Tuesday, April 23, 2024

      Subscribe Now!

 

spot_img
spot_img
In GreekΟι AHEPANS στο Λουτράκι - Ίδρυση Ναυτικού Ομίλου Ανοικτής Θάλασσας Φίλων AHEPA

Οι AHEPANS στο Λουτράκι – Ίδρυση Ναυτικού Ομίλου Ανοικτής Θάλασσας Φίλων AHEPA

Hellenic News
Hellenic Newshttps://www.hellenicnews.com
The copyrights for these articles are owned by HNA. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of HNA and its representatives.

Latest articles

​​​​​​Πάτρα, 31 Ιουλίου 2021
Μία μέρα μετά την ολοκλήρωση του Παγκόσμιου Συνεδρίου της ΑΗΕΡΑ στην Αθήνα, στο οποίο παρέστησαν μεταξύ άλλων η πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κατερίνα Σακελαροπούλου και ο πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, οι AHEPANS βρεθήκαμε στο Λουτράκι, σε μια ακόμη εκδήλωση με επίκεντρο τον ελληνισμό και μοναδικό σκοπό να μεταλαμπαδεύσουμε τις αρχές και τα ιδεώδη που μας διέπουν συνδυάζοντας την επιθυμία μας να συνεισφέρουμε στην τοπική κοινωνία.
Με πρωτοβουλία του HJ25 Άγιος Ανδρέας – Αχαΐα, στον φιλόξενο χώρο του 5* ξενοδοχείου Wyndham Loutraki Poseidon Resort στο Λουτράκι, στην ημερίδα με θέμα «AHEPA – 99 Χρόνια Προσφοράς στον Ελληνισμό και την Ελλάδα» όπου στο πλαίσιό της υπεγράφη το καταστατικό της ιδρυτικής διακήρυξης του Αθλητικού Σωματείου «Ναυτικός Όμιλος Ανοικτής Θάλασσας Φίλων AHEPA», παραβρέθηκαν εξέχουσες προσωπικότητες της ελληνικής ομογένειας, εκπρόσωποι της πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας του τόπου, ο Πρέσβης του Ισραήλ στην Αθήνα, η πρόξενος του Καναδά και ο Κυβερνήτης της ΑΧΕΠΑ κ. Κώστας Βαρσάμης.

Δημήτρης Μουτουσης πρόεδρος Αχεπα HJ25 Πάτρας, Ο εκ των τιμημένων Παύλος Κοτρότσιος,
Ο Αντιπεριφερειάρχης Δρ. Γκιόλης και ο κ Νίκος Παπαμαργαριτης με την σύζυγο του.
Το ΑΗΕΡΑ HJ25 Άγιος Ανδρέας – Αχαΐα που λειτουργεί από το 2019 με έδρα την Πάτρα και δραστηριοποιείται και στους όμορους νομούς της Ηλείας, της Αρκαδίας και της Κορινθίας μια και έχει αρκετά μέλη και από αυτές τις περιοχές, θέλησε με αυτή την συμβολική αλλά και ουσιαστική κίνηση να επισημάνει την παρουσία της στην περιοχή.
Captain Κυριάκος Μαριδάκης, Υφυπουργός κ Ταγαρης και ο Παύλος Κοτρότσιος.
Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκαν ο υφυπουργός Ενέργειας και περιβάλλοντος κ. Νίκος Ταγαράς, ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Διπλωματίας και Αποδήμου Ελληνισμού κ. Ιωάννης Χρυσουλάκης, ο Πρέσβης του Ισραήλ κ. Yossi Amrani, ο οποίος και επισήμανε την σημασία των πολύ καλών σχέσεων Ελλάδας – Ισραήλ και εξήρε τον ρόλο και την συμβολή της ΑΧΕΠΑ σε αυτό, o Πρέσβης του Καναδά δια της Προξένου κ.Karen Krakov η οποία τον εκπροσώπησε, ο εκδότης του Hellenic News of America & Πρόεδρος της Hermes Expo Κ. Παύλος Κοτρότσιος και ο Κυβερνήτης ΑΧΕΠΑ ΕΛΛΑΣ κ. Κώστας Βαρσάμης.
Ύψιστη τιμή να Υπογράφω σαν συν ιδρυτικό μέλος την ιστορική διακήρυξη-ίδρυση του Ναυτικού ομίλου
99 χρόνια, από την ημέρα ίδρυσης της ΑΧΕΠΑ, το 1922 στην Ατλάντα της Τζόρτζια, οι Έλληνες ομογενείς δεν έχουν σταματήσει να υπερασπίζονται τις Αρχές και τα Ιδεώδη της ΑΗΕΡΑ, την Προστασία του Ελληνισμού, την Εκπαίδευση, την Φιλανθρωπία, την Προστασία του Θεσμού της Οικογένειας και την Ατομική Αριστεία.
Κλείνοντας τις εργασίες της ημερίδας ο πρόεδρος της ΑΗΕΡΑ HJ25 Άγιος Ανδρέας – Αχαία κ. Δημήτριος Μουτούσης, τόνισε πως «ήρθαμε για να μείνουμε στην περιοχή».

The copyrights for these articles are owned by the Hellenic News of America. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of the Hellenic News of America and its representatives.

Get Access Now!

spot_img
spot_img
spot_img