Thursday, March 28, 2024

      Subscribe Now!

 

spot_img
spot_img
In GreekΗ 1η VIRTUAL HERMES EXPO 2020 ΑΝΟΙΓΕΙ ΝΕΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

Η 1η VIRTUAL HERMES EXPO 2020 ΑΝΟΙΓΕΙ ΝΕΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

Hellenic News
Hellenic Newshttps://www.hellenicnews.com
The copyrights for these articles are owned by HNA. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of HNA and its representatives.

Latest articles

Σημείωσε μεγάλη επιτυχία. Του χρόνου γιορτάζουμε τα 30 χρόνια συνεχούς λειτουργίας

Σημαντικές καινοτομίες με την χρήση νέων τεχνολογιών και ειδικά του διαδικτύου παρουσίασε η φετινή έκθεση  Hermes Expo2020 που πραγματοποιήθηκε για 4 μέρες από 28 Σεπτεμβρίου έως 1 Οκτωβρίου στις ΗΠΑ. Μια καινούργια πρωτοβουλία μέσω διαδικτύου που εντυπωσίασε χορηγούς, εκθέτες, και επισκέπτες.

Αφήνοντας για πρώτη φορά το αποτύπωμα της νέας τεχνολογίας και ειδικά του διαδικτύου η Virtual Hermes Expo έκανε την μεγάλη διαφορά καθιστώντας σαφές ότι και στο μέλλον η Hermes Expo θα συνεχίσει να επενδύει στις νέες τεχνολογίες και ειδικά στο διαδίκτυο καθώς διαπιστώθηκε ότι οι εκθέσεις είναι εξ ίσου αποτελεσματικες και αν ακόμη πραγματοποιούνται διαδικτυακά.

Ο πρόεδρος και ιδρυτής της έκθεσης κ. Παύλος Κοτροτσιος ανέλαβε την πρωτοβουλία να κάνει την Virtual Hermes Expo έκθεση, λόγω του covid 19, συνεπικουρουμενος από μια νέα γενιά συνεργατών της έκθεσης επικεφαλής των οποίων ήταν η αντιπρόεδρος της έκθεσης και εκδότριας της Ηellenic News οf America κυρίας Αφροδίτης Κοτρότσιου.

Ο κ. Κοτρότσιος συγκινημένος από τα πολλαπλά μηνύματα, ευχαριστίες, παρουσιάσεις και δικτυώσεων για την επιτυχία της έκθεσης, αφού ευχαρίστησε όλους όσους συμμετείχαν, χορηγούς και εκθέτες σε αυτό το εγχείρημα προανήγγειλε ότι τον Απρίλιο 2021 η Hermes Expo μπαίνει στην τρίτη δεκαετία και αυτά τα τριάντα χρόνια θα τα γιορτάσουμε όπως αρμόζει σε μια έκθεση που έχει προσφέρει πολλά στην διεύρυνση των Ελληνοαμερικανικων επιχειρηματικων και οικονομικών σχέσεων.

Thanks for reading Hellenic News of America
The 2020 Virtual Hermes Expo Exhibitors.

Η Virtual Hermes Expo ήρθε για να μείνει δήλωσε και θα μείνει για όσους το επιθυμούν για να δώσει περισσότερες ευκαιρίες δικτύωσης, γνωριμίας, εκπαίδευσης και διασύνδεσης επιχειρηματιών, με Β2Β συναντήσεις, εκπαιδευτικά-ενημερωτικά σεμινάρια μέσω webinars από έμπειρους επιχειρηματίες και επαγγελματίες, παρουσίαση προϊόντων, και υπηρεσιών, και μια σειρά από events χάπενινγκ δικτύωσης με ομογενείς επιχειρηματίες και επαγγελματίες αλλά και Φιλέλληνες Αμερικανούς, που θα σας βοηθήσουν να μπείτε ποιο εύκολα στην μεγάλη Αμερικανική Αγορά.

Στην 1η Virtual Hermes Expo εδωσαν το παρόν εκτός από τις Ελληνοαμερικανικές επιχειρήσεις και τους φιλέλληνες, Επιμελητήρια, Περιφέρειες αλλά και ανεξάρτητες συμμετοχές Επιχειρήσεων από την Ελλάδα που θέλουν να έχουν εξαγωγική δραστηριότητα με Αμερική, χρησιμοποιόντας σαν βατήρα τους Ελληνοαμερικανούς και Φιλοελληνοαμερικανούς.

Αξίζει να τονιστεί ότι η 1η διαδικτυακή Hermes Expo που συνκεντρώνει, επικοινωνεί και διασυνδέει, εχει καταστεί ο ισχυρός και διαρκής πυλώνας διεύρυνσης επιχειρηματικών συνεργασιών Ελλάδας Αμερικής και αποτελεί τον συνεργάτη-σύμβουλο που χρειάζεται κάθε Ελληνική και Ομογενειακή Επιχείρηση για την αρχική και σωστή παρουσία, προβολή και δικτύωση των προϊόντων και υπηρεσιών τους στην Αμερικανική Αγορά και αντίστροφα όπως:  Προϊόντα Τροφίμων και ποτών, Τουριστικά Γραφεία, Ξενοδοχεία, χρηματοοικονομικές, ασφαλιστικές  και Κατασκευαστικές εταιρείες, Τράπεζες, Διανομείς τροφίμων και ποτών, Αντιπρόσωποι εταιρειών μεταφορών, εισαγωγών και εξαγωγών, εταιρείες εξοπλισμού χώρων εστίασης, Νομικοί και επιχειρηματικοί σύμβουλοι, εταιρείες προώθησης Ιατρικού τουρισμού, εταιρείες franchise, Περιφέρειες και επιμελητήρια, ανεξάρτητες εταιρικές συμμετοχές και πάρα πολλοί άλλοι κλάδοι της οικονομίας.

Η νέα ανανεωμένη ομάδα της Hermes Expo με τις εξωτερικές συνεργασίες της, στον τομέα του Νομικού, Φορολογικού, Συμβουλευτικού Μάρκετινγκ, φιλοδοξεί να ενισχύσει περισσότερες Ελληνικές και Ελληνο- Αμερικανικές εταιρείες και επαγγελματίες, Περιφερειες και επιμελητήρια που θέλουν βοηθήσουν τα μέλη τους να δραστηριοποιηθούν στην Αμερική, ακόμη και να τους εκπροσωπεί αν και όπου αυτό χρειαστεί.

Για περισσότερες πληροφορίες, χορηγίες, συνεργασίες, περίπτερα, Εθνικά περίπτερα, συμμετοχές στα πάνελ, διαφημιστικές καταχωρήσεις, επικοινωνείστε στο +1-610-202-4465  or e-mail:  [email protected]

The copyrights for these articles are owned by the Hellenic News of America. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of the Hellenic News of America and its representatives.

Get Access Now!

spot_img
spot_img
spot_img