Thursday, March 28, 2024

      Subscribe Now!

 

spot_img
spot_img
GreeceΚύπρος: Συγχαρητήρια Ν. Αναστασιάδη για την ανάληψη του Ευρωμπάσκετ 2025

Κύπρος: Συγχαρητήρια Ν. Αναστασιάδη για την ανάληψη του Ευρωμπάσκετ 2025

Hellenic News of America
Hellenic News of Americahttps://www.hellenicnews.com
The copyrights for these articles are owned by HNA. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of HNA and its representatives.

Latest articles

Τα συγχαρητήριά του προς όλους όσοι εργάστηκαν για την ανάληψη της διοργάνωσης του Ευρωμπάσκετ 2025 από την Κύπρο, έπειτα από την ανακοίνωση του σχετικού αποτελέσματος, εξέφρασε μέσω Twitter ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης.

«Ιστορική μέρα και μεγάλη τιμή για την Κύπρο η φιλοξενία του EuroBasket 2025. Συγχαρητήρια σε όσους εργάστηκαν για τον σκοπό αυτό. Σημαντικά τα οφέλη για την κυπριακή καλαθόσφαιρα, τον τουριστικό αθλητισμό και την οικονομία της χώρας μας», ανέφερε ο κ. Αναστασιάδης.

Προηγήθηκε ανάρτηση του υπουργού Οικονομικών της Κύπρου Κ. Πετρίδη, ο οποίος αναφερόταν στην παρουσία της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, στο Μόναχο, στην επίσημη τελετή όπου παρουσιάστηκε η υποψηφιότητα της χώρας για την ανάληψη της διοργάνωσης ομίλου του Ευρωμπάσκετ 2025. «Αποτελεί μεγάλη πρόκληση για την Κύπρο να διοργανώσει ένα επιτυχημένο EuroBasket 2025 με την πλήρη κρατική υποστήριξη», ανέφερε ο Κύπριος ΥΠΟΙΚ.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

The copyrights for these articles are owned by the Hellenic News of America. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of the Hellenic News of America and its representatives.

Get Access Now!

spot_img
spot_img
spot_img