Tuesday, April 23, 2024

      Subscribe Now!

 

spot_img
spot_img
GreeceΓια 29 χρόνια, η Hellenic News of America, ήταν και συνεχίζει να...

Για 29 χρόνια, η Hellenic News of America, ήταν και συνεχίζει να ειναι η φωνή, η άποψη και η δύναμη της υπέροχης Ελληνοαμερικανικης κοινότητας στην Αμερική, η όποία μας κάνεί υπερήφανους όλους …

Hellenic News
Hellenic News
The copyrights for these articles are owned by HNA. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of HNA and its representatives.

Latest articles

Αγαπητέ Παύλο,
Καταρχήν με την ευκαιρια τον 29 χρόνον της Hellenic News of America, σας εύχομαι χρόνια πολλά και σας εύχομαι ολόψυχα της καλύτερες ευχές με υγεία και δύναμη σε ε σας προσωπικά και στην οικογένειά σας.
Για 29 χρόνια, η Hellenic News of America, ήταν και συνεχίζει να ειναι η φωνή, η άποψη και η δύναμη της υπέροχης Ελληνοαμερικανικης κοινότητας στην Αμερική, η όποία μας κάνεί υπερήφανους όλους, ταυτόχρονα και η ενημερώση της κοινής γνώμης, για τα προβλήματα και τες δυσκολίες που περνά η πατρίδα μας, τα όποια ευχομαι με την πολύτιμη υποστηρίξη της ομογένειας,  αυτού σύντομα να ξεπεραστούν.
Παύλο, η Hellenic News of America, στα 29 χρόνια , έπαιξε ένα σημαντικό και σπουδαίο ρόλο προς την ενημέρωση της κοινής γνώμης, και στα θέματά της Ε.Ε. Μοιονοτητας της Αλβανιας, οπού η στηρίξή σας άλλα και της Ελληνοαμερικανικης κοινότητας ήταν και παραμένει ένας βασικός υποστηριχτής μας, στα πλαίσια ανθρώπινον δικαιωμάτων, για την συνεχεί βελτιώση στα προβλήματα που την απασχολούν εδώ στην Β.Η.
Με Αδελφικούς χαιρετισμούς,
Βασιλης Μπολανος,
Πρώην Δήμαρχος Χειμάρας

bolanos-panagopoulos-omonoia-kotrotsios-22147967794_92053e3fb3_o bolanos-van-hallen-fr-kosmas-karavelas-kotrotsios-president-omonia-ne

The copyrights for these articles are owned by the Hellenic News of America. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of the Hellenic News of America and its representatives.

Get Access Now!

spot_img
spot_img
spot_img