Thursday, March 28, 2024

      Subscribe Now!

 

spot_img
spot_img
In GreekΕΛΛΑΔΑ: Η επένδυση της Tikun αναμένεται να ξεπεράσει τα 30 εκατ. ευρώ

ΕΛΛΑΔΑ: Η επένδυση της Tikun αναμένεται να ξεπεράσει τα 30 εκατ. ευρώ

Hellenic News of America
Hellenic News of Americahttps://www.hellenicnews.com
The copyrights for these articles are owned by HNA. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of HNA and its representatives.

Latest articles

«Η Tikun για να αναπτύξει την ερευνητική της δραστηριότητα θα επενδύσει και σε έρευνα και ανάπτυξη. Σήμερα είχα την χαρά να επισκεφτώ και να ξεναγηθώ στις εγκαταστάσεις της. Η εταιρεία στοχεύει όχι μόνο να εδραιωθεί στην Ελληνική αγορά, αλλά και να αποκτήσει σημαντική εξαγωγική δυναμική.

Η Tikun εξειδικεύεται στο να καλλιεργεί, επεξεργάζεται και εμπορεύεται φαρμακευτικά προϊόντα με βάση την κάνναβη. Απο την Κυρά Βρύση Κορινθίας, η επένδυση αναμένεται να ξεπεράσει τα 30 εκατ. ευρώ και θα συμβάλλει στην ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής». Αυτό αναφέρει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Χρίστος Δήμας με αφορμή τη σημερινή επίσκεψή του στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στην Κορινθία.

Υπενθυμίζεται ότι η Tikun Europe, εταιρεία παραγωγής καινοτόμων φαρμακευτικών προϊόντων υψηλών προδιαγραφών, ιδρύθηκε το 2018 στην Ελλάδα, σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία. Η εταιρεία έχει λάβει άδεια εγκατάστασης πενταετούς διάρκειας για καλλιέργεια, εμπορία και μεταποίηση βιομηχανικής και φαρμακευτικής κάνναβης, με όραμα την κεντρική διαχείριση της αγοράς της Ευρώπης.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

The copyrights for these articles are owned by the Hellenic News of America. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of the Hellenic News of America and its representatives.

Get Access Now!

spot_img
spot_img
spot_img