Wednesday, April 24, 2024

      Subscribe Now!

 

spot_img
spot_img
In GreekΑνοίγει τις πύλες της η 30ή επιχειρηματική έκθεση Hermes Expo σήμερα ...

Ανοίγει τις πύλες της η 30ή επιχειρηματική έκθεση Hermes Expo σήμερα 20 Οκτωβρίου

Hellenic News of America
Hellenic News of Americahttps://www.hellenicnews.com
The copyrights for these articles are owned by HNA. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of HNA and its representatives.

Latest articles

Ανοικτή πρόσκληση σε όλους τους επιχειρηματίες και επαγγελματίες απεύθηνε ο ιδρυτής και πρόεδρος της Ερμής Εξπό κ. Παύλος Κοτρότσιος σε πρόσφατο μήνυμά του. Προσκαλείσθε να συμμετέχετε στην 30η Διεθνή Έκθεση “Ερμής”, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2021 στίς αίθουσες εκδηλώσεων του Grand Marquis στο Old Bridge του Νιου Τζέρσεϊ, με περισσότερους απο 50 χορηγούς και εκθέτες.

Όλα είναι έτοιμα για την εκ δια ζώσης έκθεση Hermes Expo στο κεντρικό Νιού Τζέρσει ώστε να μπορεί κανείς εύκολα να προσεγγίσει και τις 5 παρακείμενες Πολιτείες. H 30ή έκθεση “Ερμής” προσφέρει μια ποικιλία με εκθεσιακά περίπτερα από Ελλάδα και Αμερική, επιχειρηματικές συζητήσεις και συναντήσεις αλλά και εκδηλώσεις δικτύωσης, όπως η “Γεύση Ελλάδας”, θα προβάλλει ελληνικά κρασιά και φαγητά, ενώ θα ακολουθήσει ένα δείπνο στο οποίο θα γίνουν απονομές βραβείων, τιμώντας με αυτόν τον τρόπο επαγγελματίες και επιχειρηματίες με εγνωσμένη αξία αλλά και την συμμετοχή τους στα δρώμενα στην ευρύτερη περιοχή.

Οι τιμώμενοι φέτος είναι: Πολ Καλαμαράς (SEVP, Investors Bank), Φίλιπ Κρίστοφερ (President PSEKA), Dr. Ζήσης Χρονέος (AHEPA Cooley’s Anemia Research), Βασίλης Κολοβός (Ιδρυτής Kolovos Enterprises),Ελευθερία Οικούτα, εκπαιδευτικός και Μερόπη Κυριακου, εκπαιδευτικός, Τζον Κάλλας (συν-ιδρυτής Pangregorians), Άντονι Παπαμάρκος (ιδιοκτήτης The GrayCliff) και ο δημοσιοργάφος Μάρκος Παπαδάτος.

Χορηγοί στην 30η Διεθνή Έκθεση “Ερμής” είναι οι ακόλουθες επιχειρήσεις: • Grecian Deligh-Kronos, • Signmapharm Laboratories, • Investors Bank, • Piech Decorating, • American Network Solutions, • Celestyal Cruises

Πάνω από 50 Επιχειρήσεις συμμετέχουν με εκθεσιακά περίπτερα από την Αμερική και επιπλέον 7 Επιχειρήσεις από Ελλάδα Pitenis Gourmet Food, Sellas Olive Oil, Ktima Anagennisis-Nemea, CheMa Laboratories, Theoni Water, PMS Akadimos LTD και το Επιμελητήριο Κορίνθου σε συνεργασία με την VIP International.

Thanks for reading Hellenic News of America

Για 30 χρόνια η Έκθεση “Ερμής” λειτουργεί σαν ένας “βατήρας” για ελληνικές, ελληνοαμερικανικές και αμερικανικές επιχειρήσεις που θέλουν να δημιουργήσουν νέους οικονομικούς δεσμούς με την επέκταση των δραστηριοτήτων τους στο διευρυμένο δίκτυο μας στην Αμερικανική Αγορά.

Στην έκθεση θα εκπροσωπηθούν επιχειρήσεις από τους παρακάτω κλάδους: Προϊόντα Τροφίμων και ποτών, Τουριστικά Γραφεία, Ξενοδοχεία, Κατασκευαστικές εταιρείες, Ασφάλειες, Τράπεζες, Διανομείς τροφίμων και ποτών, Αντιπρόσωποι εταιρειών εισαγωγών, εταιρείες εξοπλισμού χώρων εστίασης, Νομικοί και επιχειρηματικοί σύμβουλοι, εταιρείες προώθησης Ιατρικού τουρισμού, εταιρείες franchise και επιμελητήρια, ανεξάρτητες εταιρικές συμμετοχές κ.α.

Φέτος, η Έκθεση “Ερμής” κάνει μεγάλο άνοιγμα στους φιλέλληνες Αμερικανούς συμπολίτες και θα εστιάσει την βιομηχανία της φιλοξενίας, η οποία περιλαμβάνει τις υπηρεσίες φαγητού, την διανομή φαγητού, τα ταξίδια και τον τουρισμό. Σε συνεργασία με τις τοπικές Αμερικανικές Αρχές, τον Δήμο και τo Γραφείο Οικονομικής ανάπτυξης του Old Bridge στο Νιου Τζέρσι, θα προβληθούν και θα προωθούν οι τοπικές τους επιχειρήσεις και τα περιφερειακά αμερικανικά Εμπορικά Επιμελητήρια στα οποία η Hermes Expo International είναι δραστήριο μέλος.

Είμαστε ευτυχείς που ο ίδιος ο Δήμαρχος και το επιτελείο του μας δέχτηκε και μας προώθησε σε όλα τα κανάλια επικοινωνίας με τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες της ευρύτερης περιοχής αλλά και λόγω του επενδυτικού ενδιαφέροντος που δείχνουν δυό σημαντικές Ελληνικές επιχειρήσεις στην περιοχή μέσω της Hermes Expo International.

Θέλετε να γίνετε μέρος της Έκθεσης “Ερμής”; Μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.hermesexpo.com και να επιλέξετε απο τις ακόλουθες επιχειρηματικές ευκαιρίες: 1. Become an Exhibitor (Γίνετε εκθέτης), 2. Become a Sponsor of a seminar and or an event (Γίνετε χορηγός ενός σεμιναρίου ή ενός event), 3. Attend the Awards Dinner & Entertainment (Παρακολουθήστε το δείπνο απονομής βραβείων), 4. Advertise in the Hermes Expo’s Business Journal (Διαφημιστείτε στο οδηγό της Hermes Expo).

Η ιστοσελίδα μας θα ανανεώνεται πολύ συχνά με ανακοινώσεις σχετικά με το πρόγραμμα των δράσεων. Απαιτείται προ-εγγραφή για να συμμετέχετε και να παρακολουθήσετε όλες τις δράσεις της Hermes Expo, ώστε να εξασφαλιστούν όλα τα μέτρα προστασίας για την αποφυγή του COVID-19.

Για επιπλέον πληροφορίες ή ερωτήσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν μέσω email στο [email protected].

Φροντίζουμε να σας παρέχουμε δυνατότητα για δικτύωση και επιχειρηματικές λύσεις και ευκαιρίες!

Ευχαριστούμε για τη συνεργασία!

Παύλος Κοτρότσιος, MBA

Ιδρυτής και Πρόεδρος, Hermes Expo

610-202-4465

The copyrights for these articles are owned by the Hellenic News of America. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of the Hellenic News of America and its representatives.

Get Access Now!

spot_img
spot_img