Thursday, April 25, 2024

      Subscribe Now!

 

spot_img
spot_img
In GreekΕΛΛΑΔΑ: Πραγματοποιήθηκε το 3rd Family Business Conference

ΕΛΛΑΔΑ: Πραγματοποιήθηκε το 3rd Family Business Conference

Hellenic News of America
Hellenic News of Americahttps://www.hellenicnews.com
The copyrights for these articles are owned by HNA. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of HNA and its representatives.

Latest articles

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 30 Νοεμβρίου το 3rd Family Business Conference στην Θεσσαλονίκη. Το Συνέδριο πραγματοποιήθηκε σε υβριδική μορφή, με αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα και περιορισμένο αριθμό προσκεκλημένων, ενώ η σελίδα του Livestreaming του Συνεδρίου δέχθηκε 6.473 επισκέψεις.

Στο καλωσόρισμα του ο κ. Γιώργος Λιμπέρης, Πρόεδρος και CEO της Palladian Communication Specialists αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην έναρξη της σειρά των Συνεδρίων του “3rd Family Business Conference series – Towards a sustainable future “, η οποία θα ολοκληρωθεί στην Αθήνα, τον Φεβρουάριο του 2022 και εξήγησε τους λόγους για τους οποίους επιλέχθηκε η Θεσσαλονίκη για το πρώτο Συνέδριο.

Στον χαιρετισμό του, ο Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Νίκος Παπαθανάσης αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο πόσο σημαντική είναι για την οικονομία η μικρομεσαία οικογενειακή επιχείρηση και στο έργο που γίνεται από το Υπουργείο για την επιτάχυνση της υπαγωγής των μικρομεσαίων οικογενειακών επιχειρήσεων στον Αναπτυξιακό Νόμο. Στόχος είναι η υπαγωγή στον νόμο να μην ξεπερνά τις 60 ημέρες και ταυτόχρονα με μια δηλωτική πράξη, χωρίς να υπάρχει καθυστέρηση των ομάδων ελέγχου του Υπουργείου να ολοκληρώνεται το επιχειρηματικό σχέδιο.

Ο κ. Χρήστος Γεωργίου, Γενικός Διευθυντής ΙΝΣΒΕ και συγγραφέας, στην εισαγωγική του ομιλία ανέπτυξε το θέμα «Προετοιμάζοντας τη διαδοχή: πώς γίνεται;» τονίζοντας ότι η διαδοχή δεν είναι ένα στιγμιαίο γεγονός, αλλά μια δια βίου διαδικασία σχεδιασμού και διαχείρισης, η οποία αφορά άμεσα τους ιδιοκτήτες της επιχείρησης, τα μέλη της οικογένειας και τους εργαζόμενους. Ο ομιλητής παρουσίασε τα απαραίτητα βήματα της διαδικασίας που θα εξασφαλίσουν την επιτυχία της και τη μακροημέρευση της επιχείρησης.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

The copyrights for these articles are owned by the Hellenic News of America. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of the Hellenic News of America and its representatives.

Get Access Now!

spot_img
spot_img