Thursday, March 28, 2024

      Subscribe Now!

 

spot_img
spot_img
In GreekΕλληνικό: Τη φιλοσοφία των αστικών αναπτύξεων φιλοδοξεί να αλλάξει η Lamda Development

Ελληνικό: Τη φιλοσοφία των αστικών αναπτύξεων φιλοδοξεί να αλλάξει η Lamda Development

Hellenic News of America
Hellenic News of Americahttps://www.hellenicnews.com
The copyrights for these articles are owned by HNA. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of HNA and its representatives.

Latest articles

Τη φιλοσοφία στις αστικές αναπτύξεις φιλοδοξεί να αλλάξει η Lamda Development στοχεύοντας να μεταμορφώσει στα επόμενα χρόνια, την αγορά ακινήτων.

Στο πλαίσιο του έργου του Ελληνικού η Lamda, όπως επισημαίνεται με αφορμή την ανακοίνωση της συνεργασίας της με της διεθνώς αναγνωρισμένη κοινοπραξία Mace-Jacobs με καθήκοντα γενικού συμβούλου διαχείρισης του έργου, σκοπεύει να αναπτύξει συνεργασίες με τοπικά πανεπιστήμια και την ελληνική κατασκευαστική κοινότητα, να διασφαλίσει την ανάπτυξη των δεξιοτήτων των εργαζόμενων κατά την ανάπτυξη του έργου ενώ ήδη έχει προχωρήσει σε μεγάλες συνεργασίες με τους καλύτερους στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Επίσης έχει ως στόχο να εδραιώσει μια ισχυρότερη εφοδιαστική αλυσίδα στον κατασκευαστικό κλάδο και να υποστηρίξει τον στόχο της χώρας για την επαναπροσέλκυση εργαζόμενων και τη διευκόλυνση μετάδοσης γνώσεων. Όπως έχει αναφερθεί, έμφαση δίνεται και στην εισαγωγή νέων τεχνολογιών και τεχνικών στον τομέα των κατασκευών με τη χρήση digital supply chain management (ψηφιακή διαχείριση εφοδιαστικής αλυσίδας) ώστε να μειώσει τις αβεβαιότητες της εφοδιαστικής αλυσίδας και να εξασφαλίσει την έγκαιρη παράδοση έργων στην αγορά, καθώς και με τη χρήση μεθόδων Design Manufacture Assemble (σχεδιασμού κατασκευής συναρμολόγησης) και τυποποίησης της παραγωγής με μεθόδους «εργοστασιακού» τύπου, που βοηθούν στην αύξηση της ποιότητας και της παραγωγικότητας και τη μείωση των κινδύνων των εργαζομένων.

Η Lamda Development μέσω της ανάπλασης του Ελληνικού και των έργων που πραγματοποιούνται φιλοδοξεί να εμπλουτίσει τη τεχνογνωσία του εργατικού δυναμικού της χώρας, που έχει πληγεί τα τελευταία χρόνια λόγω εκπατρισμού, με προγράμματα μεταφοράς γνώσης από τους διεθνείς συμβούλους. Αυτό θα πραγματοποιηθεί κυρίως μέσω προγραμμάτων τεχνικής κατάρτισης στον χώρο της εργασίας καθώς και σε συνεργασία με ελληνικά εκπαιδευτικά ιδρύματα. Συγχρόνως θα αναβαθμιστούν οι δεξιότητες και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των συμβούλων ανάπτυξης ακινήτων και των κατασκευαστικών εταιρειών.

Βασικός στόχος της αστικής ανάπλασης του Ελληνικού σύμφωνα με τις ανακοινώσεις που έχουν γίνει είναι να δημιουργηθεί μια πράσινη βιώσιμη έξυπνη πόλη, φιλική προς τον άνθρωπο, με μεγάλα δίκτυα ποδηλατοδιαδρομών και δρόμους περιπάτου, όπου οι κάτοικοι θα ζουν και θα εργάζονται κάνοντας περιορισμένη χρήση ιδιωτικών μεταφορικών μέσων. Αυτό θα επιτευχθεί με την εισαγωγή έξυπνων υποδομών «πράσινης ενέργειας» και υψηλών πρότυπων βιωσιμότητας που θα αποτελέσουν ορόσημα για την Ελλάδα και την Ευρώπη τα ερχόμενα χρόνια

Thanks for reading Hellenic News of America

Με το έργο στο Ελληνικό η Lamda Development επεκτείνει τη διεθνή παρουσία της ελληνικής αγοράς ανάπτυξης ακινήτων καθώς κατά την πλήρη λειτουργία του το Ελληνικό, θα προσελκύσει επενδυτές και αγοραστές ακινήτων από όλο τον κόσμο και θα αυξήσει τις άμεσες ξένες επενδύσεις (FDI) στην ελληνική αγορά ακινήτων. Ταυτόχρονα θα ενθαρρύνει την ανάπτυξη παρόμοιων έργων από επενδυτές κατά μήκος της Αθηναϊκής Ριβιέρας.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

The copyrights for these articles are owned by the Hellenic News of America. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of the Hellenic News of America and its representatives.

Get Access Now!

spot_img
spot_img
spot_img