Tuesday, March 19, 2024

      Subscribe Now!

 

spot_img
spot_img
In GreekΕπιστολή της Ντ. Μπακογιάννη στον πρόεδρο του ΕΛΚ για την κράτηση του...

Επιστολή της Ντ. Μπακογιάννη στον πρόεδρο του ΕΛΚ για την κράτηση του Φρέντι Μπελέρη

Hellenic News of America
Hellenic News of Americahttps://www.hellenicnews.com
The copyrights for these articles are owned by HNA. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of HNA and its representatives.

Latest articles

H Ντόρα Μπακογιάννη ενημερώνει και κινητοποιεί το Συμβούλιο της Ευρώπης για την κράτηση του εκλεγμένου δημάρχου Χειμάρρας, Φρέντι Μπελέρη, με επιστολή που απέστειλε σήμερα στο ΕΛΚ.

Μετά την απόφαση για την συνέχιση της κράτησης του Φρέντι Μπελέρη, η επικεφαλής της ελληνικής κοινοβουλευτικής αντιπροσωπείας, σε συντονισμό με όλες τις πολιτικές ομάδες, ενεργοποιεί τα αντανακλαστικά της Συνέλευσης του Συμβουλίου. Σε επιστολή της προς τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, αλλά και με ένα κείμενο-δήλωση που υπογράφεται από σύσσωμη την ελληνική αντιπροσωπεία και αποστέλλεται σε όλες τις εθνικές αντιπροσωπείες, η κ. Μπακογιάννη ζητά την στήριξη των βουλευτών του Συμβουλίου με στόχο την απελευθέρωση του εκλεγμένου δημάρχου, την δίκαιη μεταχείριση του από τις αλβανικές Αρχές και την δυνατότητα να υπερασπιστεί την αθωότητά του.

Μάλιστα, η πρώην υπουργός Εξωτερικών τονίζει ότι η Αλβανία, όπως και κάθε άλλη χώρα μέλος του Συμβουλίου, οφείλει να τηρεί το κράτος Δικαίου και τις αρχές της Ανεξαρτησίας της Δικαιοσύνης, πολλώ δε μάλλον όταν αυτά σχετίζονται και με την δημοκρατική διαδικασία των δημοτικών εκλογών.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

The copyrights for these articles are owned by the Hellenic News of America. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of the Hellenic News of America and its representatives.

Get Access Now!

spot_img
spot_img