Άτρόμητος!

 

Γράφει o Παντελής Τζερτζεβέλης

 

Το… πάλεψε ο Τσιτσιπάς ο οποίος έδωσε τη μάχη του απέναντι στο Ναδάλ αλλά τελικά «παραδόθηκε» στον Ισπανό. Βέβαια το φαινόμενο Ναδάλ δεν ξάφνιασε κανέναν με την καταπληκτική του απόδοση όπου, χτύπησε ξανά επικρατώντας με 6-2, 6-4, 6-0 σε 106 λεπτά διάρκειας του αγώνα όπου επικράτησε του Έλληνα πρωταθλητή, παίρνοντας το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του Australian Open χωρίς να χάσει ούτε ένα σετ.

Ο Ισπανός τενίστας πραγματοποίησε  μια από τις καλύτερες εμφανίσεις του και δεν άφησε ούτε στιγμή κανένα περιθώριο αντίδρασης στον μαχητικό Στέφανο Τσιτσιπά, που όπως φάνηκε σήμερα δεν ήταν και η καλύτερη μέρα του. Από την μεριά του ο 20χρονος Έλληνας τενίστας έκανε ότι μπορούσε απέναντι στο ιερό τέρας του παγκόσμιου τένις τον Ισπανό Ναδάλ και το μόνο σίγουρο είναι ότι, ναι μεν θα επανέλθει δυνατότερος, αλλά και περισσότερο ώριμος, καθώς από μία τέτοια μεγάλη μάχη, μόνο να κερδίσει έχει ο Έλληνας τενίστας.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Ναδάλ δήλωσε πως ο Τσίτσιπας αποτελεί ένα ταλέντο που θα απασχολήσει το παγκόσμιο Τένις την επόμενη δεκαετία καθώς επάνω του αναγνωρίζει έναν μαχητικό αθλητή γεμάτο πάθος που σίγουρα θέλει να ξεχωρίσει! Από νωρίς στην Ελλάδα χιλιάδες κόσμου, περίμεναν υπομονετικά να δουν την μάχη του Στέφανου, με τον Ναδάλ στα καφενεία όλης της χώρας. Μάλιστα στην ιδιαίτερή του Πατρίδα την Καρδίτσα, τα σχολεία παρέμειναν κλειστά και οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να καμαρώσουν τον Έλληνα Τενίστα την ώρα που έδινε την μεγαλύτερη μάχη της ζωής του.

Με την καλύτερη επίδοση της ζωής του έκλεισε το Australian open ο Τσιτσιπάς, εκπληρώνοντας ένα όνειρο ζωής που ακόμη και ο ίδιος καλά θα κάνει να το πιστέψει!