Friday, April 19, 2024

      Subscribe Now!

 

spot_img
spot_img
In GreekΑΠΟΨΗ: Ζητούνται Επιχειρήματα όχι «σκάνδαλα» Χρήματος και Σεξ!...

ΑΠΟΨΗ: Ζητούνται Επιχειρήματα όχι «σκάνδαλα» Χρήματος και Σεξ!…

Hellenic News of America
Hellenic News of Americahttps://www.hellenicnews.com
The copyrights for these articles are owned by HNA. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of HNA and its representatives.

Latest articles

Λακωνικό «πιπεράτο» του Καθηγητή Πιπερόπουλου

Ελπίζω ότι είδατε το πρόσφατο άρθρο που δημοσιεύθηκε εδώ στον αγαπητό χώρο με τίτλο «Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά» με την ημίωρη συνέντευξή μου στο Militaire.gr ήδη αναρτημένη στο You Tube.

Άρεσαν αυτά που είπα στον παλιό μου συμμαθητή τον Ανέστη (θα το πω και ελπίζω ότι δεν θα μου θυμώσει, μου δήλωσε χθες ότι όπως το πάω θα τον κάνω «βεντέτα» του διαδικτύου) και συμφωνήσαμε ο Ανέστης και εγώ ότι τελικά, σιγά-σιγά και λάου-λάου, επιτρέψαμε σε αλλόκοτα Κέντρα Εξουσίας να μας επιβάλλουν ως υπέρτατες αξίες ΧΡΗΜΑ και ΣΕΞ…

Διανύουμε προεκλογική περίοδο Εθνικών Εκλογών και έχω την αίσθηση, υποθέτω όπως πολλοί από εσάς, ότι προφανώς καθώς «λείπουν τα επιχειρήματα» πολλαπλασιάζονται οι αναφορές των Κομμάτων σε δοσοληψίες κάτω από το τραπέζι, σε χρηματισμούς και σε χρηματικές καταχρήσεις και ατασθαλίες εκλεγμένων Βουλευτών στο Εθνικό αλλά και στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο αντιπάλων Κομμάτων…

Η αίσθηση αμέτρητων Ελλήνων, Ελληνίδων και νεολαίων είναι ότι είμαστε πλέον αλλοτριωμένοι από την ΕΞΟΥΣΙΑ, ότι απομακρύνθηκαν από εμάς οι πολιτικοί μας Ηγέτες και τα Κόμματα και βιώνουμε μια ψυχοφθόρα εποχή ψυχοκοινωνικής και πολιτικής απαξίωσης Δημοκρατικών θεσμών και είναι εντυπωσιακά τεράστιοι οι αριθμοί πολιτών στην Ελλάδα και διεθνώς που θεωρούν διεφθαρμένους τους περισσότερους Βουλευτές!…

Thanks for reading Hellenic News of America

Και, φρονώ προσωπικά, αφού διαπιστώθηκε από Κομματικά Κέντρα μελέτης, και εφαρμογής «στρατηγικής» (τα λεγόμενα «think tanks» – «δεξαμενές σκέψης») ότι την έλλειψη πειστικών «επιχειρημάτων» δεν την καλύπτουν οι αναφορές σε ΧΡΗΜΑ αναδύονται τώρα αναφορές σε «σκάνδαλα» ερωτικού τύπου, τουτέστιν ΣΕΞ!…

Ένα μήνα πριν τις Εθνικές εκλογές αρχίζει να ξεπροβάλει μια αίσθηση διάχυτου πλέον κυνισμού που εκφράζεται μέσα από τις διαδικασίες της απώλειας ιδεολογίας, της απάθειας και της άρνησης πίστης και αφοσίωσης σε υψηλά ιδεώδη και συλλογική εθνική ανάταση, κρύβεται, κατά την ταπεινή προσωπική μου γνώμη, συγκεκριμένος φόβος.

Αυτός ο φόβος επικεντρώνεται στην πικρή διαπίστωση ότι οι Πολιτικοί Ηγέτες και μαζί με αυτούς οι παρατρεχάμενοί τους σε Εθνικά και Διεθνή επίπεδα δεν φαίνεται να έχουν την πρόθεση και το απαιτούμενο σθένος να αναλάβουν, επιτέλους, τις ευθύνες τους, (χωρίς ισομερισμούς τύπου «μαζί τα φάγαμε») να μας πούνε ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΟΝΑΝΕ, να μας ζητήσουν να συστρατευθούμε στην υλοποίηση της «διαφάνειας» και της «κάθαρσης» της διαφθοράς.

Εάν συνεχιστούν οι «αποκαλύψεις» χρηματικών και σεξουαλικών «σκανδάλων» των αντιπάλων και συνεχιστεί η έλλειψη σαφών πολιτικών και οικονομικών θέσεων και δεσμεύσεων οι φετινές Εθνικές ΔΕΝ θα έχουν μόνο την πρωτοτυπία της απλής αναλογικής αλλα και την πρωτοτυπία σε κάλεσμα τύπου «το μη χείρον βέλτιστον!…»

The copyrights for these articles are owned by the Hellenic News of America. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of the Hellenic News of America and its representatives.

Get Access Now!

spot_img
spot_img
spot_img