Friday, April 19, 2024

      Subscribe Now!

 

spot_img
spot_img
GreeceΘεόδωρος Σπυρόπουλος Ο μεγάλος Έλληνας ονειρευτής της Ομογένειας έφυγε…

Θεόδωρος Σπυρόπουλος Ο μεγάλος Έλληνας ονειρευτής της Ομογένειας έφυγε…

Latest articles

Ένας μεγάλος φίλος δεν είναι πια κοντά μας….

Ο Θόδωρος Σπυρόπουλος, ο φίλος μας,  ο μεγάλος Έλληνας ονειρευτής της διασποράς , ο πνευματικός άνθρωπος, ο δραστήριος προστάτης του περιβάλλοντος, η στιβαρή ηγετική μορφή ενός Ελληνισμού που γνωρίζει να οραματίζεται, να δρα και να διεκδικεί , ο έντιμος μαχητής της ζωής, το στήριγμα όλων όσων αναζήτησαν από αυτόν αγάπη, ή ένα χέρι βοήθειας , μπορεί να μην βρίσκεται πια κοντά μας, αλλά παραμένει πάντα μαζί μας. Το διάβα του από τον κόσμο της ύλης άφησε ένα βαθύ χάραγμα στη μνήμη και την καρδιά μας για πάντα.

Ο Θόδωρος υπήρξε η προσωποποίηση και η έκφραση όλων αυτών των αρετών οι οποίες συνιστούν αυτό που ονομάζουμε  «Έλληνας» και οι Έλληνες, όπως ο μεγάλος φίλος μας, γνωρίζουν καλά ότι δεν πεθαίνουν απλά «εκδημούν» στην αιωνιότητα. Ο Θάνατος γι΄ αυτούς δεν είναι παρά το πέρασμα από το «μη υπάρχον αλλά  αισθητό στο μη αισθητό αλλά υπάρχον». Είναι μια απλή αλλαγή  κατάστασης και όχι η κατάργηση της ίδιας της κατάστασης

Καλό ταξίδι φίλε μας. Καλή αντάμωση. Θα τα πούμε ξανά …

Προς το παρόν εμείς συνεχίζουμε στο δρόμο που χάραξε

Thanks for reading Hellenic News of America

Για όσους δεν γνώρισαν από κοντά τον Θόδωρο Σπυρόπουλο  στο επισυναπτόμενο κείμενο μπορούν να γνωρίσουν ένα μικρό και σύντομο, κομμάτι της ιστορίας του.

Περισσότερες πληροφορίες για τη αφανή αλλά ουσιαστική δράση του Θόδωρου Σπυρόπουλου, μπορεί κάποιος να αναζητήσει στην ιστοσελίδα

The copyrights for these articles are owned by the Hellenic News of America. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of the Hellenic News of America and its representatives.

Get Access Now!

spot_img
spot_img
spot_img