Saturday, April 20, 2024

      Subscribe Now!

 

spot_img
spot_img
Food and TravelΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΝΕΟΥ ΔΙΣΚΟΥ (ΒΙΝΤΕΟ) - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Σ.ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑΣ ΔΕ ΞΑΝΑΠΑΩ ΒΕΡΟΛΙΝΟ

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΝΕΟΥ ΔΙΣΚΟΥ (ΒΙΝΤΕΟ) – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Σ.ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑΣ ΔΕ ΞΑΝΑΠΑΩ ΒΕΡΟΛΙΝΟ

Hellenic News
Hellenic News
The copyrights for these articles are owned by HNA. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of HNA and its representatives.

Latest articles

Κυκλοφόρησε σήμερα στο προσωπικό κανάλι του στο Youtube η παρουσίαση του νέου δίσκου του Σταύρου Χατζησάββα με τίτλο ΔΕ ΞΑΝΑΠΑΩ ΒΕΡΟΛΙΝΟ.
Οι ηχογραφήσεις των τραγουδιών έγιναν στο στούντιο του Γιώργου Κολιά στη Λεμεσό.

Ο καινούργιος δίσκος περιλαμβάνει έξι τραγούδια σε ποίηση Λεωνίδα Μαλένη. Ένα από τα τραγούδια, αξίζει να σημειωθεί με μουσική και ποίηση από τον Σταύρο Χατζησάββα και με τίτλο ‘Θα βγούμε νικητές’, είχε υποβληθεί στον διαγωνισμό για την επιλογή του κυπριακού τραγουδιού, που θα εκπροσωπούσε την Κύπρο στην Eurovision το 2015. Το τραγούδι αποσύρθηκε από τον δημιουργό του γιατί η διοργανώτρια αρχή, με τις πράξεις και ενέργειες της, δημιούργησε υποψήφιους δυο ταχυτήτων.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι ένα από τα τραγούδια είναι βασισμένο σε αποσπάσματα του ποιήματος του Λεωνίδας Μαλένη ‘Μου λες πως η πατρίδα είναι..’ τίτλος του ‘Ένα μωράκι που οι γιατροί το είχαν ξεγράψει’. Άξιο αναφοράς είναι ότι στο τραγούδι ‘Δε ξαναπάω Βερολίνο’ ακούγεται και η φωνή του Αδόλφου Χίτλερ. Τα υπόλοιπα τραγούδια του δίσκου είναι ‘Πέντε αλήθειες ψέματα εκατό’, ‘Γιορτάζω’ και ‘Χαίρε μικρή μητέρα’.

Την μουσική των τραγουδιών επιμελήθηκε ο Σταύρος Χατζησάββας ενώ τις ενορχηστρώσεις των τραγουδιών και την εποπτεία των ηχογραφήσεων είχε ο Γιώργος Κολιάς. Τα γραφικά των εξώφυλλων επιμελήθηκε ο Λεωνίδας Μαλένης ενώ η φωτογραφία είναι από τον Πέτρο Πετρίδη. Και σε αυτό τον δίσκο τους οι δημιουργοί επέλεξαν, οι θεματικές πτυχές των τραγουδιών τους να είναι πολιτικά και ερωτικά τραγούδια.

 
Βίντεο παρουσίασης: Μάριος Γιούπης CGillusion Media Studio
Δείτε στον σύνδεσμο που ακολουθεί την παρουσίαση του δίσκου από τους δυο δημιουργούς:
Ομάδα γραφείου τύπου & επικοινωνίας
Σταύρου Χατζησάββα 

The copyrights for these articles are owned by the Hellenic News of America. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of the Hellenic News of America and its representatives.

Get Access Now!

spot_img
spot_img
spot_img