Friday, March 29, 2024

      Subscribe Now!

 

spot_img
spot_img
In GreekΒ. Κικίλιας: Η AHEPA αποτελεί ισχυρή συνιστώσα για την τουριστική προβολή της...

Β. Κικίλιας: Η AHEPA αποτελεί ισχυρή συνιστώσα για την τουριστική προβολή της Ελλάδας

Hellenic News of America
Hellenic News of Americahttps://www.hellenicnews.com
The copyrights for these articles are owned by HNA. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of HNA and its representatives.

Latest articles

Με αντιπροσωπεία της AHEPA, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιεί η ομογενειακή οργάνωση στη χώρα μας, συναντήθηκε στο υπουργείο Τουρισμού, ο υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας.

Ο κ. Κικίλιας τόνισε τον εξαιρετικά σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει διαχρονικά η AHEPA σε θέματα μείζονος εθνικού ενδιαφέροντος και ευχαρίστησε τα δυναμικά μέλη της για τη προσήλωσή τους στην αποτελεσματική προάσπιση ύψιστων ιδεωδών, όπως είναι η εκπαίδευση, η φιλανθρωπία, η αστική ευθύνη, η οικογενειακή και ατομική αριστεία, με αίσθημα βαθιάς κοινωνικής ευθύνης και υποδειγματικού εθελοντισμού.

Επισήμανε δε ότι η μεγάλη οικογένεια των AHEPANS αποτελεί μια ισχυρή συνιστώσα για την τουριστική προβολή της μοναδικής ελληνικής φιλοξενίας και της απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς της χώρας μας.

Από την πλευρά της, η AHEPA τόνισε την ετοιμότητα των μελών της να σταθούν στο πλευρό των προσπαθειών της τουριστικής προβολής της Ελλάδας, συμβάλλοντας μέσα από τη συντονισμένη, συστηματική και στοχευμένη προσπάθειά τους στην ενδυνάμωση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος ευρύτερα στην αμερικανική ήπειρο, σε στενή συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες και φορείς του υπουργείου Τουρισμού και τον ΕΟΤ.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

The copyrights for these articles are owned by the Hellenic News of America. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of the Hellenic News of America and its representatives.

Get Access Now!

spot_img
spot_img
spot_img