Friday, April 19, 2024

      Subscribe Now!

 

spot_img
spot_img
In GreekΚαλά Χριστούγεννα, Merry Christmas and End of the Year Paideia Letter

Καλά Χριστούγεννα, Merry Christmas and End of the Year Paideia Letter

Hellenic News
Hellenic News
The copyrights for these articles are owned by HNA. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of HNA and its representatives.

Latest articles

Αγαπητοί μας φίλοι,
 
Στο πνεύμα των ημερών που πλησιάζουν, αντί για άλλη ευχή, θα θλαμε να μοιραστούμε μαζί σας κάτι που είναι ίσως το πιο ανθρώπινο μήνυμα για το μόνο αντίδοτο στις δυσκολίες και η μόνη χαρά που μας στηρίζει, μας ενώνει και μας δίνει ελπίδα.
 Εάν τις γλώσσες των ανθρώπων μιλώ και των αγγέλων, αλλά δεν έχω αγάπη, έγινα χαλκός που ηχεί ή κύμβαλο που αλαλάζει. Και αν έχω το χάρισμα της προφητείας και κατέχω όλα τα μυστήρια και όλη τη γνώση, κι αν έχω όλη την πίστη, ώστε και όρη να μετακινώ, αλλά δεν έχω αγάπη, είμαι ένα τίποτα. Και αν μοιράσω στους φτωχούς όλα μου τα υπάρχοντα, και αν παραδώσω στη φωτιά το σώμα μου για να καεί, αλλά δεν έχω αγάπη, ποιο το όφελος;
Η αγάπη μακροθυμεί, είναι γεμάτη καλοσύνη· η αγάπη δεν είναι ζηλότυπη, δεν μεγαλοστομεί, ούτε επαίρεται, δεν ασχημονεί, δεν είναι εγωιστική, δεν είναι ευερέθιστη, δεν θυμάται το κακό, δεν χαίρεται με την αδικία, μετέχει όμως στη χαρά για το σωστό· όλα τα ανέχεται, όλα τα πιστεύει, για όλα ελπίζει, όλα τα υπομένει.
Η αγάπη ουδέποτε εκπίπτει. 
 
Απόστολος Παύλος, Προς Κορινθίους Α΄13​
 
 
Ευχόμεθα αγπη να γεννιέται πάντα μέσα σας και να σας δίνει πίστη στους στόχους σας, δύναμη για την προσπάθεια επίτευξής τους και θετική ματιά σε ένα μέλλον που μπορεί να είναι δυσδιάκριτο, δύσκολο ή ακόμα και δυσοίωνο, αλλά παραμένει πάντα διαμορφώσιμο.
 
Καλά Χριστούγεννα, Καλό και Ευλογημένο το Νέο Ετος!
 
Tο ΔΔ Συμβολιο “Παιδείας”
 
Ηλίας Τομάζος, Πρόεδρος
Χρήστος Μπακής, Αντιπρόεδρος
Ολγα Ράιτ, Αντιπρόεδρος
Φώτιος Παπαδμητρακόπουλος, Γραμματεύς
Αντώνης Καρκαντώνης, Ταμίας
Χρήστος Ζιώγας
Γιάννης Σαχνάς
Παντελής Τνιος
Παναγιώτης Ιοσηφίδης
Αυγουστής Φίφης
Χρηστίνα Τραμοντάνης
Σπύρος Κανέλος
Χρυσόστομος Μιχαλάκης
Λένα Πρωτόπαπας
Γεώργιος Μπακής
Εφροσύνη Αρβανίτης
Παναγιώτης Μπαλτατζής
Βασίλειος Γκατζούλης
Κώστας Αγορτσάς
Δικαία Λουκία Αγάπης

The copyrights for these articles are owned by the Hellenic News of America. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of the Hellenic News of America and its representatives.

Get Access Now!

spot_img
spot_img
spot_img