Friday, April 19, 2024

      Subscribe Now!

 

spot_img
spot_img
In GreekΜετονομασία της φημισμένης οδού Halsted σε «Ted G. Spyropoulos»

Μετονομασία της φημισμένης οδού Halsted σε «Ted G. Spyropoulos»

Hellenic News
Hellenic News
The copyrights for these articles are owned by HNA. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of HNA and its representatives.

Latest articles

Του Αθ. Τριβωνιανού

Την μνήμη του Θεόδωρου Γ. Σπυρόπουλου, που έφυγε από την ζωή τον περασμένο Σεπτέμβριο, τίμησε η πόλη του Σικάγου, δίνοντας το όνομά του στην φημισμένη οδό Halsted στην περιοχή που είναι γνωστή ως Greektown. Τα αποκαλυπτήρια της πινακίδας πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014 στη συμβολή των οδών S. Halsted και W. Adams από τον δημοτικό σύμβουλο της 27ης εκλογικής περιφέρειας Walter Burnett Jr. Η απόφαση ελήφθη κατόπιν πρωτοβουλίας του Walter Burnett Jr. και υπερψηφίστηκε από την Επιτροπή Δημόσιας Συγκοινωνίας στις 8 Οκτωβρίου 2014. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν η σύζυγος του εκλιπόντος Έρικα Σπυροπούλου, η θυγατέρα του Μαριάννα, ο κυβερνήτης του Ιλινόις Pat Quinn, o υπουργός Εσωτερικών του Ιλινόις Jesse White, η Γενική Πρόξενος της Ελλάδας Ι. Ευθυμιάδου και πλήθος Αμερικανών κι ομογενών φίλων του τιμώμενου. Το όνομα του πρόσφατα εκλιπόντος ηγέτη της Ομογένειας και της συζύγου του Έρικας έλαβε τον περασμένο Αύγουστο και ο δρόμος στο πατρικό σπίτι του στο όμορφο και μικρό χωριό, το Δρυμό (Μοστίτσι) των Καλαβρύτων

The copyrights for these articles are owned by the Hellenic News of America. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of the Hellenic News of America and its representatives.

Get Access Now!

spot_img
spot_img
spot_img