Thursday, March 28, 2024

      Subscribe Now!

 

spot_img
spot_img
CommunityΜήνυμα του Προέδρου του Ελληνοαμερικανικού Εθνικού Συμβουλίου για το Συνέδριο της...

Μήνυμα του Προέδρου του Ελληνοαμερικανικού Εθνικού Συμβουλίου για το Συνέδριο της Παλλακωνικής Ομοσπονδίας Η.Π.Α.-Καναδά

Hellenic News
Hellenic News
The copyrights for these articles are owned by HNA. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of HNA and its representatives.

Latest articles

Μήνυμα του Προέδρου του Ελληνοαμερικανικού Εθνικού Συμβουλίου

για το Συνέδριο της Παλλακωνικής Ομοσπονδίας Η.Π.Α.-Καναδά

 

Αγαπητέ Πρόεδρε κ. Χίο και μέλη του Δ.Σ.

 

Thanks for reading Hellenic News of America

Εκ μέρους του Ελληνο-Αμερικανικού Εθνικού Συμβουλίου σας συγχαίρω για την απόφασή σας να πραγματοποιήσετε το συνέδριό σας στη γενέτειρα κατά την εξαιρετικά κρίσιμη περίοδο που διανύει εγκλωβισμένη στη δίνη της παρατεταμένης οικονομικής ύφεσης.

 

Η Παλλακωνική Ομοσπονδία Η.Π.Α. και Καναδά, ένα από τα ιδρυτικά μέλη του Ε.Σ.Ε., παραμένει μία από τις παλαιότερες και δυναμικότερες ομογενειακές οργανώσεις στη Βόρειο Αμερική. Επί επτά σχεδόν δεκαετίες παρακολουθούμε τις αγωνιώδεις προσπάθειες της για την ενδυνάμωση του Ελληνισμού στην Αμερικανική Ήπειρο μέσα από τα πολιτιστικά και εκπαιδευτικά προγράμματά της και τις άοκνες προσπάθειές της για την περιοχή της Λακωνίας. Από τα πρώτα χρόνια της δημιουργίας της η Παλλακωνική, με όλες της τις δυνάμεις, συνέβαλε στην ανάπτυξη και προβολή του τόπου προέλευσης των μελών σας και της πλούσιας πολιτιστικής κληρονομιάς και ιστορίας σας.

 

Σας ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την πρόσφατη δωρεά σας, ύψους $500.000, στον Οργανισμό «Παιδεία». Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρακολουθούμε το νέο εγχείρημα σας που αφορά στη δημιουργία Μουσείου στις εγκαταστάσεις του οργανισμού «Παιδεία» στο Πανεπιστήμιο του Κονέκτικατ στην πόλη Στορς, όπου θα βρουν στέγη οι ζωγραφικοί πίνακες του καταξιωμένου και βραβευμένου Νίκου Λιούνη καθώς και αντίκες από την προσωπική του συλλογή αλλά και άλλα έργα τέχνης ανυπολόγιστης αξίας.

 

Καλούμε και ενθαρρύνουμε τα μέλη και τους αντιπροσώπους του Ε.Σ.Ε. που θα βρεθούν στο διάστημα από 29 Ιουλίου έως και 1η Αυγούστου στην Ελλάδα να παραβρεθούν και να συμμετάσχουν στις εργασίες του συνεδρίου σας στην εύανδρο Σπάρτη.

 

Το Ελληνο-Αμερικανικό Εθνικό Συμβούλιο θα παραμένει αρωγός σε κάθε νέο εγχείρημα της Ομοσπονδίας και είναι πρόθυμο να συνεργασθεί σε κοινούς στόχους και οράματα για τον Ελληνισμό. Η συγκυρία καθιστά επιτακτική την υπεύθυνη στάση όλων μας ώστε με ομοψυχία, σύνεση και ενότητα να αντιμετωπίσουμε τις μεγάλες προκλήσεις για την Ελλάδα και τον Ελληνισμό.

 

Με τις σκέψεις αυτές, εύχομαι κάθε επιτυχία στις εργασίες του Συνεδρίου σας και ευόδωση των στόχων σας.

 

Για το Ελληνο-Αμερικανικό Εθνικό Συμβούλιο,

 

Paul Kotrotsios

Paul Kotrotsios, MBA

President

Hellenic American National Council

[email protected]

The copyrights for these articles are owned by the Hellenic News of America. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of the Hellenic News of America and its representatives.

Get Access Now!

spot_img
spot_img
spot_img