Saturday, April 20, 2024

      Subscribe Now!

 

spot_img
spot_img
In Greek Η 21η διοργάνωση του Ερμή καλωσορίζει τον Χρυσό Ολυμπιονίκη...

Η 21η διοργάνωση του Ερμή καλωσορίζει τον Χρυσό Ολυμπιονίκη Πύρρο Δήμα

Hellenic News
Hellenic Newshttps://www.hellenicnews.com
The copyrights for these articles are owned by HNA. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of HNA and its representatives.

Latest articles

 

hermes_expo_pyrros_dimas_2_copyHermes_Logo_-_Concept

Δελτίο Τύπου

 

 

Thanks for reading Hellenic News of America

Λίγες ημέρες μόνο μας χωρίζουν από την διεξαγωγή της Hermes Expo International στη Νέα Υόρκη στις 29 Μαρτίου, στο Ράντισσον, το Kick Off event της έκθεσης αλλά και στο Ατλάντικ Σίτυ στις 31 Μαρτίου και 1η Απριλίου στο ξενοδοχείο Ταζ Μαχάλ

 

Στην καθιερωμένη και αναγνωρισμένη πλέον έκθεση Ερμής ο χρυσός Ολυμπιονίκης Πύρρος Δήμας θα βρίσκεται ανάμεσα στις προσωπικότητες που θα τιμήσει φέτος ο Ερμής το ερχόμενο Σάββατο 31 Μαρτίου, 2012.

 

`Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο ίδιος “με τιμά η πρόσκληση που μου έγινε από τον Ερμή και ακόμα περισσότερo το γεγονός ότι βρίσκομαι ανάμεσα στα πρόσωπα που θα τιμηθούν, είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για την συμμετοχή μου και αναμένω το ερχόμενο Σαββατοκύριακο”.

 

`Όπως είπε ο ίδιος η σχέση του με την ομογένεια της Αμερικής είναι πολύ καλή και σκοπός της επίσκεψης του στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι η σύσφιξη αυτής της σχέσης μεταξύ Ελλάδας και Αμερικής ειδικά τώρα, μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο για την Ελλάδα λόγο και της οικονομικής κρίσης.

 

Γεννημένος στη Χιμάρα της Αλβανίας ως “Πύρρο Ντίμα”, ο χρυσός Ολυμπιονίκης μετανάστευσε στην Ελλάδα το 1991 και σήμερα αποτελεί έναν από τους πιο αναγνωρισμένους αρσιβαρίστες παγκοσμίως. `Έχει κερδίσει συνολικά τέσσερα Ολυμπιακά μετάλλια συμπεριλαμβανομένων και των τριών συνεχών χρυσών από το 1992 έως και το 2000.

 

Στα άλλα παγκόσμια πρωταθλήματα ο Πύρρος Δήμας έχει κερδίσει τέσσερα χρυσά μετάλλια το 1993, 1995 και το 1998. `Ήταν επίσης νικητής του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος το 1995. Ο Πύρρος Δήμας έχει σπάσει 11 παγκόσμια ρεκόρ. 

The copyrights for these articles are owned by the Hellenic News of America. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of the Hellenic News of America and its representatives.

Get Access Now!

spot_img
spot_img
spot_img