Friday, April 19, 2024

      Subscribe Now!

 

spot_img
spot_img
In GreekΜνημόνιο συνεργασίας Ελλάδας με τις αρχές ανταγωνισμού της Β. Μακεδονίας και της...

Μνημόνιο συνεργασίας Ελλάδας με τις αρχές ανταγωνισμού της Β. Μακεδονίας και της Αλβανίας.

Hellenic News of America
Hellenic News of Americahttps://www.hellenicnews.com
The copyrights for these articles are owned by HNA. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of HNA and its representatives.

Latest articles

Η Επιτροπή Ανταγωνισμού, στο πλαίσιο του στρατηγικού σχεδιασμού για την ενίσχυση της διεθνούς παρουσίας της και της επιρροής της στην διαμόρφωση πολιτικών ανταγωνισμού, τόσο στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και των Βαλκανίων, όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο και διεθνώς, καθώς και της επέκτασης της συνεργασίας σε διμερές επίπεδο με αρχές ανταγωνισμού άλλων χωρών, προχώρησε στην υπογραφή μνημονίου συνεργασίας με τις αρχές ανταγωνισμού της Β. Μακεδονίας και της Αλβανίας.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της επιτροπής, η υπογραφή του μνημονίου με τη Β. Μακεδονία, πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της στην Αθήνα και εκτός από τους προέδρους των δύο αρχών ανταγωνισμού, Ιωάννη Λιανό και Vladimir Naumovski, παρέστη και η πρέσβης της Βόρειας Μακεδονίας, Lidija Boshkovska και ο σύμβουλος της πρεσβείας Samir Ganija.

Περαιτέρω, στο πλαίσιο της ανάληψης και υλοποίησης πρωτοβουλιών για την ενίσχυση της συνεργασίας σε διμερές επίπεδο με άλλες αρχές ανταγωνισμού, η επιτροπή προχώρησε και στην υπογραφή μνημονίου συνεργασίας με την αρχή ανταγωνισμού της Αλβανίας. H υπογραφή του μνημονίου συνεργασίας πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά, λόγω των περιορισμών του COVID-19, εντούτοις όμως οι αρχές ανταγωνισμού των δύο χωρών έχουν προγραμματίσει στο προσεχές μέλλον την ανταλλαγή επισκέψεων και την οργάνωση κοινών δράσεων στο πλαίσιο του μνημονίου συνεργασίας

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

The copyrights for these articles are owned by the Hellenic News of America. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of the Hellenic News of America and its representatives.

Get Access Now!

spot_img
spot_img
spot_img