Thursday, April 25, 2024

      Subscribe Now!

 

spot_img
spot_img
Greek CommunityΑλλαγές στη διεύθυνση του ΓΤΕ Νέας Υόρκης   

Αλλαγές στη διεύθυνση του ΓΤΕ Νέας Υόρκης   

Hellenic News
Hellenic News
The copyrights for these articles are owned by HNA. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of HNA and its representatives.

Latest articles

Αγαπητοί φίλοι,

θα ήθελα να σας ενημερώσω, όπως μου περιήλθε σήμερα η επίσημη ενημέρωση από την Κεντρική Υπηρεσία μας, ότι θα αποχωρήσω από την θέση της προϊσταμένης του Γραφείου Τύπου Νέας Υόρκης προκειμένου να αναλάβω καθήκοντα πρϊσταμένης στο Γραφείου Τύπου της Πρεσβείας μας στην Άγκυρα στα τέλη Αυγούστου.
Την ίδια περίοδο θα έλθει από την Κεντρική Υπηρεσία, ο Δ/ντης του Τμήματος Πληροφόρησης, κ. Γιάννης Μπουμπούκης, για να αναλάβει καθήκοντα προϊσταμένου στο Γραφείο Τύπου Νέας Υόρκης.
Θα ήθελα  να σας ευχαριστήσω για την συνεργασία μας όλο αυτό το διάστημα και να σας παρακαλέσω να στηρίξετε με την παρουσία σας το συνάδελφο κ. Γιάννη Μπουμπούκη  σε αυτό το νέο κεφάλαιο του ΓΤΕ Νέας Υόρκης στο οποίο πιστεύω ότι θα διευρυνθεί η δράση του.
 O ίδιος θα έχει, σύντομα, την ευκαιρία να σας γνωρίσει και να σας εξηγήσει τις σκέψεις και τις προτεραιότητές του.
Δυστυχώς η καλοκαιρινή περίοδος και οι άδειές μας/σας δεν επιτρέπουν κάποια αποχαιρετιστήρια συνάντηση αλλά εάν είσαστε στη Νέα Υόρκη αυτό το διάστημα θα χαρώ πολύ να σας δω.
Προσωπικά θεωρώ ότι η εμπειρία μου στη Νέα Υόρκη υπήρξε χρήσιμη και πολυδιάστατη και θεωρώ ότι θα με βοηθήσει στα νέα και σημαντικά μου καθήκοντα στην Τουρκία.Για μένα αποτελεί σημαντική ευθύνη και θα ήθελα να ανταποκριθώ με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Θα θυμάμαι πάντα τη ζέση της Ομογένειας αλλά και τον καθένα σας προσωπικά όπου με το δικό σας, ξεχωριστό και ιδιαίτερο τρόπο, προσπαθούσατε να ασκήσετε το λειτούργημά σας. Η άσκηση της  δημοσιογραφίας είναι επίσης τεράστια ευθύνη άλλωστε το γνωρίζετε καλύτερα από εμένα.
Χαίρομαι για όλα αυτά που μοιραστήκαμε μαζί αλλά και για τη δημιουργική και εποικοδομητική κριτική σας.
Από οποιαδήποτε θέση και εάν βρεθώ να υπηρετήσω την Πατρίδα μας στο μέλλον μας θα είμαι πάντοτε στο πλευρό των δημοσιογράφων γιατί ίσως τελικά, η μητρόπολη του κόσμου που δεν είναι άλλη από τη Νέα Υόρκη, διδάσκει πολύ καλύτερα από ο,ποιοδήποτε άλλο μέρος στον πλανήτη τη σημασία της ενημέρωσης και του ρόλου των ΜΜΕ στην ενίσχυση και διεύρυνση της δημοκρατίας.
Εγκάρδια,
Σία Παπατριανταφύλλου
Σύμβουλος Επικοινωνίας Α’
Διευθύντρια ΓΤΕ Νέας Υόρκης
Press & Communication Office, Permanent Mission of Greece to the UN, 800 3rd Avenue, 23rd Floor, New York, NY 10022
Απάντηση,
Tις καλύτερες ευχές μας 
για τις πολύ καλές εντυπώσεις που αφήσατε στο περασμένο διάστημα αλλά και για τον ξεχωριστό ζήλο και ενθουσιασμό σας, να κάνετε πάντα το καλύτερο για την Ομογένεια και την Πατρίδα.
Καλή συνέχεια στην σταδιοδρομία σας.
Θα σας θυμόμαστε πάντα.
Με εκτίμηση,
Παύλος Κοτρότσιος, MBA
Ενδότης-Διευθυντής
Hellenic News of America

The copyrights for these articles are owned by the Hellenic News of America. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of the Hellenic News of America and its representatives.

Get Access Now!

spot_img
spot_img