Thursday, March 28, 2024

      Subscribe Now!

 

spot_img
spot_img
In GreekΗ Δρ. Αμαλία Σπυρέα στο πλευρό των Ελληνόπουλων

Η Δρ. Αμαλία Σπυρέα στο πλευρό των Ελληνόπουλων

Hellenic News
Hellenic News
The copyrights for these articles are owned by HNA. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of HNA and its representatives.

Latest articles

Spireas Family

Η Δρ. Αμαλία Σπυρέα στο πλευρό των Ελληνόπουλων

 

Του Δημήτρη Σουλτογιάννη

 

Thanks for reading Hellenic News of America

Αποστολή

 

Χάμιλτον, Νέα Ιερσέη—Η Δρ. Αμαλία Σπυρέα πάντοτε ευαισθητοποιημένη σε θέματα φιλανθρωπίας και βοήθειας προς τον συνάνθρωπο συμμετείχε ενεργά στον έρανο-δείπνο που διοργάνωσε το “Ελληνικό `Όραμα”, του οποίου είναι και ταμίας το βράδυ του Σαββάτου 16 Μαρτίου στο πολιτιστικό κέντρο της εκκλησίας του αγίου Γεωργίου στο Χάμιλτον της Νέας Ιερσέης. Η Δρ. Σπυρέα όπως και τόσοι άλλοι `Ελληνες της Αμερικής με αυτόν τον τρόπο έδειξε την έμπρακτη συμπαράσταση της στην Ελλάδα και τους `Έλληνες που αναμφισβήτητα περνούν πολύ δύσκολες ώρες. Τα έσοδα του δείπνου θα διατεθούν σε οικογένειες με μικρά παιδιά στην Ελλάδα, πολλά από τα οποία πηγαίνουν νηστικά σε καθημερινή βάση στο σχολείο. `Ένας από τους μεγαλύτερους σπόνσορες της βραδιάς ήταν και η “Sigma Farm Laboratories” την οποία διευθύνει και διοικεί ο Δρ. Σπύρος Σπυρέας.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν επίσης ο πρόεδρος του Ελληνο-Αμερικανικού Εθνικού Συμβουλίου κ. Παύλος Κοτρότσιος όπως επίσης και ο Πρόεδρος της ΑΧΕΠΑ κ. Τζόν Γροσσομανίδης αλλά και η Hellenic News of America η οποία από την αρχή έχει υποστηρίξει και καλύψει δημοσιογραφικά όλες τις φιλανθρωπικές και ανθρωπιστικές προσπάθειες της οικογένειας Σπυρέα αλλά και άλλων επιφανών ομογενών προς την πατρίδα μας και τους πολίτες της. Στο μήνυμα του προς όλους τους παρευρισκομένους ο κ. Σπυρέας ζήτησε από τον καθένα μας να είναι ευγνώμον για όλα εκείνα τα υλικά αγαθά που διαθέτει αλλά και που βρίσκεται σε θέση να βοηθήσει τους συμπολίτες μας στην Ελλάδα που μας έχουν ανάγκη τις δύσκολες αυτές ώρες. ο κ. Σπυρέας έκανε έκλυση προς όλους να βοηθήσουν την Ελλάδα να ξανασταθεί στα πόδια της δανειζόμενος τα λόγια του Οδυσσέα Ελύτη: “Μη παρακαλώ σας, μη λησμονάτε τη χώρα μου…”gr

 

Τέλος, και ο Μητροπολίτης Νέας Ιερσέης Ευάγγελος μιλώντας σε όλους τους παρευρισκομένους εξήρε το έργο του ζεύγους Σπυρέα αλλά και όλων όσων βοηθούν εκείνους που έχουν ανάγκη στην Ελλάδα αλλά και γενικότερα τους συνανθρώπους μας που περνούν δύσκολα ενώ συνεχάρη και την πρωτοβουλία του “Ελληνικού Οράματος” να βοηθήσει όλους εκείνους τους συμπατριώτες μας στην Ελλάδα που με δυσκολία τα βγάζουν πέρα. “Χρειαζόμαστε τέτοιες πρωτοβουλίες από όλους, ξέρω ότι ο καθένας από το υστέρημα του ότι έχει δίνει αλλά είμαι πολυ συγκινημένος που η ανταπόκριση του Ελληνισμού της Νέας Ιερσέης είναι τόσο μεγάλη” είπε χαρακτηριστικά ο κ. Ευάγγελος ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην σημερινή τραγική κατάσταση που βρισκοντε ορισμένες οικογένειες με μικρά παιδιά στην Ελλάδα. “Νο να βοηθούμε συνανθρώπους μας είναι σημαντικό, το να βοηθούμε μικρά παιδιά επιβάλλεται” κατέληξε.

The copyrights for these articles are owned by the Hellenic News of America. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of the Hellenic News of America and its representatives.

Get Access Now!

spot_img
spot_img
spot_img