Wednesday, March 27, 2024

      Subscribe Now!

 

spot_img
spot_img
In GreekΕΕ: Ελληνικές γεύσεις και ταξιδιωτικοί προορισμοί στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ενόψει της Ημέρας...

ΕΕ: Ελληνικές γεύσεις και ταξιδιωτικοί προορισμοί στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ενόψει της Ημέρας της Ευρώπης

Hellenic News of America
Hellenic News of Americahttps://www.hellenicnews.com
The copyrights for these articles are owned by HNA. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of HNA and its representatives.

Latest articles

Τα θεσμικά όργανα της ΕΕ άνοιξαν τις πύλες τους για το κοινό το Σάββατο 7 Μαϊου και την Κυριακή 8 Μαϊου ενόψει την Ημέρας της Ευρώπης, η οποία είναι την Δευτέρα 9 Μαϊου. Μέσα από παιχνίδια, ξεναγήσεις, μουσικές εκδηλώσεις, οι επισκέπτες έρχονται κοντά με την ΕΕ, αλλά και κάθε ένα από τα κράτη-μέλη ξεχωριστά. Παράλληλα, η ΕΕ στέλνει μήνυμα αλληλεγγύης στον ουκρανικό λαό μέσα από δρώμενα που λαμβάνουν χώρα αυτές τις δύο ημέρες στην ευρωπαϊκή γειτονιά των Βρυξελλών.

Στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο, τα 27 κράτη-μέλη, μέσα από παραδοσιακά προϊόντα τους αλλά και πληροφορίες για τον πολιτισμό τους, καλούν τους προσκεκλημένους να τα γνωρίσουν καλύτερα.

«Έχω πάει πολλές φορές στην Ελλάδα. Την αγαπάω τόσο πολύ. Είναι από τους αγαπημένους προορισμούς μου. Τη συστήνω ανεπιφύλακτα. Είναι η απόλυτα όμορφη χώρα», αναφέρει στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων η Βιρτζίνια από το Βέλγιο.

Από την άλλη πλευρά, έντονο είναι το ενδιαφέρον των Ασιατών που διερευνούν τις επιλογές για τις καλοκαιρινές διακοπές. «Μου αρέσει ο πολιτισμός και η ιστορία της χώρας», σημειώνει ο Σιάν από την Κίνα, ο οποίος θέλει να ταξιδέψει στην Ελλάδα.

Στο ελληνικό περίπτερο, ο σύμβουλος Εμπορικών-Οικονομικών Υποθέσεων της πρεσβείας της Ελλάδας στο Βέλγιο, Τάσος Παπαθωμάς, ο σύμβουλος Επικοινωνίας της πρεσβείας, Θωμάς Θωμόπουλος και τα στελέχη της Μόνιμης Ελληνικής Αντιπροσωπείας της ΕΕ, Χρυσούλα Λιάτσου και Σταυρούλα Παπαευαγγέλου, είναι μεταξύ αυτών που βρίσκονται εκεί και προσκαλούν τους επισκέπτες να έρθουν πιο κοντά με την ελληνική γαστρονομία, αλλά και να διερευνήσουν τις επιλογές που έχουν για διακοπές στην Ελλάδα.

Thanks for reading Hellenic News of America

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

The copyrights for these articles are owned by the Hellenic News of America. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of the Hellenic News of America and its representatives.

Get Access Now!

spot_img
spot_img
spot_img