Thursday, April 25, 2024

      Subscribe Now!

 

spot_img
spot_img
In GreekΕπίσκεψη ΣΕΒ στην Ήπειρο για ενίσχυση επιχειρηματικότητας και ανάπτυξη περιφέρειας

Επίσκεψη ΣΕΒ στην Ήπειρο για ενίσχυση επιχειρηματικότητας και ανάπτυξη περιφέρειας

Hellenic News of America
Hellenic News of Americahttps://www.hellenicnews.com
The copyrights for these articles are owned by HNA. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of HNA and its representatives.

Latest articles

Με την επιχειρηματική κοινότητα της Ηπείρου, όπως και με τις περιφερειακές, πανεπιστημιακές αρχές και τους επιχειρηματικούς φορείς, συναντήθηκε η Διοίκηση και στελέχη του ΣΕΒ στα Ιωάννινα, στις 15 και 16 Νοεμβρίου 2021.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η επίσκεψη εργασίας πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών του Συνδέσμου για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και την περιφερειακή ανάπτυξη.

Σκοπός της επίσκεψης στην Ήπειρο ήταν η έμπρακτη στήριξη των τοπικών επιχειρήσεων μπροστά στις προκλήσεις και ευκαιρίες που αντιμετωπίζουν, όπως και ο προσδιορισμός στοχευμένων παρεμβάσεων για την ολοκληρωμένη εκπροσώπηση της επιχειρηματικότητας και μεταποίησης της Ηπείρου στην κεντρική διοίκηση.

Η αντιπροσωπεία του ΣΕΒ, με επικεφαλής τον πρόεδρο της Εκτελεστικής Επιτροπής, Ευθύμιο Ο. Βιδάλη και τον πρόεδρο της ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ, Νίκο Χήτο, επισκέφθηκε βιομηχανικές μονάδες της περιοχής και επιχειρήσεις-μέλη του στην Ήπειρο.

Ο πρόεδρος της ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ, Νίκος Χήτος, χαιρέτισε την πρωτοβουλία του ΣΕΒ να ανοίξει διάλογο με τους θεσμικούς φορείς και τις επιχειρήσεις της Περιφέρειας Ηπείρου, επισημαίνοντας ότι «είναι ιδιαίτερα σημαντική η υποστήριξη του ΣΕΒ για την ενίσχυση του ρόλου και των δυνατοτήτων των επιχειρήσεων της Ηπείρου σε επενδύσεις, πράσινη οικονομία, τεχνολογία, καινοτομία και εξωστρέφεια. Η επιχειρηματικότητα στην περιφέρειά μας κινείται με δυναμισμό και προοπτική, παρά τη αντίξοες οικονομικές συνθήκες, και πιστεύουμε ότι μέσα από μια παραγωγική συνεργασία με τον ΣΕΒ η αναπτυξιακή δυναμική της Ηπείρου θα συμβάλλει στην εθνική ανάκαμψη».

Thanks for reading Hellenic News of America

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

The copyrights for these articles are owned by the Hellenic News of America. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of the Hellenic News of America and its representatives.

Get Access Now!

spot_img
spot_img