Friday, April 19, 2024

      Subscribe Now!

 

spot_img
spot_img
Greek CommunityEventsΜε μεγάλη χαρά απευθύνομαι σε όλους εσάς, μέσα από την Hellenic News...

Με μεγάλη χαρά απευθύνομαι σε όλους εσάς, μέσα από την Hellenic News of America, η οποία εδώ και 30 χρόνια αποτελεί έναν φάρο επικοινωνίας και επαφής…

Hellenic News
Hellenic News
The copyrights for these articles are owned by HNA. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of HNA and its representatives.

Latest articles

Αγαπητοί συμπατριώτες,

Με μεγάλη χαρά απευθύνομαι σε όλους εσάς, μέσα από την Hellenic News of America, η οποία εδώ και 30 χρόνια αποτελεί έναν φάρο επικοινωνίας και επαφής με όλον τον ελληνισμό των Ηνωμένων Πολιτειών με την μητέρα πατρίδα. Χαίρομαι πάρα πολύ όταν άνθρωποι αυτοδημιούργητοι, όπως ο Παύλος Κοτροτσιος εκδότης της Hellenic News of America, έχουν καταφέρει να εξυψώσουν τόσο πολύ την σημασία του αποδήμου ελληνισμού, ο οποίος για δεκαετίες τώρα, μη πω και για αιώνες, έχει διαπρέψει στο εξωτερικό. Γνωρίζετε πολύ καλύτερα από εμένα, ότι ο ελληνισμός στις ΗΠΑ έχει διαπρέψει στις επιχειρήσεις, στα γράμματα, στην τέχνη και σε κάθε τομέα της οικονομίας.

Ως εκπρόσωπος των επιχειρήσεων στην πρωτεύουσα της Ηπείρου, τα Ιωάννινα, νιώθω πολύ περήφανος που συμπατριώτες μας έχουν καταφέρει, αφού ξεκίνησαν από πολύ χαμηλά, να χτίσουν το δικό τους οικοδόμημα, σε ένα φιλόξενο περιβάλλον για τις επιχειρήσεις και την εργασία. Δυστυχώς, στη μητέρα πατρίδα αυτή τη στιγμή συμβαίνουν τα εντελώς αντίθετα. Χιλιάδες συμπατριώτες μας κλείνουν τις επιχειρήσεις τους, μένουν άνεργοι, δεν έχουν να ζήσουν τους ίδιους και τις οικογένειές τους και πολλοί εξ’ αυτών αναγκάζονται να φύγουν στο εξωτερικό, αναζητώντας το δικαίωμα στην αξιοπρέπεια. Είμαι βέβαιος ότι η κατάσταση στην Ελλάδα σας στεναχωρεί. Και είμαι ακόμη πιο βέβαιος ότι θέλετε με τον τρόπο σας να συνδράμετε για την βελτίωση των πραγμάτων στη χώρα μας.

Το Επιμελητήριο Ιωαννίνων, οι επιχειρήσεις της Ηπείρου και όλοι οι συμπατριώτες είναι εδώ και προσκαλούν όλο τον ελληνισμό να δώσει και πάλι προτεραιότητα στις αξίες που μας έφεραν ως εδώ και στις αξίες που εσείς πρεσβεύετε τόσα χρόνια. Μόνο έτσι μπορούμε να πούμε ότι θα υπάρχει ελπίδα για τα παιδιά μας και την χώρα μας. Εύχομαι ειλικρινά στην Hellenic News of America να εορτάσει και τα άλλα 30 χρόνια της. Και τότε, το εορτασμός να είναι και για την αλλαγή της κατάστασης στην Ελλάδα. Για μια νέα Ελλάδα, στην οποία όλοι μας και εσείς ιδιαίτερα θα πρέπει να είστε περήφανοι.

Σας ευχαριστώ!

Thanks for reading Hellenic News of America

Με εκτίμηση, Ιωάννης Β. Μήτσης

Πρόεδρος Εμπορικού Επιμελητηρίου Ιωαννίνων

The copyrights for these articles are owned by the Hellenic News of America. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of the Hellenic News of America and its representatives.

Get Access Now!

spot_img
spot_img
spot_img