Το Hellenic Relief Foundation παρέδωσε βοήθεια για πυροπαθείς.

Καθώς όλα τα μάτια είναι στραμμένα στο Μάτι και έχει κατευθυνθεί προς τα εκεί όλη η ανθρωπιστική βοήθεια, οι εθελοντές της Ελληνικής Εθελοντικής Συμπαράστασης, που είναι ο οργανισμός που διεκπεραιώνει την αποστολή του HRF στην Ελλάδα, διεπίστωσαν ότι υπάρχει ανάγκη στην Κινέττα όπου κι εκεί κάηκαν κατοικίες.

Στις 26 Ιουλίου 2018 πραγματοποιήθηκε η αποστολή τροφίμων και ειδών για τους πυρόπληκτους συνανθρώπους μας στην περιοχή της Κινέττας. Εθελοντές μας πήγαν στην πληγείσα περιοχή και παρέδωσαν 270 μερίδες έτοιμου συσκευασμένου φαγητού και αντίστοιχα πακέτα που περιείχαν χυμούς, κονσέρβες, φρυγανιές, είδη προσωπικής υγιεινής στην Ομοσπονδία Συλλόγων Κινέττας που ορίσθηκε ως αρμόδιος φορέας συλλογής και διανομής προς τους πληγέντες, από την καταστροφική πυρκαγιά.

Η βοήθεια μεταφέρθηκε με το ιδιόκτητο αυτοκίνητο και μεταξύ των εθελοντών ήταν και η κ. Παντουβάκη Αντωνία που και η ίδια έχασε οικία που διατηρούσε στην περιοχή και καταστράφηκε ολοσχερώς.

Μέλη του Δ.Σ. του Hellenic Relief καθώς και οι εθελοντές μας είναι σε διαρκή επικοινωνία  με τους αρμόδιους φορείς ,  έτοιμοι να προστρέξουν όπου χρειαστεί κάνοντας το καλύτερο δυνατό για τους συνανθρώπους μας σε ανάγκη.