Friday, March 29, 2024

      Subscribe Now!

 

spot_img
spot_img
In Greek"Ελληνικό Σπίτι" στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ!

“Ελληνικό Σπίτι” στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ!

Hellenic News of America
Hellenic News of Americahttps://www.hellenicnews.com
The copyrights for these articles are owned by HNA. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of HNA and its representatives.

Latest articles

Στις 17-21 Ιανουαρίου 2022, κατά τη διάρκεια του World Economic Forum στο Νταβός, θα ανοίξει, για πρώτη φορά, τις πόρτες του το Greek House Davos, ο πρώτος οργανισμός προώθησης της Ελλάδος στο περιθώριο του Παγκοσμίου Οικονομικού Φόρουμ. Το Greek House, με εγκαταστάσεις στον κεντρικό δρόμο του Νταβός, ακριβώς δίπλα από τον συνεδριακό χώρο του WEF, θα αποτελέσει το «Σπίτι» της Ελλάδας.

Όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση, το Greek House είναι μια διεθνής πλατφόρμα διαλόγου και δικτύωσης που στοχεύει στην προώθηση των δυνατοτήτων της ελληνικής οικονομίας και του ελληνικού επενδυτικού προϊόντος στους κύκλους των εκπροσώπων της παγκόσμιας επιχειρηματικής και πολιτικής κοινότητας που θα βρίσκονται στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ.

Το «Σπίτι» της Ελλάδας θα προσελκύσει προσκεκλημένους και ομιλητές του Παγκοσμίου Οικονομικού Φόρουμ σε ένα δυναμικό πρόγραμμα συναντήσεων, εκδηλώσεων και γευμάτων, το οποίο θα περιλαμβάνει σειρά συζητήσεων για τα μεγάλα ζητήματα που άπτονται της παγκόσμιας ανάπτυξης, της κλιματικής αλλαγής, της ανάκαμψης των οικονομιών και των κοινωνιών μετά την πανδημία, παρουσιάζοντας ταυτόχρονα τις επιτυχίες της Ελλάδος ως προς τη δημιουργία ενός εξωστρεφούς και φιλικού επιχειρηματικού περιβάλλοντος.

Επιπλέον, ο πολυμορφικός χώρος που θα διαμορφωθεί θα δίνει τη δυνατότητα σε κάθε επισκέπτη να γνωρίσει την ελληνική φιλοξενία, την ελληνική κουλτούρα καθώς και τα ελληνικά προϊόντα, μέσα από εκθέσεις και διαδραστικά δρώμενα.

Το Greek House Davos διοργανώνεται σε συνεργασία με την Publicis, εταιρεία επικοινωνίας και διοργάνωσης εκδηλώσεων, καθώς και την Denise Burnet, πρώην επικεφαλής διοργανώσεων και μέλος της εκτελεστικής επιτροπής του Παγκοσμίου Οικονομικού Φόρουμ, η οποία διατελεί μέλος και της Διεθνούς Συμβουλευτικής Επιτροπής του Greek House.

Thanks for reading Hellenic News of America

Αξίζει να σημειωθεί ότι ανάμεσα στους ομιλητές που θα τιμήσουν τις εκδηλώσεις του Greek House αναμένεται να είναι κορυφαίες προσωπικότητες της διεθνούς σκηνής όπως ο CEO της Sanofi Paul Hudson, ο πρόεδρος της Nestle Paul Bulcke, ο αντιπρόεδρος της BlackRock Philipp M. Hildebrand και ο πρόεδρος της HSBC Mark Tucker.

«Σε μια εποχή που η Ελλάδα επιδιώκει την τόνωση της διεθνούς της εξωστρέφειας και την προσέλκυση νέων καινοτόμων επενδύσεων που θα συμβάλουν στην ενδυνάμωση της οικονομικής της δυναμικής στην μετά-COVID εποχή, το Greek House Davos έρχεται να αποτελέσει σημαντικό μοχλό επανασύστασης της χώρας μας στη διεθνή σκηνή, ενισχύοντας το εθνικό brand σε υψηλού επιπέδου κοινά, τα οποία μπορούν να παίξουν καθοριστικό ρόλο στη προώθηση των ελληνικών αναπτυξιακών στόχων.

Το Greek House Davos τελεί υπό την αιγίδα των Υπουργείων Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Τουρισμού, Ενέργειας και της Περιφέρειας Αττικής» καταλήγει η ανακοίνωση. Περισσότερες πληροφορίες στην ηλεκτρονική Διεύθυνση: https://greekhousedavos.com/

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

The copyrights for these articles are owned by the Hellenic News of America. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of the Hellenic News of America and its representatives.

Get Access Now!

spot_img
spot_img
spot_img