώ, δια της παρούσης, να σας συγχαρώ και να σας ευχαριστήσω, από τα βάθη της καρδιάς μου, που με τόση αγάπη και εθνικό πάθος, παίρνετε την υπεύθυνη θέση.   Εκτιμώ τον ανιδιοτελή αγώνα σας υπέρ της «σωτηρίας» της πατρίδας μας.  Οι θέσεις σας για την πορεία των εθνικών μας θεμάτων αναμφισβήτητα αποτελούν εθνικό μεγαλείο και αποτελούν εγγύηση για την ασφάλεια της Ελλάδας εσωτερικά και εξωτερικά.  Είστε ένας καλός πατριώτης, με ισχυρά βάση την δημοκρατική σας υπόσταση και το πιστεύω, που αποτελεί θεμέλιο λύθο της εξασφάλισης της εθνικής μας ακεραιότητας, αξιοπρέπειας και ανεξαρτησίας.
 
Να είσθε βέβαιος, πως το καθήκον σας προς την αλήθεια και την πατρίδα το πράττεις ακέραια.  Μακάρι να βρίσκονταν και άλλοι σαν και εσάς, που να δούλευαν με το ίδιο πάθος.  Θα είχαμε πετύχει πολύ περισσότερα.  ‘ολως όμως ιδιαίτερα με συγκινεί ο αγώνας σας, μέσα από την εφημερίδα σας, για την εξεύρεση λύσης.  Είναι χρέος όλων μας να πετύχουμε, το ταχύτερο δυνατόν αυτό που έχει ανάγκη ο ελληνικός λαός, την διατήρηση της επιβίωσής του.  Η απόκρυψη της αλήθειας από τους πολιτικούς αποτελεί καταισχύνη για τους έλληνες και τον πολιτισμό μας.  Αλλά, δυστυχώς αυτός είναι ο ρόλος της πολιτικής: να διατηρεί την άνιση κατάσταση μέσα στις κοινωνίες.
 
Η συμπαράστασή μου στον αγώνα σας αυτό για τα εθνικά μας θέματα, και ιδιαίτερα την διατήρηση του Έθνους-Κράτους μας στο παγκόσμιο δυσλειτουργικό σύστημα να την θεωρείται πάντοτε δεδομένη. Πάντα θα είμαι στη διάθεσή σας, σ’ ό, τι δήποτε θα μπορούσα να σας φανώ χρήσιμος προς τα εθνικά μας θέματα, και όχι μόνο αυτό, αλλά αποτελεί καθήκον και εθνική επιταγή για ολόκληρο τον ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ όπου Γης να βοηθήσει την πατρίδα.
 
Με πατριωτικούς χαιρετισμούς,
 
Νικόλαος Λ. Μωραίτης

The copyrights for these articles are owned by the Hellenic News of America. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of the Hellenic News of America and its representatives.

Get Access Now!

spot_img
spot_img
spot_img