Tuesday, April 23, 2024

      Subscribe Now!

 

spot_img
spot_img
In GreekΛίγες ελληνικές σκέψεις εν μέσω Ολυμπιακών Αγώνων…

Λίγες ελληνικές σκέψεις εν μέσω Ολυμπιακών Αγώνων…

Hellenic News
Hellenic Newshttps://www.hellenicnews.com
The copyrights for these articles are owned by HNA. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of HNA and its representatives.

Latest articles

Γράφει η Βούλα Κοζομπόλη – πρόεδρος Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών, αντιπρόεδρος Ελληνικής Ένωσης Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες, μέλος της Επιτροπής Μάρκετινγκ της ΔΟΕ

 

Καθώς οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Ρίο -σε λίγες μέρες- οδεύουν προς το τέλος τους, οι αθλητές μας φέρνουν τη μια επιτυχία μετά την άλλη, κάνοντας το όνομα της χώρας μας ξακουστό στα πέρατα της γης!

 

Στην Ελλάδα της κρίσης οι αθλητές μας υψώνουν το ανάστημα τους και μας κάνουν να ξεχειλίζουμε από περηφάνια, μας δίνουν αυτή την ώθηση που όλοι χρειαζόμαστε για να δούμε επιτέλους μπροστά.

Thanks for reading Hellenic News of America

Να συνειδητοποιήσουμε ότι υπάρχει ελπίδα, αρκεί να μην τα παρατάς… Ό,τι επιτρέπεται να πέφτεις, αλλά να βρίσκεις τη δύναμη να ξανασηκωθείς, να ονειρεύεσαι και να πραγματοποιείς έχοντας μοχθήσει, να σέβεσαι όλους και όλα… Nα υπερβάλλεις εαυτόν και να παλεύεις για αυτά που αγαπάς και πιστεύεις. Nα έχεις υπομονή και επιμονή. Nα προσπαθείς να εμπνεύσεις, αλλά και να παροτρύνεις τον διπλανό σου να κάνει τα ίδια.

Ολυμπιονίκες-Έλληνες-αθλητές-Ρίο-2016

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Ρίο θα είναι για την χώρα μας οι καλύτεροι σε συγκομιδή μεταλλίων και διακρίσεων μετά το 2004. Οι αθλητές μας, μας έχουν προσφέρει τρομερές συγκινήσεις! Και, είτε κατάφεραν, είτε δεν κατάφεραν να κατακτήσουν ένα μετάλλιο, μάς δίνουν καθημερινά μαθήματα ζωής.

Εξάλλου, η συμμετοχή και μόνο σε Ολυμπιακούς Αγώνες, είναι κάτι το εξαιρετικό και βέβαια προϋποθέτει σκληρή προπόνηση και θυσίες πάρα πολλών χρόνων.
Οι αθλητές μας, μάς καλούν όλους με τον τρόπο τους να βάλουμε στην ζωή μας την άθληση και τις Ολυμπιακές αξίες, του σεβασμού, της αριστείας, της φιλίας, του ευ αγωνίζεσθαι, της συνεχούς προσπάθειας, ώστε να πετύχουμε όλοι μαζί, ως Έθνος!
Ως Ελλάδα! Να σταθούμε στα πόδια μας και ν´ αλλάξουμε δίπλα μας το τοπίο…

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Ρίο, προσωπικά, με έχουν κάνει σίγουρα καλύτερο άνθρωπο… Ειλικρινά, με έχουν εμπνεύσει να συνεχίσω να προσπαθώ κι εγώ με τον τρόπο μου, μαζί με όλες και όλους τους Ολυμπιονίκες για μια καλύτερη Ελλάδα, ξεκινώντας από την νεολαία, ώστε να χτίσουμε γερές βάσεις για το μέλλον.

Αυτά τα λίγα… αναμένοντας τις υπόλοιπες επιτυχίες και προσπάθειες των αθλητών μας! 

The copyrights for these articles are owned by the Hellenic News of America. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of the Hellenic News of America and its representatives.

Get Access Now!

spot_img
spot_img