Thursday, March 28, 2024

      Subscribe Now!

 

spot_img
spot_img
Food and TravelRegions of GreeceΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΣΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ, ΣΤΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ ΖΩΗΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΣΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ, ΣΤΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ ΖΩΗΣ

Hellenic News
Hellenic News
The copyrights for these articles are owned by HNA. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of HNA and its representatives.

Latest articles

Ανοιχτά σεμινάρια Ψυχολογίας  πρόκειται να πραγματοποιηθούν από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου και τα Επαγγελματικά Προγράμματα Ενδυνάμωσης και Συμβουλευτικής ,την εκπαιδευτική περίοδο  2017-2018, με σκοπό την επιμόρφωση του γενικού πληθυσμού  σε θέματα Ψυχολογίας, Συμβουλευτικής και Προπονητικής Ζωής .

Τα μαθήματα πρόκειται να ξεκινήσουν το Νοέμβριο του 2017 , η επίσημη προκήρυξη αναμένεται να  δημοσιοποιηθεί  στις 15 Σεπτεμβρίου και οι θέσεις είναι περιορισμένες γι’ αυτό  και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Τα σεμινάρια εισάγουν τον ακροατή-εκπαιδευόμενο στον εκπληκτικό κόσμο της ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ, της ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ και της ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ με τον πιο ποιοτικό και προσιτό τρόπο..

Το ετήσιο Πρόγραμμα των σεμιναρίων περιλαμβάνει  διά ζώσης διδασκαλία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και ΑΣΥΓΧΡΟΝΗ διαδικτυακή διδασκαλία και  προσωπική μελέτη για την υπόλοιπη Ελλάδα και την Κύπρο,  ενώ τα ετήσια δίδακτρα  ανέρχονται στα 150 ευρώ.
Αναλυτικότερα:

Τα σεμινάρια θα διεξαχθούν σε κύκλο μίας τρίωρης διά ζώσης  συνάντησης  ανά μήνα, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και μίας τρίωρης διαδικτυακής συνάντησης για τους συμμετέχοντες από   την υπόλοιπη Ελλάδα , την Κύπρο και το εξωτερικό.

Thanks for reading Hellenic News of America

Το σύνολο των  ωρών που θα πιστώνονται για τις  δια ζώσης συναντήσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη  είναι 36+14 ώρες   για το τεστ αυτοαξιολόγησης =50   ώρες.

Το σύνολο των  ωρών που θα πιστώνονται για τη τρίωρη διαδικτυακή συνάντηση ανατροφοδότησης / μήνα με τον επιμορφωτή και προσωπική μελέτη ψηφιακού υλικού είναι 36+14 για το τεστ αυτοαξιολόγησης=50 ώρες.

Ενδεικτικές θεματικές ενότητες που θα διδαχθούν:

  • Εισαγωγή στην Επιστήμη της Ψυχολογίας: Σχολές και θεωρητικές προσεγγίσεις.
  • Προπονητική Ζωής: Θεωρητικές προσεγγίσεις, μέθοδοι και τεχνικές
  • Γνωστική-Συμπεριφοριστική Συμβουλευτική: Θεωρητικές προσεγγίσεις, μέθοδοι και τεχνικές.
  • Αρχές οικογενειακής και συστημικής συμβουλευτικής: Θεωρητικές προσεγγίσεις, μέθοδοι και τεχνικές.
  • Θετική Ψυχολογία: Θεωρητικές προσεγγίσεις, μέθοδοι και τεχνικές.
  • Εισαγωγή στην Παιδοψυχολογία.
  • Κλινική Ψυχολογία.
  • Εισαγωγή στην Κοινωνική Ψυχολογία.
  • Διαταραχές προσωπικότητας και συναισθήματος.
  • Τεχνικές και πορεία συμβουλευτικών συνεδριών
  • Εισαγωγή στο NLP-Νευρογλωσσικό Προγραμματισμό
  • Εισαγωγή στη δικαστική ψυχολογία

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ : στο 22510-36520

Εκδήλωση ενδιαφέροντος αίτηση συμμετοχής στο σύνδεσμο:
https://goo.gl/ta5tP8

The copyrights for these articles are owned by the Hellenic News of America. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of the Hellenic News of America and its representatives.

Get Access Now!

spot_img
spot_img
spot_img