Thursday, April 18, 2024

      Subscribe Now!

 

spot_img
spot_img
In GreekΔιανομή σχολικών ειδών από το Hellenic Relief Foundation στην Αθήνα

Διανομή σχολικών ειδών από το Hellenic Relief Foundation στην Αθήνα

Hellenic News of America
Hellenic News of Americahttps://www.hellenicnews.com
The copyrights for these articles are owned by HNA. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of HNA and its representatives.

Latest articles

Στις 18 Σεπτεμβρίου 2022 πραγματοποιήθηκε η διανομή σχολικών ειδών στις
εγκαταστάσεις της ΕΛΕΘΣΥ-HRF στην Αθήνα.

Περίπου 180 παιδιά με τους γονείς τους προσήλθαν με τάξη και πήραν τα απαραίτητα είδη για την έναρξη της σχολικής χρονιάς όπως σχολικές τσάντες, γραφική ύλη, στυλό, μολύβια κ.α. καθώς και αντισηπτικά, ψειροκτόνα, αλλά και μπισκότα, γλυκίσματα, χυμούς κ.α. Αρωγοί μας σε αυτή την προσπάθεια για να στηρίξουμε τα παιδιά των ωφελουμένων μας, το Κοινωνικό Παράρτημα του Συλλόγου των Αθηναίων, ο Όμιλος Ν. Κωνσταντόπουλου, η Εταιρεία GIM S.A., η Εταιρεία ΣΚΑΓΙΑ, και η Εταιρεία ΝΕΟΧΑΡΤ. Τα αντισηπτικά ήταν προσφορά της Εταιρείας KORRES, τα γλυκίσματα, τυροπιτάκια κ.λπ. προσφέρθηκαν από το Κοινωνικό Παράρτημα του Συλλόγου των Αθηναίων το οποίο στήριξε τη διανομή σε όλα τα επίπεδα και στη γραφική ύλη και τα σχολικά είδη.

Η διανομή πραγματοποιήθηκε υπό την καθοδήγηση της επικεφαλής των εθελοντριών κας Μαρίας Σιούρδη, παρουσία του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αθηναίων και Προέδρου του Συλλόγου των Αθηναίων κ. Ελευθερίου Γ. Σκιαδά, της κας Σάκης Κυπραίου, και της κας Ελλης Θανογιάννη. Σημαντικότατη για τη διεξαγωγή η παρουσία και η προσφορά των εθελοντριών, Νότας Αλαμάνου, Νάντας Λειβαδίτη και Έμυς Σπανού.

Εκτός από τα σχολικά είδη οι οικογένειες με παιδιά έλαβαν και τα τρόφιμα της μηνιαίας διανομής, προσφορά του HRF και ελληνικών εταιρειών και οι υπόλοιποι ωφελούμενοι θα λάβουν καθ΄ όλη τη διάρκεια της εβδομάδος σε μικρές ομάδες κάθε μέρα ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός. Για τη μηνιαία διανομή τροφίμων μας στήριξαν η Τράπεζα Τροφίμων, Η ΑΓΡΟΒΙΜ η ΜΕΤΡΟ (my market), η ΚΑΜΗΛΑΡΗΣ ΑΕΒΕ, ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ, ΑΡΛΑ ΦΟΥΝΤ, ΦΡΗΣΛΑΝΤ ΚΑΜΠΙΝΑ και οι εθελοντές μας.

Πληροφορίες για το HELLENIC RELIEF FOUNDATION

Thanks for reading Hellenic News of America

To Hellenic Relief Foundation είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός (non- profit, tax- exempt [501C3] organization). Ιδρύθηκε το 2012 με σκοπό την συγκέντρωση χρημάτων στις Η.Π.Α. προς αγορά και διανομή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης σε αναξιοπαθούντες στην Ελλάδα. Μέχρι σήμερα έχουν αποσταλεί περιπου 800,000 δολάρια με τα οποία έχουν αγοραστεί και διανεμηθεί τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης καθώς και κοινωνικές υπηρεσίες που αξίζουν άνω των 1.5 εκατομμυρίων δολαρίων καθώς εταιρείες στην Ελλάδα ενισχύουν τις διανομές με προϊόντα και ιατροί και κοινωνικοί λειτουργοί προσφέρουν εθελοντικά πολύτιμες υπηρεσίες υποστήριξης. Τα έξοδα του ιδρύματος στην Νέα Υόρκη καλύπτονται από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. Για περισσότερες πληροφορίες. www.hellenicrelief.org

The copyrights for these articles are owned by the Hellenic News of America. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of the Hellenic News of America and its representatives.

Get Access Now!

spot_img
spot_img
spot_img