Wednesday, April 24, 2024

      Subscribe Now!

 

spot_img
spot_img
In GreekΈλληνες πολιτογραφήθηκαν η μητέρα και ο μικρότερος αδελφός του Greek Freak

Έλληνες πολιτογραφήθηκαν η μητέρα και ο μικρότερος αδελφός του Greek Freak

Latest articles

Την ελληνική υπηκοότητα απέκτησαν η μητέρα και ο μικρότερος αδελφός του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Στην τελετή ορκωμοσίας που έγινε στο Μέγαρο Μαξίμου το παρών έδωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Έλληνες πολιτογραφήθηκαν  τιμητικά   η Βερόνικα Νκεμ Αντετοκούνμπο και ο Εμέκα Αντετοκούνμπο.

Σημειώνεται πως το Φύλλο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως, με ημερομηνία (9/9) ανακοίνωσε την πολιτογράφηση ως Ελλήνων πολιτών της Βερόνικα Αντετοκούνμπο και του βενιαμίν της οικογένειας, Άλεξ.  Ήδη ο Γιάννης, ο Θανάσης και ο Κώστας Αντετοκούνμπο έχουν αποκτήσει τα δικά τους διαβατήρια, τα προηγούμενα χρόνια. Και οι τρεις τους γεννήθηκαν, μεγάλωσαν, πήγαν σχολείο στην Ελλάδα και τιμούν τα ελληνικά χρώματα στο εξωτερικό. Άλλωστε ο Γιάννης και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο έγιναν οι πρώτοι Έλληνες αθλητές που αγωνίστηκαν σε τελικό NBA και στο τέλος έγιναν πρωταθλητές.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

The copyrights for these articles are owned by the Hellenic News of America. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of the Hellenic News of America and its representatives.

Get Access Now!

spot_img
spot_img