Friday, April 19, 2024

      Subscribe Now!

 

spot_img
spot_img
In GreekΕθνική μας ομάδα στο Φιλικό παιχνίδι με την Νιγηρία

Εθνική μας ομάδα στο Φιλικό παιχνίδι με την Νιγηρία

Hellenic News
Hellenic News
The copyrights for these articles are owned by HNA. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of HNA and its representatives.

Latest articles

greek national soccer team

 

Η Ομάδα της Hellenic News of America η οποία ηγείτο από τον εκδότη της εφημερίδας κ. Παύλο Κοτρότσιο παρευρέθηκε και υποστήριξε την Εθνική μας ομάδα στο Φιλικό παιχνίδι με την Νιγηρία στις 4 Ιουνίου το οποίο και έλειξε με σκόρ 0-0. Από την πρώτη κιόλας στιγμή χιλιάδες ομογενείς και υποστηρικτές της Εθνικής όσο και της εφημερίδας μας βρέθηκαν στο γήπεδο Union της Φιλαδέλφειας, ντυμένοι στα γαλανόλευκα και κοιματίζοντας την γαλανόλευκη για να εμψυχώσουν με αυτόν τον τρόπο την ομάδα μας η οποία θα πάρει μέρος στο Μουντιάλ το οποίο ξεκινά αυτόν τον μήνα στην Βραζιλία. Οι στιγμές που ζήσαμε μέσα και έξω απο το γήπεδο ήταν άκρως συγκηνιτικές καθώς οι ομογενείς έκαναν τους παίκτες μας να αισθανθούν σαν το σπίτι τους, την Ελλάδα. Τέλος, παράγοντες της ομογένειας από την ευρύτερη περιοχή της Φιλαδέλφειας έδειξαν το ενδιαφέρον τους για το μέλλον της Εθνικής μας σε όλα τα επίπεδα και μάλιστα αρκετοί θα ταξιδέψουν και μέχρι την Βραζιλία για να βρεθούν στο πλευρό τον παικτών μας.

The copyrights for these articles are owned by the Hellenic News of America. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of the Hellenic News of America and its representatives.

Get Access Now!

spot_img
spot_img
spot_img