Thursday, March 28, 2024

      Subscribe Now!

 

spot_img
spot_img
In GreekΒασίλης Κικίλιας: Συνάντηση με CEO Frapport Greece - Ρεκόρ αφίξεων το 2022...

Βασίλης Κικίλιας: Συνάντηση με CEO Frapport Greece – Ρεκόρ αφίξεων το 2022 στα 14 περιφερειακά αεροδρόμια

Hellenic News of America
Hellenic News of Americahttps://www.hellenicnews.com
The copyrights for these articles are owned by HNA. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of HNA and its representatives.

Latest articles

Ρεκόρ αφίξεων κατέγραψαν το 2022 τα 14 περιφερειακά αεροδρόμια της χώρας σύμφωνα με τη Fraport Greece. Σε σύγκριση με το 2019, οι αφίξεις κατέγραψαν άνοδο 3,4%, ενώ οι διεθνείς αφίξεις αυξήθηκαν κατά 7,2% σε σχέση με την προ πανδημίας περίοδο.

O υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας, μετά από συνάντηση που πραγματοποίησε σήμερα το μεσημέρι με τον CEO της Fraport Greece Alexander Zinell, δήλωσε ότι η περασμένη χρονιά ήταν για τα περιφερειακά αεροδρόμια πολύ επιτυχημένη και το υπουργείο μελετά τους τρόπους με τους οποίους θα στηριχθεί περαιτέρω η επιμήκυνση της σεζόν.

Ο κ. Κικίλιας ευχαρίστησε τον CEO της Fraport για την πολύ παραγωγική συνεργασία σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Η επέκταση της τουριστικής περιόδου και η προβολή προορισμών για 12μηνο τουρισμό αποτελεί κύρια στρατηγική μας. Είναι κομβικής σημασίας ο τρόπος με τον οποίο θα μπορέσουμε να δώσουμε παραπάνω κίνητρα στα αεροδρόμιά μας».

Από την πλευρά του, ο κ. Zinell δήλωσε: «Είχα σήμερα με τον υπουργό Τουρισμού Βασίλη Κικίλια μια πολύ εποικοδομητική συνάντηση, Συζητήσαμε για την περασμένη σεζόν και για προοπτικές της επόμενης. Είμαστε συγκρατημένα αισιόδοξοι για το καλοκαίρι του 2023. Όλα τα σημάδια δείχνουν ότι είμαστε στη σωστή κατεύθυνση, οπότε μπορούμε να περιμένουμε πολύ καλές επιδόσεις το ερχόμενο καλοκαίρι. Συζητήσαμε επίσης πώς μπορούμε να διευκολύνουμε την αύξηση της κίνησης έτσι ώστε να έχουμε περισσότερους τουρίστες -και off season- και νομίζω ότι είμαστε σε πολύ καλό δρόμο».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

The copyrights for these articles are owned by the Hellenic News of America. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of the Hellenic News of America and its representatives.

Get Access Now!

spot_img
spot_img
spot_img