Tuesday, April 23, 2024

      Subscribe Now!

 

spot_img
spot_img
GreeceCultureΆνοιξε τις πύλες του το 3ο κατάστημα του Gyro World

Άνοιξε τις πύλες του το 3ο κατάστημα του Gyro World

Hellenic News
Hellenic Newshttps://www.hellenicnews.com
The copyrights for these articles are owned by HNA. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of HNA and its representatives.

Latest articles

Το τρίτο κατάστημά του, αυτή τη φορά στην Αστόρια (36-02 30th avenue), άνοιξε το Gyro World, η πετυχημένη αλυσίδα ελληνικού, γρήγορου και ποιοτικού φαγητού, που με επιτυχία εδώ και 13 χρόνια διοικεί ο Δημήτρης Πετρίδης.

Στην εκδήλωση των εγκαινίων, που έδωσε το «παρών» πλήθος κόσμου και φορέων της Ομογένειας, πραγματοποιήθηκε παράλληλα και fundraising για το  Ronald McDonald House.

Μιλώντας στην Hellenic News of America, ο ιδιοκτήτης του Gyro World κ. Πετρίδης υπογράμμισε πως «είμαστε διάσημοι για την ποιότητα. Εδώ και 13 χρόνια που έχουμε ξεκινήσει, το μυστικό μας είναι το μεράκι στο φαγητό και φυσικά η πολλή δουλειά. Στο Gyro World υπάρχουν πολλών ειδών κρεατικά, με βάση φυσικά την ελληνική κουζίνα».

Ο Δημήτρης Πετρίδης μετρά 30 χρόνια παρουσίας στις Ηνωμένες Πολιτείες. Έχοντας ασχοληθεί από νωρίς με το κομμάτι των κατασκευών, μπήκε γρήγορα στο χώρο της εστίασης παρέχοντας ελληνικό πρωινό και στη συνέχεια μεταπήδησε στο χώρο του κρέατος.

«Μέσα από το Gyro World προωθούμε τα ελληνικά προϊόντα, όπως αναψυκτικά, κρασιά και μπύρες, ενώ κάθε κρεατικό που προσφέρεται στα καταστήματά μας, όπως το γύρο ή τα λουκάνικα, τα φτιάχνουμε εμείς» υπογραμμίζει.

Thanks for reading Hellenic News of America

Το Gyro World ξεκίνησε την πορεία του το 2005 από την Northern Boulevard στο Flushing και το 2015 ξεκίνησε να λειτουργεί το δεύτερο κατάστημα στο Ridgewood.

 

 

The copyrights for these articles are owned by the Hellenic News of America. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of the Hellenic News of America and its representatives.

Get Access Now!

spot_img
spot_img
spot_img